Как флиртуват мъжете от различните зодии

Знаем малката ви тайна. В началото на всяка нова връзка старателно проверявате дали зодиите ви са съвместими, изчитате всичко, написано за неговата зодия и отивате добре въоръжени с информация и очаквания на първата си среща.

Понеже ние правим същото и понеже опитът ни категорично е доказал, че да, мъжете от една зодия си приличат, ето за какво да внимавате, когато си имате любовно взимане-даване с всяка една от зодиите:

ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТАСВАТБЕНА РОКЛЯ СПОРЕД ЗОДИЯТАНАЙ-ДОБРИТЕ И НАЙ-ЛОШИТЕ ЧЕРТИ НА МЪЖА СПОРЕД ЗОДИЯТА МУ ЧАСТ 2НАЙ-ДОБРИТЕ И НАЙ-ЛОШИТЕ ЧЕРТИ НА МЪЖА СПОРЕД ЗОДИЯТА МУ ЧАСТ 1КАКВО НИ ВЕЩАЕ ЛУННОТО ЗАТЪМНЕНИЕ НА 4 АПРИЛ

Овен
Те не се помайват и бавят, а атакуват веднага. Стилът им не е на бавно изчакване, оглеждане и изграждане на стратегия, а открито заявяване Харесал съм те, искам те - сега и веднага!".

Те са страстни, не особено оригинални или романтични (ако се сетят за цветя, то това ще са червени рози, другото е вечеря, плащане на сметката и желание за секс), за сметка на това са забележително открити и не въртят интриги, под достойнството им е. Истински мъжкари, ще носят жената на ръце, но ще се постараят да пренесат колкото могат повече.

Телец

С мъжете от тази зодия забравете за увъртане, игрички колко съм недостъпна" и най-вече лъжи. Ще го спечелите, ако бъдете открита и му се отдадете без излишни задръжки.

Снимка: Thinkstock

Те не са мъже-играчи, а любители на сериозните и дълги връзки, затова флиртовете им са по-скоро заявка за създаване на отношения, а не секс за една вечер. Не биха ви лъгали и не биха обещавали нищо, което нямат намерение да изпълнят. Забравете обаче за романтични и неочаквани изненади и серенади под прозореца, това не е в стила им.

Близнаци
Докато флиртуват умело с вас, те заглеждат девойката зад гърба ви и леко ѝ намигат. Мъжете Близнаци могат да се докопат до леглото на всяка една жена само с приказки - думите им са омайни и сладки, плод на живия им комбинативен ум. Ужасно разсеяни, като нищо ще забравят, че са флиртували с вас в момента, в който ги оставите за 5 минути. За тях светът е като кутия бонбони асорти и те, още не преглътнали първия бонбон, посягат към втори. Тъй като съвършенство се постига с практика, те са майстори на успешните флиртове и точно поради това не трябва да взимате думите им за чиста монета, а имайте едно на ум.

Снимка: Thinkstock

Рак
Раците биха се обидили, ако ги наречете флиртаджии. Те не са такива момчета - не, те ще се държат като най-добрия ви приятел, докато в един момент поведението им не започне да изглежда като заявка, че са влюбени във вас. И точно когато вие си помислите толкова мило и добро момче, ще ми бъде верен и добър мъж", те учудено ви поглеждат и казват, че сте им само приятелка и нищо повече. Нито ще ви пратят по пътя да си търсите друг, нито ще бъдат наистина с вас, а ще изпитват тайно задоволство от това колко само приятелки" кръжат около тях.

Лъв
Не те с вас, а вие ще трябва да флиртувате с тях! След това да почерпите всички в бара по коктейл затова, че такъв невероятен мъж като Лъва си е спрял погледа на вас. Отчасти романтици, с горда осанка те ще ви предложат да ви изведат на обяд/вечеря, ще ви отправят няколко комплимента и ще очакват вие да се разтопите от удоволствие. В реакцията на жената до тях те виждат като в огледало себе си и това какви неустоими мъже са. Не са най-оригиналните флиртаджии, но определено правят впечатление с цялостното си присъствие, поведение и излъчване. Ако се покажете запленена от тях, ще привлечете интереса им.

Снимка: Thinkstock

Дева
Те не обичат да излизат, освен с добре познатата им компания от приятели в едни и същи заведения и определено не са по флиртовете в барове и дискотеки, паркове и градинки. Затова пък е много вероятно да попаднете на тях в социалните мрежи. Фейсбук, туитър, тиндър и т.н. - за тях е изключително удобно да си търсят жена на подобни места, тъй като така могат да я преценят дали си заслужава, докато стоят удобно вкъщи (и не харчат пари за почерпки по заведенията). Ще се държат любезно и мило, ще ви говорят на сериозни теми и ще ви поканят на кафе тогава, когато се убедят, че имате шанс за общо бъдеще. Вечерята - тази малка инвестиция, ще е чак на втора или дори трета среща.

Везни
Дядо Коледа на зодиака - обичат да дават (но и получават!) подаръци. Ще ви засипят с нежност, романтика и комплименти, ще бъдат красиви и ще ви се усмихват така съблазнително, че ще се почувствате като най-невероятната жена на земята. Умели флиртаджии, те знаят как точно да постигнат целите си - ловко и с финес. За тях флиртът е не просто игра, а истинско изкуство. Пуснете косите си да падат свободно по голите ви рамене, дръжте се като дама и се оставете в ръцете им, а на сутринта не очаквайте много - кроасан, кафе усмивка и довиждане, бъди щастлива".

