Научи кои са топ 10 характеристиките, които мъжете намират за истински привлекателни и секси в жените! (Част II )

С тази поредица от статии искам да ти споделя истински стойностните и привлекателни характеристики за мъжете, които са обект на изследване от психолозите и най-добрите консултанти по взаимоотношения в света.

Моето желание е да съм ти полезна с професионални и работещи насоки, с които да отключиш своята привлекателност като жена.

Упражненията и съветите в статията съм научила от най-добрите треньори по личностно развитие в България и света и аз и моите клиентки сме се убедили лично в ефикасността на всяко от тях.

Твоя остава отговорността да ги прилагаш в живота си и да се радваш на прекрасните резултати.

В първа част ти разказах за значимостта на инстинктивната ни природа в света на привличането между мъжете и жените. Споделих ти първите 3 от 10 характеристики, които мъжете намират за истински привлекателни, както и практични насоки, с които да ги събудиш в себе си.

Ако си пропуснала първа част или искаш да си я припомниш отново, ето линк към статията: Част I Научи кои са топ 10 характеристиките, които мъжете намират за истински привлекателни и секси в жените!

И така настани се удобно, продължаваме нашето пътуване в света на привличането.

Характеристика N4: Стойката на тялото ти

Както вече разбираш да си привлекателна в света на мъжете във висока степен е свързано с твоята визия, но не по начина, по който си свикнала да гледаш на нея.

Днес жените отделят много време на своето тяло под формата на пилинги, масажи, СПА процедури, а някак си приемат за даденост стойката на тялото си.

Преди да продължиш да четеш те приканвам да погледнеш каква е стойката на твоето тяло и какво би казала за тази жена.

Стойката е израз на вътрешното самочувствие на жената и отношението, което тя има към себе си и живота.

Когато жената има изправена стойка тя изпраща послание на мъжете, че е здрава, че се харесва, че обича тялото си и живота. А това мъжете намират за изключително привлекателно.

В днешно време много малко се говори за стойката, а тя е един от водещите фактори за привлекателност.

Ето и как да повлияеш положително върху стойката си.

- Когато стоиш изправена си представи, че все едно има едно въженце, което те дърпа напред и едно което те дърпа нагоре. Хубаво издай гърдите си напред, раменете ги отпусни надолу и назад. Често се случва раменете ти да отиват нагоре и сякаш са напрегнати. Просто насочи вниманието си към тях и ги отпусни назад и надолу. Това също ще ти помогне да дишаш по-дълбоко и по този начин пречистваш и тялото си.

Ако да стоиш по този начин е нетипично за теб искам да си отговориш на въпроса: Каква тежест нося в себе си, за да ми е трудно да бъда изправена?

- Дългото седене е основният враг на добрата стойка, затова на всеки час ставай и се разтягай. Запомни, че по този начин ти увеличаваш сексапила си десетократно.

- Пробвай да ходиш с книга на главата си, както са правили принцесите едно време. Не случайно са тренирали по този начин.

Характеристика N5: Чувствената извивка в долната част на гърба ти

Коя е най-популярната област за татуировка при жените? Точно така, долната част на гърба. Тази област е много чувствителна, ерогенна зона в женското тяло и татуировката естествено насочва вниманието към нея.

Защо тази област предизвиква силно привличане в мъжете?

Психологически, извивката в долната част на гърба е сигнал за мъжете, че жената може успешно да износи тяхното бебе. По време на бременност силните мускули в долната част на гърба подпомагат износването на плода.

Не случайно най-сексапилните дупета в света са придружени с изящна извивка в долната част на гърба.

Тайната тази част от твоето тяло да бъде по-секси и привлекателна е:

Движението!

Всъщност тази извивка е естествена и характерна за женското тяло. Липсата на движение е причината да се отнеме от нейната заобленост. Затова ако искаш да бъдеш секси е важно да упражняваш и разтягаш тези мускули. Няколко минути на ден могат да направят чудеса за тази област в твоето тяло.

Много от танците в Африка са свързани с подчертаване и движение на извивка...

Още от Интересно

Краят на впитите джинси настъпи

Новите тенденции по световните модни подиуми вече са ориентирани към по-комфортните модели и широките панталони ще стават все по-популярни през идните...

Домашни курабийки

Време за приготвяне: 40–50 минути Необходими продукти за 5–6 броя: Още...

Цитати от великия и незабравим Франк Синатра

Ах, Франк Синатра... Неговите песни, емоцията, която носи. Не мога да опиша с думи спокойствието, което изпитвам, когато слушам неговата музика. ...

Известни майки, които родиха след като станаха на 40!

Времената се менят. Преди години от жените се очакваше да започнат да създават семейство, когато са на 20 години.  А да имаш дете след 39 си беш...

Спечели и сподели: висококачествени енергийни напитки и витамин С таблетки за дъвчене

„Спечели и сподели“  е ново предизвикателство, което с удоволствие ти отправяме. За първото от серията сме избрали комплект висококачеств...

Бела Торн призна: Бисексуална съм!

Бела Торн (Анабела Ейвъри Торн) нашумя като актриса, певица, танцьорка и модел, най-вече благодарение на Дисни. Най-известната ѝ роля е на Сиси Дж...

Диета за душата

Или защо е толкова трудно да живеем сами...

Удивителното момиченце, което говори 7 езика, стана хит в социалните мрежи

Много известни исторически личности са били полиглоти, но когато чуеш едно дете на невръстна възраст да говори на английски, немски, френски, японски,...

Ритуали за спокоен сън на детето и защита от нощни кошмари

Вземете метален нож и вилица – най-добре сребърни С черен конец ги завържете на кръст със седем възела. При това пожелайте на детето вечн...

Ще почука ли любовта на вратата ви днес - 22 октомври?

През днешния ден напрежение ще се поражда дори и между хора, които обичайно общуват лесно и хармонично. Най-засегнати от тази тенденция обаче ще са се...