Дневен хороскоп за неделя, 19 април 2015

Можете да следите своя хороскоп за всеки ден от седмицата в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес ще ви се наложи да влезете в ролята на арбитър. Възниква неприятен спор между ваши приятели, който се задълбочава с всяка изминала минута. Вие сте човекът, който трябва да ги вразуми.

Телец
Нещото, което най-много ви привлича у срещуположния пол, е независимостта и отговорното поведение. Има огромен шанс в днешния почивен ден да се натъкнете именно на човек с такива качества.

Близнаци
Активно се занимавате с проблемите на близките си и не ви остава време да се справите с кашата в собственото си ежедневие. Няма нищо лошо в това да помагате на другите, но в случая просто бягате от неотложните действия, които трябва да предприемете в живота си.

Рак
Скоро няма да успеете да се освободите от клопката, в която сте попаднали. Капанът е щракнал твърде силно и ще мине време, преди да успеете да се върнете към нормалния си начин на живот.

Лъв
Абстрахирайте се от злобата и ненавистта на хората. Съсредоточете се върху приоритетите си, независимо дали на околните им харесва това, което правите. Ако вие чувствате, че се справяте добре, няма нужда се съмнявате в способностите си.

Дева
Денят за вас ще бъде цветен, изпълнен с усмивки и незабравими преживявания. Не позволявайте на дребни неуредици да го провалят. Обърнете внимание на красотата наоколо - тя ще ви зареди с положителна енергия.

Везни
Шегувате се с лошото положение, в което се намирате в момента, но ситуацията изобщо не е смешна. Ако не вземете мерки, за да подобрите финансовото си състояние, нещата ще станат особено трудни за вас.

Скорпион
Имате склонност да фантазирате прекалено много. Илюзиите, които се редят в ума ви, няма как да отговарят на реалния живот. Не си позволявайте да вярвате в тях, за да не останете разочаровани, когато те не се осъществят.

Стрелец
Молбата ви за съдействие и подкрепа ще остане нечута. Опитайте се да се справите със сложната ситуация сами - успеете ли, ще почувствате удовлетворение и вяра в себе си и своите възможности.

Козирог
Обикновено не се впечатлявате от дребни закачливи коментари с негативна нотка. Днес обаче пиперлив намек ще ви ядоса и сте на път да изпуснете нервите си. Припомнете си, че гневът не е ваш приятел.

Водолей
Остроумна е идеята ви да се опитате да сплотите близките си, но трябва да знаете, че не е особено умно да се месите в чуждите отношения. Понякога желанието да помогнете се оказва с обратен ефект.

Риби
Важно е да бъдете наясно, че звездите са приготвили за вас изпитание, с каквото не сте се сблъсквали досега. То ще изпита волята и издържливостта ви, но също така ще ви направи по-силни и упорити.

Още от Интересно

Мелания Тръмп на 16!

Днес тя е първа дама, но преди 30 години е била пробиващ модел в родната си Словения. Да, говорим за съпругата на американския президент Доналд Тръ...

Невинност до доказване на противното

Знаете ли кое му е хубаво на вдъхновението? Кара те да излезеш от рамките на собствените си ограничения и представи. Тебеширеният кръг на Брехт прес...

За жените и мъжете - искрено и лично

1. Ако мъжът си търси жена, &#...

Защото носиш в себе си любовта...

Ах, колко е хубаво да си влюбен. Ах, колко е хубаво да си влюбен. Още от категорията ...

Световно известният астролог Линда Гудман за жената Риби

Сега вече здравата закъсахме! Да видим как ще се оправяме. Моля ви, спокойно. Изчаквайте реда си. Разберете, жените Риби няма да стигнат за всички жел...

Балерини по улиците на Кайро: красив фото проект се бори срещу сексуалното насилие в Египет

Красиви, вдъхновяващи, свободни в полета на танца… Виждали сме вече подобни портрети на балетисти в градска среда, нали?Фотографът Mohamed Taher...

Срамна работа, ама хубава

Преди няколко дни попаднах в часа по танци в едно столично училище, който води хореографът Петър Илиев като част от програмата “Танцуващи хлапет...

Т2, Анжела и туристите в миналото

Но ето че Дани Бойл се е справил много добре с тази задача. Тук помага фактът, че режисьорът е събрал оригиналния актьорски състав – Юън Макг...

Дневен хороскоп за вторник, 21 февруари

Направете си чаша ароматно кафе, насладете се на старта на деня и вижте какво ви очаква в нашия дневен хороскоп! Към хороскопа >>> ...