Снимка: Thinkstock

Скорпион
Те ще се закълнат, че това никакъв флирт не е, а изпепеляваща любов, която ги е покосила в секундата, в която са ви видели, че даже и преди това! Вие се познавате от предишен живот, в който той е загинал в дуел, борейки се за вашата любов. И да не сте посмели да се засмеете на това, ще се обидят дълбоко. Скорпионът е подвластен на страстта, която го изпепелява 24/7, така че очаквайте да ви задуши с целувки и прегръдки. С него няма да има кокетно кискане и разтягане на локуми, а страстно ще ви прегърне през кръста (и щипне по дупето) и ще ви открадне в нощта, за да ви обича страстно до сутринта. Много е вероятно след това да не го видите повече, но поне в страстта си е бил искрен.

Стрелец
Той ще се запознае с вас докато тичате в парка, тренирате във фитнеса или пък участвате в някаква благотворителна/спортна инициатива. Ще подходи открито, без високопарни или излишни приказки, спокойно, но уверено. Тяхното флиртуване прилича на влюбване (и те сами си вярват, че е точни такова) - ще ви качат на пиедестал и ще ви се кланят всеки ден, ще ви принасят в жертва подаръци и романтика, а сексът (на който вие бързичко ще склоните) ще бъде истинско вълшебство. И това ще продължи достатъчно дълго, че да решите, че вече не е флирт, а нещо повече. След това ще се окаже, че те всъщност са обвързани/женени или пък влюбени в друга и сори, трябва да тръгвам, но ти винаги ще имаш специално място в сърцето ми!".

Снимка: Thinkstock

Козирог
Ако сте с пищна гръдна обиколка и/или голямо деколте, то вече сте привлекли вниманието на Козирога. Ако сте в добре ушит костюм, с луксозни визитки на бизнес среща - също (браковете по сметка тази зодия ги уреждат). Той ще е любезен, но не прекалено, по-скоро делови насочен, а ако наистина сте му харесали - ще предложи да плати сметката. Но ако искате да се влюби във вас - вие я платете! Така ще му направите истинско впечатление на самостоятелна, уверена и не на последно място - материално подсигурена жена. Козирозите не обичат излишните приказки и губене на време, затова не са и добри във флиртовете. Ако си търси нещо за една вечер, то ще го усетите веднага, много е вероятно и сам да го заяви. Но влезете ли му веднъж под кожата, ще си останете там.

Водолей
Подхождат по детски към целия свят, включително и към флирта. За тях всеки нов човек е цяла вселена, която те искат да опознаят. Ще ви говорят бързо, ентусиазирано, от сърце и душа и ще накарат светът ви да се завърти по-бързо, докато не ви се замая главата. Когато се опомните, той вече ще е открил нова вселена, която има нужда да бъде разгледана и така до безкрай. С Водолеите обаче като нищо можете да станете приятели още докато флиртувате и няма да съжалявате - страхотни събеседници, малко непостоянни и разсеяни, но винаги интересни и никога не можеш да им се сърдиш (затова, че ще ти се обадя!" си е останало в сферата на фантастиката).

Риби
Абсолютни романтици, те ще ви потопят в магически свят на нежност и красота. Ще ви правят сантиментални подаръци и ще ви пишат нежни sms-и или писма дори. Сексът не е им е толкова цел, колкото самата игра преди това - срещи, изпращане до дома, сънища, обещания, посвещаване на песни и така, докато не в един момент не се замислят какъв е смисълът на всичко това , не заявят аз не съм готов..." и не се затворят в себе си, за да се анализират.

Още за зодиите:

Сватбена рокля според зодията
Най-добрите и най-лошите черти на мъжа според зодията му Част 1
Най-добрите и най-лошите черти на мъжа според зодията му Част 2
Има ли разлика между хороскопите преди и сега?

Още от Интересно

Кристиан Диор: „Истинската жена трябва да бъде капризна“

Днес се навършват 112 години от рождението на знаменития дизайнер Christian Dior. Той е роден и израснал в заможно семейство в Гренвил, Франция, но ...

Джери Халиуел от легендарната група „Spice Girls“ роди второто си дете!

Звездата лично съобщи радостната новина в профила си в Twitter. Новороденото е момче и е първата рожба от брака й с шефа на Ред Бул за Формула...

30 “животински” комикса с чувство за хумор

Никак не е трудно да бъдеш любител на животните, нали?Те са способни на “човешки” чувства, по-силни и от нашите; на благородство, което ма...

Как се взима „Оскар“ с първа роля

Обратното броене до обявяването на номинациите за "Оскар" започна. Преди обаче да разберем кои са следващите заглавия, които ще влязат ...

Вижте кой празнува имен ден днес...

Днес църквата почита Св. ап. Тимотей и Св. преп. Анастасий.  Днес своя имен ден празнуват Тимотей, Тимофей, Анастас, Стас, Ташо, Ташко...

Водолеят - интелигентен, хуманен, свободен

Научете всичко за представителите на зодия Водолей Не би могло да има по-водолейски думи – и как иначе, изречени са от устата на истински п...

Днес шопингът е полезен за здравето

Луната е в знак Стрелец. Когато е в този знак родителите по-лесно и обективно оценяват децата си. Снахите имат сега всички шансове да привлекат към св...

Най-умните знаменитости в шоубизнеса

Когато си говорим за звезди не всички си представяме умни хора с образование, а по-скоро красиво изглеждащи хора, които имат малко по-различни кариерн...

Песните, които ще върнат доброто ви настроение, когато сте тъжни

Поредният работен ден в офиса - едва началото на седмицата е, а вече си мислите как ще се забавлявате уикенда или си представяте как спите цял ден, бе...