Дневен хороскоп за петък, 17 април 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
На първо място се постарайте да откриете кое е онова нещо, което обичате да правите. Чак след това можете да се впуснете "с главата напред" в това ново и смело начинание.

Телец
Не можете да влезете в ума на хората и да ги накарате да променят мнението си. Всеки човек има различен живот, опит и виждания и това е съвсем в реда на нещата. Научете се да приемате чуждата гледна точка.

Близнаци
Животът е като колело на късмета - никога не знаете какво ще ви сполети. Дори да опитвате да контролирате събитията, плановете на звездите не могат да бъдат променени. Очаквайте изненадващи случки през целия ден.

Рак
Напоследък имате очи само и единствено за себе си. Сякаш около вас не съществува нищо, което би могло да привлече вниманието ви. Прекаленият егоцентризъм не е полезен за социалния ви живот - отървете се от него.

Лъв
В унисон с времето навън на вас изобщо не ви се занимава с работа или с други задължения. Лежерното настроение, което ви е обзело, няма да ви навреди днес, но ако се задържи за по-дълго, рискувате да направите лошо впечатление в службата.

Дева
Хубави неща се случват на хора, които вярват в доброто. Няма как да очаквате негативното ви отношение към всичко наоколо да предизвика щастливи събития в живота ви. Очевидно е необходимо да промените нещо в себе си.

Везни
Напът сте да направите грешка, която може да коства голяма доза от енергията и съня ви. Помислете отново дали вече взетото решение е правилно, преди да предприемете каквито и да било действия.

Скорпион
Ранните часове на деня за вас ще бъдат изненадващо натоварени. Опитайте се да се справите с всички непредвидени задачи още сутринта, защото следобедът ви ще бъде зает със семейни грижи.

Стрелец
Започва да ви писва от несериозното отношение на хората, с които работите. Налага се да действате в екип, а те изобщо не изпълняват своите задължения. Вместо да вършите тройно повече работа, поговорете открито с тях.

Козирог
Имате нужда от време насаме. Усамотението на място, което обичате, и към което имате особен сантимент, е най-доброто решение за излизане от кризата, в която се намирате в момента. Осигурете си го.

Водолей
Поемете инициатива в службата. Звездите са на ваша страна и подкрепят всяка ваша стъпка. Вярвайте в себе си и ще успеете да впечатлите не само колегите, а и шефовете си.

Риби
Днес ще разстроите човек, на когото особено много държите. Причина за това ще бъдат изречени от вас думи, които не сте обмислили добре. Поднесете извиненията си - знаете, че му ги дължите.

Още от Интересно

Мелания Тръмп на 16!

Днес тя е първа дама, но преди 30 години е била пробиващ модел в родната си Словения. Да, говорим за съпругата на американския президент Доналд Тръ...

Нина Симон: Свободата е липса на страх

Днес се навършват 84 години от рождението на култовата певица...

Предимствата на връзките с обвързани мъже

На много жени им се е случвало да се влюбят в обвързан мъж, но често се колебаят дали да се впуснат в подобен тип отношения, тъй като са добре запозна...

Как да приемате критиката като интелигентен човек

Основателят на сайтовете Insight и Inc - Джъстин Барисо, твърди, че един от най-сигурните методи за успех е да се вслушвате в градивната критика. Малк...

Дневен хороскоп за вторник, 21 февруари 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Имате големи планове и мечти. Днес ще изкачите още една стълби...

Лекарите Предупреждават: Спрете да носите мобилния си телефон близо до тялото! Ето защо!

Може да сте чували, че мобилните телефони са опасни за вашето здраве. Но това вероятно не ви е спряло да ги използвате. Тъй като технологията се под...

Най-красивите дами от 90-те: Преди и сега

Снимките, които ще сподеl...

А мъжете, които стават бащи по-късно?

Ожесточени критики или хвалебствени словоизлияния. В общи линии така могат да бъдат определени реакциите на хората, когато им сервираш поредната новин...