10 характеристиките, които мъжете намират за истински привлекателни и секси в жените ! (част I)

Този материал ще те изненада, ще те провокира да се замислиш и ще ти разкрие ценна информация за корените на привличането между мъжете и жените.

Ангажиментът ми да ти предоставям най-добрите материали в света за женственост и взаимоотношения, ме срещна с работата на Рене Уейд, която е една от най-скъпо платените консултанти по женственост и взаимоотношения в Австралия. Тази статия е вдъхновена от нейно обучение, в което имах честта да участвам.

Направи си любимата напитка и си позволи да се потопиш в света на привлекателността през погледа на мъжете, природните закони и естествеността.

Докато пиша този материал, гледам през прозореца си как две птички (за съжаление познанията ми за света на птиците са крайно ограничени, затова тук ще ги нарека две птички), си правят гнездо. Гледам ги вече от няколко дни, как си носят клонки и малко по-малко изграждат своя дом.

На фона на тази гледка си мисля как хората сме се отдалечили от своята инстинктивна природа и наивно си мислим, че тя не ни влияе. Пред погледа ни има бетон, под краката ни има бетон, спим заобиколени от бетон и постепенно се отдалечаваме от природните закономерности, които движат човека.

С този материал искам да ти припомня природните закони на привличането, тези характеристики, които често пренебрегваш, въпреки че учените, психолозите и изследователите на човешкото поведение определят като значими за мъжете.

Тези характеристики действат на дълбоко инстинктивно ниво и често дори самите мъже трудно го осъзнават. Важно е да знаеш, че мъжете анализират жената пред себе си на подсъзнателно ниво, за да изберат тази, която е най-подходяща за тях.

Привличането е свързано с инстинктивната природа в човека, повече от колкото искаме да си признаем.

Познаването на тези характеристики, които въздействат върху привличането ти помага да разбереш мъжката природа и да увеличиш своята привлекателност.

Важно е да знаеш, че не е нужно да притежаваш всички характеристики, за да бъдеш привлекателна. Според мен като жена, вече притежаваш голяма част от тях, но не им обръщаш подобаващо внимание.

Готова ли си да се потопиш в инстиктивния свят на мъжете и да научиш кои са топ 10 характеристиките, които те възприемат за привлекателни и секси?

Характеристика N1: Съотношението между талията и ханша ти

Предполагам те изненадах, както се изненадах и аз, когато прочетох тази истина за привличането. Знам, че си чувала много за това съотношение, но може би като мен, не си се замислила задълбочено, защо е толкова важно.

Женската фигура преди пубертета не се различава особено от мъжката. По време на пубертета жената започва да се закръгля и да придобива женствени форми, с които комуникира на мъжа, че първо е жена и второ, че е способна да износи и роди дете.

Извивките на жената и широкият ханш е това, което отличава женското тяло от тялото на мъжа и тези сигнали са първите, които мъжете улавят на подсъзнателно ниво.

Учените са установили че съотношение равно на 0.7 е най-привлекателно за мъжете и показател за женственост и способност за износване и раждане на здраво бебе.

И така, вземи си шивашки метър и изчисли своето съотношение, като измериш талията и шанша си и разделиш числото на талията на числото на шанша.

Ако получиш резултат над 0.7, не се притеснявай. Значителен брой от жените в съвремения свят имат такъв резултат. Причините са забързания начин на живот, вредната храна и малкото движение, което имаме в ежедневието си.

Ето и няколко полезни съвета, за това как да повлияеш благоприятно върху този индекс.

За тази област в тялото влияние оказва пречистването, а не диетата.

Съвременната жена рядко пречиства тялото си, а всъщност това оказва силно влияние върху нейната привлекателност.

Аз не съм професионалист в детокса и затова ти препоръчвам да се обърнеш към такъв, ако решиш да го приложиш. Това, което може да направиш е да включиш в дневното си меню сок от зеленчуци (краставица, магданоз, целина).

Друго, което може да направиш е да си избереш дрехи и аксесоари, с които да подчертаеш извивките си. Тук много ще ти помогнат дрехите с висока талия - поли, дънки и др.

Насърчавам те да подчертаваш прекрасните си женствени извивки, така изпращаш послание към мъжа "Аз съм жена!"

Характеристика N2: Походката ти

Искам да забележиш как ходят мъжете. Предполагам виждаш, че те не движат своят ханш изобщо. А сега се огледай...

Още от Любов и секс

Любовен хороскоп за 17-23 октомври 2016

Тази седмица ще бъде много по-романтична и положителна по отношение на любовта. Това ще се дължи на благоприятното влияние и движение на Венера. Днес ...

Под лупата на учените: Сексът в кола

Палуването по автомобилните седалки изобщо не е „ново 20“ за никой възрастен, а преди дни науката доказа именно това. Когато учените от Университе...

Любовен хороскоп за 10-16 октомври 2016

Втората седмица на октомври няма да бъде особено романтична. Конфликти, съмнения, за някои представители на зодиакалните знаци и раздели. Какво ви о...

10 неща, които жените биха искали мъжете да знаят за секстинга

Секстингът е изкуство и за да бъдете успешни в него, трябва да опознаете малко от малко човека, на когото пишете и да уцелите златната среда между...

Топ 3 причини за скандали и раздяла

Любовният живот не е даденост, колкото и на някои двойки да им се струва така. Той може да бъде разрушен и то най-често от самите партньори. Не осъзна...

Любовен хороскоп за 19-25 септември 2016

Очаква ни седмица, която ще бъде много по-слънчева по отношение на любовта в сравнение с изминалата. Венера ще окаже своята подкрепа, а ретроградният ...

4 секс пози за мързеливите дни

Сексът е страст! Въпреки желанието ни за интимност с любимия човек, има дни, в които сме уморени. Тогава сме готови да отстъпим пред мързела и да проп...

Секс пози за всеки ден

Нова седмица, нов късмет и нови секс приключения. Доказано е, че през есенно-зимните месеци желанието ни за любов е по-силно в сравнение с останалата ...

Да признаете ли изневяра или не – как да решите?

Изневерите са една от най-неприятните части от любовния живот на една двойка. Никой не иска да попада в капана на изневярата. Това е обида, която мноз...

Зодиите обясняват: Защо се провали последната ви връзка?

Разделите никога не са лесни и винаги след тях човек си задава много въпроси, част от които остават без отговор. Например: „Можеше ли да избегна р...