Какви сте в любовта според нумерологията?

Рождената ви дата е от изключителна важност що се отнася до нумерологията. Чрез нея се изчислява уникалния жизнен път, предопределен за вас или така нареченото "число на живота".

Това лично число разкрива талантите и дарбите, които ви позволяват да изпълнявате съдбата си. Прочетете повече за това ТУК.

А какво разкрива за любовния ви живот? Разберете от следващите редове, но преди това намерете вашето число:

Как се изчислява числото на живота?

Нужни са ви деня, месеца и годината на раждане. Запишете ги на лист и съберете всяка от цифрите една по една, като продължавате да редуцирате получения сбор, докато се получи цифра от 1 до 9.

Пример: Дата на раждане: 10.03.1984 - 1+0+0+3+1+9+8+4= 26; 2+6=8.

Число на живота 1:

Любовна визитка: Най-много си пасвате с партньори с числа на живота: 1, 5 и 7. Разбирате се и с 2,3 и 9; има какво да се желае ако сте с половинки с числа на живота 4 и 6, неутрална комбинация с 8.Вие определено се смятате за номер 1! Обожавате вниманието, искате светът да се върти около вас, а егоцентризма ви няма равен.

За да имате здрава и успешна връзка, се нуждаете от партньор, който ще влага много усилия в това, да ви стимулира да ставате все по-добри във всяко едно отношение. За да са по-стабилни отношенията ви, би било добре да се занимавате с една и съща дейност - не за друго, а за да прекарвате повече време заедно. Никога не се предавате, за вас няма невъзможни неща. Имате ли вяра в партньора си, се чувствате още по-непобедими, а в замяна показвате силна любов, нестихваща подкрепа, а когато се наложи и утеха.

Дали обичате романтиката? Вие сте майстор на милите жестове! Съответно си търсите половинка, която също като вас да се раздава, да ви показва постоянно, че ви цени. Намерите ли такъв човек, давате му всичко! Основният ви проблем е, че твърде много анализирате - премисляте всичко в детайли преди да говорите. А това отнема време и оставя партньора ви да се чуди какво се случва в главата ви. Усетите ли, че даден човек не е за вас, се оттегляте на секундата, а решите ли, че искате нещата помежду ви да се получат - давате максималното от себе си.

Имате склонност към перфекционизъм, искате съвършенство във всяко едно отношение, а когато нещо не покрива изискванията ви, изключвате сексуално. Интересно е, че друг път пък използвате секса като решение на проблемите ви на любовния фронт.

Настроението и отношението към партньора ви често се влияе от неща, случващи се извън вашата връзка. Имате силно изразена позиция по повечето въпроси и ясна представа кое как трябва да се случва. За това, когато не ви се получат нещата или имате разминаване в гледните точки, може да реагирате като разярено животно. Важно е да се научите да владеете изблиците си, за да не нараните чувствата на човека до себе си. На вас бързо ви минава всяка сръдня, но това не значи, че можете да размахвате пръст безнаказано и да очаквате всичко да е по мед и масло след поредния скандал. Особено ако сте с партньор с число на живота 4 или 6. Ако сте с човек, с число на живота съвместимо с вашето, може да очаквате разбиране, но в другите случаи половинката ви ще се упрекне за проблемите във връзката ви.

Имате силна интуиция и умеете да давате съвети. Желаете най-доброто за партньора си и за това често го критикувате. Още по-критични обаче сте към себе си, за това и не разбирате, когато някой се обижда на забележките ви. Та вие просто искате най-доброто за себе си и за човека до вас!

Число на живота 2:

Любовна визитка: Най-много си пасвате с партньори с числа на живота: 2, 4 и 8. Разбирате се с 1,3, 6 и 9; има какво да се желае ако сте с половинки с числа на живота 5 и 7.Що се отнася до връзките, на вас може да се разчита. Искате всички около вас да се чувстват добре и да се разбират. Обичате да обичате и не харесвате разделите. Обикновено при скандали играете ролята на умиротворител и по тази причина професия като съветник или социален работник е чудесна за вас. Стане ли въпрос за любов и морална подкрепа, няма спор: вие сте най-любвеобилните личности на света. Не обичате да се карате, избягвате скандалите, а интуицията ви е удивителна. Усещате каква е истината във всяка една ситуация. Прекаленото раздаване за другите и чувството, че сте отговорни за тяхното щастие, понякога може да ви направи истински нещастни. Внимавайте да не позволите на половинката ви да ви се качи на главата. Търсете си партньор, който няма да се възползва от вашите добродетели, а ще оцени щедростта ви.

