Дневен хороскоп за четвъртък, 23 април 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Известни сте в обкръжението си с пословичния си традиционализъм. Днес обаче ще предприемете действие, което ще разруши границите, които сами сте си поставили, и определено ще изуми околните.

Телец
Изречената дума не може да бъде върната обратно. Имайте предвид, че дори извинението не изтрива следите от казаното. Мерете приказките си и не говорете неща, които всъщност не мислите. Рискувате да нараните близките си.

Близнаци
Желаете да се сдобиете с нещо, което поначало не ви принадлежи. Ще трябва да положите повече усилия, за да заслужите тази придобивка. Този път няма да стане само с чар.

Рак
Вълнувате се около предстоящо събитие и настроението ви е приповдигнато. Нямате търпение да дойде така чаканият момент и да му се насладите максимално. Не се притеснявайте - всичко ще се случи така, както си го представяте.

Лъв
Напът сте да изгубите едно от най-ценните си притежания заради безотговорното си поведение. Ако не се отнасяте по-сериозно не само към околните, но и към себе си и всичко свое, няма да успеете да задържите нищо за по-дълго в живота си.

Дева
Имате чувството, че сте запълнили капацитета си и се намирате на прага на възможностите си. Можете да постигнете много повече, отколкото предполагате. Просто имате нужда от кратка почивка.

Везни
Креативността ви е особено силна днес. Възползвайте се, за да сътворите неща, които нямат аналог. Правете нови предложения и споделяйте идеите си в службата - поетата инициатива ще бъде възнаградена.

Скорпион
През целия ден интуицията ви работи изключително силно. Затова не бива да пренебрегвате сигналите й. Ако нещо ви се струва неправилно или съмнително, не се захващайте с него.

Стрелец
Днес ще се изправите за кратко пред един от най-големите си страхове. Макар и краткотрайно, събитието ще бъде особено стресиращо за вас. Опитайте се да преодолеете шока възможно най-бързо.

Козирог
Имате страхотни хора в живота си и днес те ще ви дадат поредния повод да ги оцените. Приятна изненада ще поддържа настроението ви през целия ден. Бъдете благодарни за всичко, което имате.

Водолей
Съвсем възможно е да попаднете в капана на хора, които смятате за свои приятели. Той ще щракне съвсем безшумно, но особено болезнено. Ще усетите болката много силно, а разочарованието ще бъде огромно.

Риби
Търпение и спокойствие - това са двете неща, които са ви необходими, за да можете да издържите на напрежението. Лошият период, в който се намирате, е напът да отмине - трябва само да проявите толерантността си.

Още от Интересно

Жена със значка - отстъпи място в транспорта!

Даваме ли си обаче всички ясна представа за това как една жена, носеща в себе си нов живот, може да се почувства, когато прeкрачвайки прага на превозн...

Ако той прави това, зарежи го!

Всички ние допускаме грешки спрямо половинката си. В повечето случаи е добре да си прощаваме и да се поучаваме взаимно в името на разбирателството и с...

Непознатият художник… Кърт Кобейн (картини, скици, комикси, илюстрации)

Наричали са го талантлив, искрен, свръхчувствителен, красив, „глупав и заразен“. Разбитото сърце на гръндж поколението…Няма да спекулираме около...

Днес е празникът на най-издръжливите - ето кой трябва да почерпи...

На 21 февруари Православната църква почита паметта на Свети Евстатий. Той е верен последовател на Христовата вяра, както и неин разпространител. ...

Синхронизира ли се цикъла ти с този на приятелките ти?

Менструалният синхрон, ефектът на МакКлинток или още по-забавното – синдромът на френския бордей е синхронизирането на месечния цикъл между жени...

30 от най-пиперливите карикатури на The New Yorker

Обичате карикатурите, заради “пиперливото” им чувство за хумор?О, тогава сигурно обожавате тези на The New Yorker. Американското издание, ...

Най-красивите дами от 90-те: Преди и сега

Снимките, които ще сподеl...

Ирена Соколова: Българката има нюх за красивото и подреденото

Ирена Любенова Соколова е народен представител от парламентарната група на ГЕРБ в 41-то и 42-то Народно събрание. По професия е психотерапевт, а читат...

Лунните лица на Водолея - II част

Почти няма човек, който да не знае коя зодия е – знакът, в който се е намирало Слънцето в момента на раждането му. Много важен за описанието на ...