Как да изненадаме половинката ни за рожденния ѝ ден?

Рожденият ден на всеки човек е най-специалният ден от годината. Тогава ние очакваме да ни се случи нещо неочаквано. Точно в този ден много хора ни казват колко силно ни обичат, а за нашите половинки това е ден на предизвикателство, защото е Edna прекрасна възможност за пореден път да докажат своята любов. И ето как можем да го направим:

Ако си жена и рожденикът е мъжът ти:

ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТАКАКВО ВКЛЮЧВА ИДЕАЛНИЯТ ДЕН СПОРЕД МЪЖЕТЕКОГА СЕ ВЛЮБВАМЕ ПО-ЛЕСНОКАК ДА ПРЕОДОЛЕЕМ РАЗДЯЛАТАЗА СПОКОЕН СЪН – СПЕТЕ САМИЧКИ

1. Събуди любимия си с френска любов. Една от фантазиите на мнозинството мъже е да се събудят от това, че любимата му е успяла тихичко да се гмурне под чаршафите и да започне с поздравите от най-любиматa част на тялото му. Бъди много нежна и любяща в този момент, все пак той още спи. Но чувството да го събудиш с тази приятна изненада, е много приятно.

2. Направи така, че той да остане сам в офиса си и отиди при него само по палто и обувки на висок ток. Когато пристигнеш - покажи му каква красота притежаваш и му предложи да правите секс на бюрото му.

3. Напиши му стих. Мъжете все пак са по-романтични от жените и те оценяват поезията. Така че, пробвай да му опишеш своите чувства в рима и ги прочети на глас.

4. Изпрати му романтична картичка със забавна картинка, която отразява неговото хоби. Хубаво е това да бъде в истински пощенски плик. Романтиката си е романтика!

Снимка: Thinkstock

5. Изпрати му вашата песен (дано я имате). Хубаво е всяка двойка да има своя специална песен. Ако нямате - намерете песен, която отразява вашите чувства.

6. Покани го на разходка в планината (ако времето позволява), вземи хубаво одеяло, съблечи го и правете любов под небето. Не забравяй да вземеш ягоди и шампанско.

7. Разбира се, стриптийзът е много на място. За тази цел намери музика, която на теб самата ти въздейства и дрехи с много копчета и елементи. Когато се докосваш, усещай как харесваш самата себе си и как ти доставя удоволствие постепенно да показваш своето тяло на партньора до теб. Усмихвай се и не позволявай да те докосва! Само да гледа!

8. Подари му някакво екстремно преживяване! Точно това ще бъде незабравимо - скок с бънджи, с парашут, или да се качите някъде на високо.

Снимка: Thinkstock

9. Зарята е много хубав завършек на вечерта. Това е валидно за двата пола и не е чак толкова трудно за организация. Имайте предвид, че предварително трябва да извадите разрешително, ако го правите в центъра на града. Това не е трудно, но отнема малко време.

10. Подаръкът - подарявай това, което той наистина харесва, дори и на теб това да не ти харесва.

Ако си мъж:

1.Започни деня от цветята... а още по-добре с листенца на цветята. Помоли в цветарския магазин предварително да ти подготвят една торба с листенца и сутринта посипи любимата си с тях. Много приятно е след това да правите любов върху тях.

2. Организирай хаман-масаж за двама. Вече има доста спа центрове, където има тази услуга. Когато отидете двамата - с теб ще работи жена- масажист, с твоята половинка- мъж-масажист. След масажа, можете да ги помолите да ви оставят малко насаме и да довършиш, като доставиш удоволствие на любимата си по начин, който ѝ харесва.

Снимка: Thinkstock

3. Изпей ѝ песен. Важно е да го направиш от сърце и с голяма усмивка. Тя ще оцени твоето усилие.

4. Покани я на хотел. В такъв ден ние искаме да забравим за тиганите и битовите неща. Покани жена си в хотелска стая. Там остави секси-дрехи, които искаш тя да облече и ще е хубаво, ако можеш да намериш легло, на което можеш да я завържеш. Завързването възбужда повечето жени. Наистина я изненадай в секса тази вечер. Лубрикантите и вибраторите са добре дошли.

5. Направи ѝ стриптийз- да, това могат да правят и мъжете, и да ви кажа може да бъде много сладко.