Истински щастливи се чувствате, когато половинката ви ви прави малки изненади - симпатични жестове, изненадващи екскурзии, символични подаръци. Имате нужда да усещате любов в отношението на човека до вас, да знаете, че сте в мислите му и че сте му важни. Когато сте разтревожени или под стрес, буквално сте на ръба на силите си и физически. За да се разтоварите, имате нужда да излеете емоциите си по някакъв начин.

В сексуално отношение също се раздавате на сто процента! Обичате да угаждате на половинката си, да я глезите по всевъзможни начини. Съветът ни и тук е същия: изисквайте, за да не бъдете употребени. Ако партньорът ви често пропуска вашите нужди, може да си създаде истински проблеми. Снабдени сте с "копче", което просто изключва, а това означава, че всяка форма на любовни отношения започва да ви отблъсква - не искате да ви докосват, не искате да ви обичат, не искате да говорите за проблема. Половинката ви ще трябва доста да се помъчи, за да ви омилостиви.

Число на живота 3:

Любовна визитка: Най-много си пасвате с партньори с числа на живота: 3, 6 и 9. Разбирате се с 1, 2 и 5; има какво да се желае ако сте с половинки с числа на живота 4, 7 и 8.Когато сте във връзка сте жизнени, страстни, споделяте с охота емоциите си. Гласът ви се променя, погледът също - сияете от щастие! Смеете се постоянно и проявявате страхотно чувство за хумор! Имате ли любов, започвате да търсите и кариера, която ви позволява да изразявате емоциите и креативността си. В моментите, когато сте сами обаче, се самосъжалявате, оплаквате се постоянно за всичко и на всеки, чувствате, че животът е несправедлив към вас. Изпадате в депресии и емоционални кризи.

Интересното при вас е, че дори да сте сериозно обвързани с брак, може съвсем ненадейно да загубите ума си по трети човек. И чувството е толкова силно, че не можете да се храните, да спите, дори да дишате без човека, който е привлякъл вниманието ви.

Имате огромно сърце и наистина обичате хората, ако усетите обаче, че не се държат добре с вас, си го навивате на пръста до маниакалност и си търсите своето. Както сте пощуряли обаче, може да ви мине само за миг. Всъщност това, което винаги сте искали е да обичате някого до края на живота си. Спира ви единствено страхът, че отсрещната страна може да не ви остане лоялна до края, както и че давате повече, отколкото получавате. Това усещане веднъж зародило се във вас, може да е предвестник на края на връзката ви, а дори да стопира потенциална такава още в самото начало. Как да се справите? Говорете директно!

Числото 3 ви прави изключително привлекателни, дава ви и остър ум, който ви помага с лекота да се справяте с всякакви любовни драми. Всъщност понякога сами ги предизвиквате, само за да не ви е скучно. Това е начинът ви да поддържате страстта във взаимоотношенията си. Искате романтика, искате да виждате старание от човека до вас. Приятна вечеря в шикозен ресторант и отпускаща музика за фон, така си представяте перфектната среща. Ако пък половинката ви похарчи колосална сума пари за вас, връщате му подаръците двойно!

Число на живота 4:

Любовна визитка: Най-много си пасвате с партньори с числа на живота: 2, 4 и 8. Разбирате се с 6 и 7; има какво да се желае ако сте с половинки с числа на живота 1, 3, 5 и 9.Какво искате от половинката си? Респект! Давате любов, искате уважение. Изпитвате нужда да имате достойна работа, която ви осигурява финансова стабилност, защото нямате ли пари, не ви върви и в любовта.

