Важно за зодиите! Минал живот и подходящи подаръци!

Почти всеки от нас поне веднъж в живота си се е замислял в каква епоха или страна би искал да се е родилНякои са привлечени от древните египтяни с техните йероглифи и пирамиди. Други мечтаят да попаднат в Средновековието, да станат благородни рицари или прекрасни дами… Всъщност всички тези желания ни посещават неслучайно.

Нашите мечти за живота в миналите епохи и отдавна изчезнали страни са тясно свързани със зодиакалния знак. Хората, притежаващи сходни хороскопи, по-често мечтаят за едни и същи времена. Разбира се, никой не разполага с машина на времето и не е по силите ни да осъществим пътешествие в миналото. Затова пък можем да отчетем това зодиакално пристрастие, избирайки подаръци за своите близки и приятели за поредния празник.

На Овена му импонира Дивият запад с неговите престрелки и преследвания. Това е време на завоеватели, на властта на парите и на страстната любов, заради която са извършвани безумни постъпки. Страстта, жестокостта и безгрижието са качества, присъщи в определена степен на всички Овни. Имайте го предвид, когато им избирате подарък. Прекрасно решение ще бъде да им купите нещо в тексаски стил - например каубойска шапка или ботуши.

По-евтиният вариант е сувенир, свързан с Дивия запад: широко усмихнат каубой на кон, който може да се постави на бюрото, или красавица в каубойска шапка и оскъдно облекло. От алкохолните напитки безпогрешен подарък ще бъде, разбира се, уискито.

Телецът се възхищава от викингите. О, как би искал да се озове сред тези сурови скандинавски воини и да участва в техните морски грабежи и завоевателни походи! Как биха искали жените-Телци да се усетят като златокъдри валкирии или като Брунхилда, побеждаваща на турнир всеки рицар!

Подарете им хубав видеофилм или роман-фентъзи за викингите, модел на скандинавски кораб или аскетично украшение от бял метал. Сувенирите, свързани със Скандинавия, са значително по-малко от тези, които напомнят за Дивия запад, но можете да ги откриете в магазините с езотерична насоченост, тъй като практически всеки предмет в живота на скандинавците е имал не само утилитарно-битово, но и магическо предназначение.

Ако вашият Телец се интересува от гадания, печелившият вариант са руните. Подходяща е също жилетка от кожа или пуловер със скандинавски мотиви.

Близнаците мечтаят да попаднат във времена, когато пътешествията към звездите ще са също така достъпни, както полетът със самолет в чужбина, а при смъртта на любимото куче ще може да бъде създаден негов клонинг. Близнакът бленува за епохата, когато човекът ще открие формулата на безсмъртието и ще стане покорител на Вселената.

За този знак са идеални подаръци, които имат футуристичен характер - направени от сребристи тъкани и материали. Подходящи са също абстрактни, ъгловати изделия от стъкло и метал. Ако смятате, че добър подарък е все пак книга или филм, подарете на Близнаците научна фантастика. Ще свършат работа и новости в електронната техника. Главното е да обясните на Близнака, че това е последният „писък" в тази област.

Ракът би искал да се окаже в Средновековието в ролята на едър феодал. При това е желателно всички особи и кралят включително да се намират някъде по-далече от мястото, където е имението му, и със своите укази и заповеди да не му пречат да живее по свой вкус. Ракът е мързелив, иска му се да не носи никаква отговорност; за стопанството му да се грижи управител, а самият той само да се възползва от положението си.

На Рака можете да подарите някаква старинна вещ и той ще е напълно доволен. Ако искате подаръкът да е практичен, това може да бъде уютно и топло одеяло, шал или пуловер. Всички Раци без изключение, независимо от пола, ценят топлината, в това число и в облеклото. Но при това не избирайте ултрамодерни цветове и дизайнерски решения -Раците са консерватори в същността си и винаги с една крачка изостават от модата (или лък предпочитат някакъв определен стил). При избора на подаръка имайте предвид тези неща, тъй като максималистите Раци няма да облекат нещо, което не им харесва, дори и от уважение към вас.

Но колкото и да е привързан Ракът към старината, той с радост ще възприеме всяка новост от областта на битовата техника, ако приложението й не изисква никакви усилия и в същото време съществено облекчава бита.

Лъвът, четейки исторически романи, винаги си се представя в ролята на описвания в тях монарх. На него му се иска да се окаже на мястото на европейска царска особа от XVII - XVIII век. Луи XIV, Екатерина Велика - това са първите имена, които му идват наум, ако го попитате какъв би искал да бъде. И подаръците за Лъвовете трябва да са кралски.

Коприна, атлаз, ажурни тъкани и скъпи парфюми, елитен алкохол и маркови обувки - всички тези качествени вещи ще бъдат оценени по достойнство от тези благородни по рождение същества. Избирайки подарък за Лъвовете, просто купете най-доброто и със сигурност няма да сгрешите.

Девата е навярно единственият знак, който по принцип е доволен от настоящата епоха. Тя живее с днешния ден и не обича да се отдава на безполезни мечти. Да, Девата не би се отказала да живее през XVIII - XIX век, но не се замисля особено затова.

Най-добре е да избирате за практичните Деви полезни подаръци - такива, които да могат да използват в бита. Жените-Деви ще останат равнодушни пред вечерния тоалет, който може да се облече преко сили веднъж-два пъти годишно, затова пък ще изпаднат във възторг от качествени съдове или сокоизстисквачка. Мъжете-Деви няма да оценят по достойнство бутилка скъп коняк, затова пък непременно ще се зарадват на хубава бургия, на комплект инструменти или на нещо друго, което носи практическа полза, пише вестник „Феномен“.

Още от Интересно

20 неща, които само сестрите разбират

Да имате сестра е най-хубавото нещо. Освен сестра, тя е и най-добър приятел. Всеки, който има сестра вероятно не може да си представи живота си без не...

Дневен хороскоп за петък, 20 януари 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Опитайте да прекарате малко време сами днес, дори да работите ...

Любовната прогноза на звездите за днес - 19-ти януари

Днес пред вас е един специфичен ден. Луната е без курс през почти целия ден - от 10:56 до 24:00 часа. Това забавя деня и го прави особено непродуктиве...

Как няколко минути донесоха „Оскар“ на шест актьора

Никол Кидман Никол Кидман ни смая с уникалното си превъплъщение в образа на писателката Вирджиния Улф във филма "Часовете" от 2002 г. ...

5 натурални студено пресовани масла за страхотна кожа

Когато става въпрос за подхранване на кожата, натуралните студено пресовани масла нямат равни на себе си. Измежду тях обаче има няколко фаворита, без ...

20 неща, които само сестрите разбират

Да имате сестра е най-хубавото нещо. Освен сестра, тя е и най-добър приятел. Всеки, който има сестра вероятно не може да си представи живота си без не...

Балоните, в които живеем

На всяка манджа - кукловоди Удивително е как дребните битовизми се превръщат в едри политически клишета. В етикети с крещящи надписи: „добро,...

Как да разберем, че той ще бъде добър баща?

Всяка жена иска мъжът й да обича не само нея, а след време и детето. Дали той ще се справя със сменянето на памперси, ще Му обръща достатъчно внимание...

Дантели и панделки по мъжкото бельо. Вече да!

Ние жените често залитаме по дантелено бельо, щедро декорирано с дантели и панделки, камъчета и розички. Досега това с*кси облекло бе запазена територ...

Най-добрите упражнения за космически оргазъм

1. Класически клекове Това класическо упражнение се грижи за мускулатурата на тазобедрената част и дупето. То подсилва циркулацията на кръвта, кое...