10 характеристиките, които мъжете намират за истински привлекателни и секси в жените ! (част I)

Този материал ще те изненада, ще те провокира да се замислиш и ще ти разкрие ценна информация за корените на привличането между мъжете и жените.

Ангажиментът ми да ти предоставям най-добрите материали в света за женственост и взаимоотношения, ме срещна с работата на Рене Уейд, която е една от най-скъпо платените консултанти по женственост и взаимоотношения в Австралия. Тази статия е вдъхновена от нейно обучение, в което имах честта да участвам.

Направи си любимата напитка и си позволи да се потопиш в света на привлекателността през погледа на мъжете, природните закони и естествеността.

Докато пиша този материал, гледам през прозореца си как две птички (за съжаление познанията ми за света на птиците са крайно ограничени, затова тук ще ги нарека две птички), си правят гнездо. Гледам ги вече от няколко дни, как си носят клонки и малко по-малко изграждат своя дом.

На фона на тази гледка си мисля как хората сме се отдалечили от своята инстинктивна природа и наивно си мислим, че тя не ни влияе. Пред погледа ни има бетон, под краката ни има бетон, спим заобиколени от бетон и постепенно се отдалечаваме от природните закономерности, които движат човека.

С този материал искам да ти припомня природните закони на привличането, тези характеристики, които често пренебрегваш, въпреки че учените, психолозите и изследователите на човешкото поведение определят като значими за мъжете.

Тези характеристики действат на дълбоко инстинктивно ниво и често дори самите мъже трудно го осъзнават. Важно е да знаеш, че мъжете анализират жената пред себе си на подсъзнателно ниво, за да изберат тази, която е най-подходяща за тях.

Привличането е свързано с инстинктивната природа в човека, повече от колкото искаме да си признаем.

Познаването на тези характеристики, които въздействат върху привличането ти помага да разбереш мъжката природа и да увеличиш своята привлекателност.

Важно е да знаеш, че не е нужно да притежаваш всички характеристики, за да бъдеш привлекателна. Според мен като жена, вече притежаваш голяма част от тях, но не им обръщаш подобаващо внимание.

Готова ли си да се потопиш в инстиктивния свят на мъжете и да научиш кои са топ 10 характеристиките, които те възприемат за привлекателни и секси?

Характеристика N1: Съотношението между талията и ханша ти

Предполагам те изненадах, както се изненадах и аз, когато прочетох тази истина за привличането. Знам, че си чувала много за това съотношение, но може би като мен, не си се замислила задълбочено, защо е толкова важно.

Женската фигура преди пубертета не се различава особено от мъжката. По време на пубертета жената започва да се закръгля и да придобива женствени форми, с които комуникира на мъжа, че първо е жена и второ, че е способна да износи и роди дете.

Извивките на жената и широкият ханш е това, което отличава женското тяло от тялото на мъжа и тези сигнали са първите, които мъжете улавят на подсъзнателно ниво.

Учените са установили че съотношение равно на 0.7 е най-привлекателно за мъжете и показател за женственост и способност за износване и раждане на здраво бебе.

И така, вземи си шивашки метър и изчисли своето съотношение, като измериш талията и шанша си и разделиш числото на талията на числото на шанша.

Ако получиш резултат над 0.7, не се притеснявай. Значителен брой от жените в съвремения свят имат такъв резултат. Причините са забързания начин на живот, вредната храна и малкото движение, което имаме в ежедневието си.

Ето и няколко полезни съвета, за това как да повлияеш благоприятно върху този индекс.

За тази област в тялото влияние оказва пречистването, а не диетата.

Съвременната жена рядко пречиства тялото си, а всъщност това оказва силно влияние върху нейната привлекателност.

Аз не съм професионалист в детокса и затова ти препоръчвам да се обърнеш към такъв, ако решиш да го приложиш. Това, което може да направиш е да включиш в дневното си меню сок от зеленчуци (краставица, магданоз, целина).

Друго, което може да направиш е да си избереш дрехи и аксесоари, с които да подчертаеш извивките си. Тук много ще ти помогнат дрехите с висока талия - поли, дънки и др.

Насърчавам те да подчертаваш прекрасните си женствени извивки, така изпращаш послание към мъжа "Аз съм жена!"

Характеристика N2: Походката ти

Искам да забележиш как ходят мъжете. Предполагам виждаш, че те не движат своят ханш изобщо. А сега се огледай...

Още от Любов и секс

Мъжът Близнаци в любовта

Любовта и астрологията са взаимно свързани. Въпреки че се различаваме като личности, някои характеристики на зодиакалния знак, под който сме родени д...

4 супер лъжи за сексуалносттa

Cosmo ще ти помогне да разбереш кои са четирите мита в главата ти. Скоро излезе книгата „Come as You Are: The Surprising New Science that Will T...

10 сигнала, че си имаш работа с женкар

1. Когато се опиташ да определиш връзката ви, той казва, че не обича етикети. Обикновено, когато мъж не иска да поставя етикет на връзката ви, значи и...

Любовен хороскоп за 5-11 декември 2016

Любовта е навсякъде! Звездите ще ни дадат своята мощна подкрепа. Това ще подобри взаимоотношенията с половинката, сексът ще бъде по-вълнуващ, а самотн...

Защо продължавате да се връщате при него?

Колко пъти сте си задавали този въпрос? А колко пъти сте го чували от приятелки и роднини? Отговорът не е никак лесен, защото е болезнен. Вероятно...

Топ десет на страните, в които се изневерява най-много

Изневярата за едни може да означава край на дългогодишна връзка, докато за други краткотрайната афера може са бъде повод за нов старт на романтични от...

10 супер причини да мастурбирате още тази вечер!

Мастурбирането за някои е табу. А не трябва да бъде, защото то носи немалко ползи за здравето. То направо си е задължително за необвързаните дами, кои...

Какво да правите ако го хванете да рови в телефона ви?

Всеки от нас се е изкушавал да погледне в телефона на партньора си. „Може би около 80 % от хората са ровили в мобилното устройство на половинката ...

5 техники за върховна мастурбация

Всяка жена познава добре тялото си и знае как да доведе себе си до оргазъм. Мастурбацията е полезна както за тялото, така и за психиката. Ето защо не ...

Някои предимства на аналния секс

Как бихте определили сексуалния си живот? Може би той е много страстен или не чак толкова, може би обичате да експериментирате или има табута, които в...