Директни сте. Не се притеснявате да заявите нуждите си, да изкажете мнението си. Внимавайте обаче, защото понякога може да сте прекалено рязки и да нараните партньора си. Мерете приказките си, бъдете по-деликатни. Често думите ви имат силата на смъртоносно оръжие. Вместо да спорите се запитайте "Струва ли си да се караме заради това?", защото въпреки че твърдите, че не обичате драмите и скандалите, сте способни да изречете само една дума и да предизвикате словесно торнадо! Това е защото сте прекалено откровени и не мислите много преди да говорите. Не винаги обаче това важи, ако ще изказвате емоции. За да имате хармонична връзка, ще трябва да се научите да говорите и за любов.

Типично за вас е, че търсите логика във всяко чувство, което често ви спира да се отдадете на страстта си и да изпитате невероятни емоции. За да се чувствате по-добре и вие и партньорът ви, трябва просто по-често да се пускате по течението, да се наслаждавате на момента.

Хаосът ви влудява, искате всичко около вас да е подредено, да си е на мястото. Ако домът ви е разхвърлян, това е сигурен знак, че нещо в живота ви ви притеснява. Ако пък половинката ви си направи труда да подрежда след вас, ще приемете това за най-милия жест на света.

На вас може да се разчита, търсите стабилност и баланс, не залитате по чуждо. Търсите сродната си душа. Домът ви много важен за вас, искате да е уютен и приветлив. Обичате да учите нови неща и да предавате знанията си и на другите. Колкото повече го правите, толкова по-щастливи и удовлетворени се чувствате.

Имате нужда партньорът ви да ви окуражава да се възползвате от шансовете, които ви поднася съдбата. В противен случай сте способни да циклите на старото работно място, само заради сигурността, която ви дава, въпреки че ви е кипнало от месеци. Искате любимият да ви ''подбутва'' в такива моменти, да усещате подкрепата му.

Число на живота 5:

Любовна визитка: Най-много си пасвате с партньори с числа на живота: 1, 5 и 3. Разбирате се с 6 и 7; има какво да се желае ако сте с половинки с числа на живота 2, 4, 8 и 9.

...

Още от Любов и секс

Топ десет на страните, в които се изневерява най-много

Изневярата за едни може да означава край на дългогодишна връзка, докато за други краткотрайната афера може са бъде повод за нов старт на романтични от...

Успешните двойки правят тези 3 неща

Сексът и интимността са съществени за една истинска и пълноценна връзка. Но има и ежедневни навици, които скрепяват още повече близостта между двама о...

Пошляпванията в леглото ни пазят от стрес

Болезнените еротично игри, по-известни като садо-мазо, са сигурен лек срещу стреса. Дисциплината за непослушковци има доста изненадващи свойства.Аксес...

Топ 9 на митовете за изневярата

Едно от най-големите предизвикателства за хората със сериозна връзка е да не търсят физическа или емоционална афера извън отношенията с партньора....

6 несексуални места, където да го докосваш

И макар да си запозната с усещанията, които предизвиква лекото облизване по ухото или струя топъл въздух върху шията, кои са онези неподозирани кътчет...

Причините за тотален отказ от секс

Понякога колкото и хубаво преживяване да е сексът, ние се отказваме от него. Причините могат да са много. Могат и да са комплексни. Но трябва да ги ос...

10 неща, които ще научите след 10-годишна връзка

С годините оцеляват само тези сериозни връзки, в които има любов и разбирателство. Това е истината. Сами ще стигнете до това заключение след 10 го...

Защо жените не късат категорично с бившите си партньори?

Започнали сте нова връзка, но усещате, че приятелката ви сякаш не е забравила предишния си партньор? Днес в рубриката ни „Какво те мъчи в любовт...

7 неща, които да знаеш, ако му е много малък

Повечето мъже са нормално надарени, но има такива, които имат малки и дори микро пениси (според последни данни Хитлер е бил сред притежателите на посл...

5-те секс пози, пречещи на женския оргазъм

Важно е сексът да се разнообразява, да се прави в различни пози и да се придава щипка пикантен вкус на сексуалния живот. Но също така има и секс пози,...