Отрицателните черти на характера според зодията!

ПРИГОТВЕТЕ СЕ С ЧУВСТВО ЗА ХУМОР ДА ПРИЕМЕТЕ СВОИТЕ НЕГАТИВНИ ЧЕРТИ НА ХАРАКТЕРА СПОРЕД ЗОДИЯТА ВИ.
Овен

Агресивен до невъзможност, войнствен и вулгарен, обича да се шегува грубичко. В детството си мечтае за кариера на военен или космонавт и затова постоян­но предизвиква конфликти и смело влиза в бой. В семейния живот е добре да бъде държан далече от парите, защото харчи с лека ръка. В общуването може да е доста досаден - понякога с часо­ве говори за себе си, като изобщо не забелязва околните. Като пийне малко, е склонен към буйство и скандали.

Телец

Дребнав, досаден, обикновено усеща „накъде духа вятърът" и доста стриктно изпълнява указанията на шефовете си. Ак­тьор по душа (мъжът го играе алтруист, а жената - мъченица), всъщност презира всички, като дълбоко в душата си се въз­приема като център на Вселената. Обича богатството - все къта нещо. Егоцентрици със садистични наклонности, Телци­те често тероризират семейството си от ранна детска възраст и до дълбока старост, въпреки че външно изглеждат учтиви и много обичливи.

Близнаци

Близнакът отказва да порасне. Обича диа­лога тип „от пусто в празно". Чете и се Информира малко, но за всичко има свое мнение, което мени по няколко пъти на седмица. В пo-зряла възраст става по-съзерцателен. Представителите на тази зодия често стават актьори или писатели. Не издържат нито умствено, нито физическо напрежение. Обожават да приемат гости, като в най-добрия случай ги черпят с чай и бонбони, но най-често - с празните си приказки.

Рак

Консервативен опортюнист, потънал в самосъзерцателност. Нищо не е в със­тояние да промени убежденията му, но обича да си поспори, за да може да тър­жествува над опонента си. От страх може да нападне пръв, но обикновено щом усети опасност, бяга и се скатава в собствената си „дупка". Ракът с удо­волствие очерня всички и всичко, пъчи се като „владетеля на положението", като се преструва на силен и уверен. Всъщност се бои от Всички и предпочи­та самотата.

Дева

Педантизмът на Девите ги прави непо­носими както на работа, така и вкъщи. Могат да провалят произволна работа. Не импровизират, а по-скоро съставят подробни, скучни планове за действие за себе си и своите близки, без да обръщат внимание на техните протести. Пресметливи са и често правят нещата тежко и скучно. Девата е майстор на интригите.

Лъв

Свръхразвитата му гордост и прекаленото самолюбие могат да отровят живота на всеки, а неутолимият му апетит към всичко - да разори всеки джоб. Лъвовете обичат светът да се върти около тях, затова се стремят винаги и във всичко да са първи. Имат непоклатимо чувство за собственото си величие и ценност. Убедели са, че са безгоешни.

Везни

Везните често страдат от безпаричие, но никой не разбира за това. Нерядко имат проблеми в любовта, защото взискателни към себе си, те са взиска­телни и към другите. Не умеят да взи­мат решения, а ако се наложи, правят го много мъчително. Затова предпочитат да отстъпват тази отговорност на другите. Обичат да минават за позна­вачи на изкуството, дори когато не са. Някои в края на дните си започват да пишат сълзливи мемоари.

Скорпион

Опасен е дори от разстояние. Изневе­рява, мами, плете интриги само заради удоволствието да унищожи някого. Патогенен садист и мазохист едновре­менно. Не пести средства, за да дос­тига целта, както и да създава добро мнение за себе си, а после предателски забива нож в гърба. За израстване в кариерата гази безцеремонно всичко по пътя си. Обожава пошлите анекдоти и порнофилмите. Разнася слухове за сексуалните си подвизи, като в същия момент буквално издевателства над хората, които са привързани към него.

Стрелец

Често изглежда малко като щастлив идиот и почти винаги наистина е такъв. Толкова е напорист, че нищо не охлажда детския му оптимизъм. Като поговорите с него само пет минути, ви се иска да го хванете за гушата. От детска възраст обича да се натрапва и да тормози останалите с глупави идеи. Агресивен оптимист, който създава доста грижи на партньора си. Обича да лъже и да си измисля. Обича тълпите, шумните събирания и местата, където може на воля да хапва и пийва.

Козирог

Жесток, студен и бездушен - като айс­берг. Вкъщи е като жандармерист, на работа е абсолютен тиранин. Харесва му да потиска другите - цели се в дре­болии и няма никакво чувство за хумор. Отстъпва само пред по-силни физи­чески и психически хора. Няма никаква фантазия, но е злопаметен и отмъс­тителен: не прощава нищо на никого. Козирогът е рядко съчетание на мания за величие с комплекс за малоценност.

Водолей

Фантазьор и мечтател, напълно откъс­нат от реалния живот. Постоянно на­рушава обещанията си и хич не си пада по това да се преработва. Злослови срещу близки хора. Прекарва отпуските си в някакви забутани места, защото обикновено парите, които уж е заделял за почивка, са профукани за осъществя­ване на един от неговите проекти за спасяване на човечеството, каквито Водолеят има в изобилие.

Риби

Те противоречат сами на себе си - понякога така се оплитат, че сами не могат да определят къде е истината и къде - лъжата. Все се опитват да се измъкват от разни ситуации, като всъщност изобщо нямат изгода от това, правят го само заради идеята. Някои влизат в ролята на психоанали­тици и после „търгуват" с чуждите откровения. А други изобщо не желаят да научават тайните на хората дори когато някой има нужда просто да бъде изслушан.

Още от Интересно

Цветята на Бах: За ежедневието и смелостта на малките крачки

Обичаме да се възхищаваме на геройската смелост, проявена в необичайни, критични обстоятелства. Подвизите са изключителни и забележителни и резонират...

Как тази млада дама спечели битката с анорексията

Днес обръщаме поглед към историята на една млада дама, сблъскала се и, за щастие, преборила анорексията. Тя се казва Кати Хог.  Мъките ѝ запо...

Дантели и панделки по мъжкото бельо. Вече да!

Ние жените често залитаме по дантелено бельо, щедро декорирано с дантели и панделки, камъчета и розички. Досега това с*кси облекло бе запазена територ...

Всяка 2-ра жена може да се сблъска с папилома вирус един път в живота си

Всяка втора жена един път в живота си може да се сблъска с HPV вирус. Припомняме, че човешкият папилома вирус (от английски human papillomavirus (HPV...

Ким Кардашиян е неузнаваема, преди да легне под ножа

Появиха се невиждани досега снимки на звездата, заснети в началото на кариерата й...

Най-добрите упражнения за космически оргазъм

1. Класически клекове Това класическо упражнение се грижи за мускулатурата на тазобедрената част и дупето. То подсилва циркулацията на кръвта, кое...

Художник изобрази зодиакалните знаци под формата на танци

Никога не съм смятал астрологията за нещо сериозно, но независимо от това намирам картинките и идеите зад нея впечатляващи. Художникът Сирил Роландо...

Дневен хороскоп за петък, 20 януари 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Опитайте да прекарате малко време сами днес, дори да работите ...

6 стъпки, които превръщат мечтите в реалност

Имаш мечта? Обещаваш си я вече поредна година, но тя все още не е реалност? Защо е така и как това да се промени? ...

Как да забързаме компютъра

Един от най-често срещаните проблеми за хиляди потребители не само у нас, но и по света е забавянето на работата на компютъра с течение на времето. И...