6. Масаж с горещите свещи. Сега е модерно да има много лека болка по време на секс. Затова вземи масажни свещи, които се разтапят и когато тя е завързана, поливай нежно на капчици нейното тяло с топлото олио от свещта. Направи ѝ масаж по цялото тяло. Пусни ѝ приятна музика на свещи. Ние, жените, си падаме много по тези неща. Само провери свещта да не бъде прекалено гореща. Трябва да бъде леко топла.

Снимка: Thinkstock

7. Шопинг! Всички жени обичат шопинг. Отиди с нея в любимия ѝ магазин и ѝ позволи търпеливо да се рови в дрехите и да избира, докато наистина не намери това, което иска! Търпението е полезен навик в този момент.

8. Подари ѝ билборд с нейната снимка и надпис "Обичам те". Или друг по-прост вариант - вземи ваши общи снимки, разпечатай ги, сложи ги в рамки и украси вашата къща. Можеш да добавиш и надписи върху тях. Или да направиш колаж на компютъра ѝ и да го изпратиш с хубави думи.

Снимка: Thinkstock

9. Организирай всички нейни приятелки да я чакат на едно място и да има парти. Много е хубаво, ако някой се погрижи за теб и не трябва да се занимаваш с нищо!

Това са само общи неща, които могат да предизвикат във вас нови идеи. Бъдете наистина креативни. Използвайте всичко, каквото имате около себе си! Поканете човека на разходка и там оставете красиви балони или помолете предварително някой музикант или художник да ви чака в парка и да нарисува портрет на любимата ви, докато музикантът свири на цигулка.

Снимка: Thinkstock

Изненадайте я с пътуване (само вземете нейния багаж предварително). Просто бъдете спонтанни и намерете хубави думи за нея.

За мен лично най-прекрасният подарък беше, когато мъжът ми каза на моя рожден ден: "Всеки ден благодаря на Бог, че те имам в моя живот".

Понякога истинското признание в любов е най-прекрасният подарък! Споделяйте щедро своята любов с другите.

Още от Интересно

Как няколко минути донесоха „Оскар“ на шестима актьори

Никол Кидман Никол Кидман ни смая с уникалното си превъплъщение в образа на писателката Вирджиния Улф във филма "Часовете" от 2002 г. ...

Как да бъдете най-добрата кума

Кумата има три основни задължения: да подкрепя булката, да контролира шаферките и да бъде винаги на разположение. Добрите организационни и комуникатив...

Хайде на неделен брънч в ресторант „Сезони“ в хотел Хилтън!

Брънчът е симпатичен хибрид между закуска и обяд, който често включва и лек алкохол – бира или чаша искрящо вино. Eдно от знаковите места в Софи...

Уроци по рисуване? Илюстраторка споделя очаквания и реалности в забавен комикс

Винаги сте искали да се научите да рисувате? Харесвате живописта, уличното изкуство, илюстрациите, комиксите?Може би е време да помислите за уроци по ...

Най-добрите приятели на жените са мъжете

Що е то приятелство между мъж и жена и има ли почва то у нас? Много хора твърдят, че не може да има само приятелство между представители на двата пола...

Красавиците от трио Хипнотик: Тайната на щастието е в това да си влюбен

-Mомичета, вие сте млади, красиви и влюбени в музиката. Каква е тайната рецепта за щастие на трио „Хипнотик“? (Марина) - Когато близки и...

За една омъжена жена, която има връзка с четирима мъже

"За да имаме щастлив брак и здрав съюз, е много важно да разберем, че ние и половинката ни сами правим избора си и не можем да „задушаваме“ другия с у...

Калин Терзийски профукал парите от "Фермата"

Калин Терзийски е похарчил целия хонорар, който е получил в риалити шоуто "Фермата". "Нямам специално отношение към парите. Ако имам пари, черпя н...

Първородните деца са най-болнави

Макар и да се смята, че първородните деца имат по-добър старт в живота, ново проучване гласи, че те наследяват наред с привилегиите и редица заболяван...

Малки тайни за голямо щастие

Да бъдеш щастлив, независимо какво ти се случва, е колкото лесно, толкова и трудно. Готови ли сте да отворите сърцето си, да погледнете света с детски...