Научи кои са топ 10 характеристиките, които мъжете намират за истински привлекателни и секси в жените! (Част II )

С тази поредица от статии искам да ти споделя истински стойностните и привлекателни характеристики за мъжете, които са обект на изследване от психолозите и най-добрите консултанти по взаимоотношения в света.

Моето желание е да съм ти полезна с професионални и работещи насоки, с които да отключиш своята привлекателност като жена.

Упражненията и съветите в статията съм научила от най-добрите треньори по личностно развитие в България и света и аз и моите клиентки сме се убедили лично в ефикасността на всяко от тях.

Твоя остава отговорността да ги прилагаш в живота си и да се радваш на прекрасните резултати.

В първа част ти разказах за значимостта на инстинктивната ни природа в света на привличането между мъжете и жените. Споделих ти първите 3 от 10 характеристики, които мъжете намират за истински привлекателни, както и практични насоки, с които да ги събудиш в себе си.

Ако си пропуснала първа част или искаш да си я припомниш отново, ето линк към статията: Част I Научи кои са топ 10 характеристиките, които мъжете намират за истински привлекателни и секси в жените!

И така настани се удобно, продължаваме нашето пътуване в света на привличането.

Характеристика N4: Стойката на тялото ти

Както вече разбираш да си привлекателна в света на мъжете във висока степен е свързано с твоята визия, но не по начина, по който си свикнала да гледаш на нея.

Днес жените отделят много време на своето тяло под формата на пилинги, масажи, СПА процедури, а някак си приемат за даденост стойката на тялото си.

Преди да продължиш да четеш те приканвам да погледнеш каква е стойката на твоето тяло и какво би казала за тази жена.

Стойката е израз на вътрешното самочувствие на жената и отношението, което тя има към себе си и живота.

Когато жената има изправена стойка тя изпраща послание на мъжете, че е здрава, че се харесва, че обича тялото си и живота. А това мъжете намират за изключително привлекателно.

В днешно време много малко се говори за стойката, а тя е един от водещите фактори за привлекателност.

Ето и как да повлияеш положително върху стойката си.

- Когато стоиш изправена си представи, че все едно има едно въженце, което те дърпа напред и едно което те дърпа нагоре. Хубаво издай гърдите си напред, раменете ги отпусни надолу и назад. Често се случва раменете ти да отиват нагоре и сякаш са напрегнати. Просто насочи вниманието си към тях и ги отпусни назад и надолу. Това също ще ти помогне да дишаш по-дълбоко и по този начин пречистваш и тялото си.

Ако да стоиш по този начин е нетипично за теб искам да си отговориш на въпроса: Каква тежест нося в себе си, за да ми е трудно да бъда изправена?

- Дългото седене е основният враг на добрата стойка, затова на всеки час ставай и се разтягай. Запомни, че по този начин ти увеличаваш сексапила си десетократно.

- Пробвай да ходиш с книга на главата си, както са правили принцесите едно време. Не случайно са тренирали по този начин.

Характеристика N5: Чувствената извивка в долната част на гърба ти

Коя е най-популярната област за татуировка при жените? Точно така, долната част на гърба. Тази област е много чувствителна, ерогенна зона в женското тяло и татуировката естествено насочва вниманието към нея.

Защо тази област предизвиква силно привличане в мъжете?

Психологически, извивката в долната част на гърба е сигнал за мъжете, че жената може успешно да износи тяхното бебе. По време на бременност силните мускули в долната част на гърба подпомагат износването на плода.

Не случайно най-сексапилните дупета в света са придружени с изящна извивка в долната част на гърба.

Тайната тази част от твоето тяло да бъде по-секси и привлекателна е:

Движението!

Всъщност тази извивка е естествена и характерна за женското тяло. Липсата на движение е причината да се отнеме от нейната заобленост. Затова ако искаш да бъдеш секси е важно да упражняваш и разтягаш тези мускули. Няколко минути на ден могат да направят чудеса за тази област в твоето тяло.

Много от танците в Африка са свързани с подчертаване и движение на извивка...

Още от Интересно

Не можете да спазвате срокове? Обвинявайте родителите си

Ако постоянно отлагате, не можете да разпределите правилно времето си и не умеете да спазвате срокове, проблемът може би се корени във вашето детство....

Изследване: Вече може да се предвиди типът човек, подходящ за брак

Понякога, след среща с половинката на приятел, някои от вас ще забележат, че въпросният мъж или жена е "типът за брак." Други ще кимат мъдро и замис...

Мамо, колко остана до Коледа? Коледен календар (в 7 лесни и ефектни идеи) ще отговори вместо вас

  Заменихте ли вече изкуствената елха с ръчно изработено коледно дърво? 15-те идеи, които събрахме за вас са истински извор на вдъхновение ̵...

Кое, какво и как по време на детокс'

Какво и кога да консумираме, когато искаме да прочистим организма от натрупаните токсини? Това са продуктите, на които да залагате......

Мъжка менопауза? Наистина ли съществува такава!

Дали мъжете в напреднала възраст преживяват климакс? Мит или истина!...

Протестът на майките – глас в пустиня ли е?

И като зловеща кулминация на тази престъпна политика е унизителното отношение към майките на деца с увреждания. Отчаяни и обезверени от бездушието...

"Смисълът на живота има вкус на устни" - Ромен Гари, писателят на жените

Ромен Гари (псевдоним на Роман Кацев) е френски писател от руско-еврейскипроизход, литературен мистификатор, кинорежисьор, во...

20 неща, които показват, че наистина те обича

1. Планира почивките си с т&#...