Горещи секс идеи от палави мацки

 

 

СЕКС ИСТОРИИ, КОИТО СИ СТРУВА ДА ИЗПРОБВАШ!

Колегите от международните ни издания ни помогнаха да съберем най-яките секс истории за 2013.Със сигурност ще ти допаднат поне половината и ще искаш още тази вечер да ги изпробваш!

Аржентина

– Прекарвам всеки уикенд при гаджето си. Преди да поема към тях, му се обаждам и го питам какво иска да си сложа. Понякога предпочита да съм облечена като ученичка, друг път – като порно звезда. Той наистина обожава да ме гледа как се разхождам в тоалетите, в които си ме е представял.

Австралия

– Беше гореща тропическа нощ и накарах гаджето си да дойде при мен, за да направим вечеря... голи. Забраних му да ме докосва преди яденето да е готово, преди да сме хапнали и преди да сме оправили масата. Бяхме се награбили още преди сапунена пяна в съдомиялната да е изплакнала чиниите.

Един дъждовен следобед купих бутилка евтино шампанско, свалих порно от 80-те и поканих приятеля си на гости. Филмовата вечер започна като опит за летене (кикотейки се и заливайки се от смях), но след няколко чаши завърши със собствените ни порно сцени в хола.

Една вечер се беше разразила страшна буря с гаджето ми отидохме на брега на океана, за да гледаме светкавиците. Скоро ни омръзна и се върнахме в колата, като започнахме да правим секс на задната седалка. За да направя изживяването по-интересно, запалих колата и оставих двигателя включен, усилих и климатика. Върху телата ни се изсипваше гореща пот и беше толкова чувствено!

Китай

– С гаджето ми ни омръзна да правим секс в едно и също легло, на едно и също място, затова започнахме да ходим по хотели и мотели за разнообразие. Все едно бяхме туристи! Вярно, че излиза малко скъпичко, но е адски забавно.

Хърватия

– Приятелят ми се пали от порно, така че реших да го изненадам със собствена филмова продукция. Заснех себе си как мастурбирам и оставих касетата в апартамента му. След 20 минути беше на вратата ми.

Флиртувах безсрамно с много красиво момиче на бара – целувахме се и се докосвахме пред погледа на приятеля ми отсреща. Прибрахме се вкъщи само двамата, но тя беше в секс фантазиите ни цяла нощ. Тази „тройка“ беше невероятна.

Чехия

– Гаджето ми обожава белезници. Купих един чифт, щракнах го за леглото и прокарах езика си по цялото му тяло. Когато стигнах до пениса, се надигнах и му показах бедрата и вагината си, разтресох ги във въздуха и познайте какво – той се побърка от кеф!

Сексът с жена е нещо страхотно – мие си зъбите преди да скочите между чаршафите, не спира по време на предиграта и не е нужно постоянно да я уверяваш, че размерът те задоволява.

Естония

– За рождения ми ден решихме да направим плодова торта и със съпруга ми отидохме да изберем ягоди от магазина. Исках да превърна готвенето в удоволствие и да си направя подарък сама на себе си. След като се прибрахме, не спрях да се навеждам над кухненския плот, за да види колко сочна беше и моята „ягодка“. Това което последва беше хиляди пъти по-сладко от торта.

По принцип съм по-игрива от гаджето си – той е по-мързелив и по-консервативен. Една вечер бяхме на барбекю в къща с огромен двор. Тръгнахме да се разхождаме из градината и тъй като аз съм си лудачка – започнах да се изкачвам по едно дърво и му казах да се присъедини. Той започна да хленче, че не иска да си изцапа бялата риза, че има болки в гърба и че дървото е прекалено високо... но аз се качих на върха и му хвърлих право в лицето прашките си. Това веднага пробуди заспалия Тарзан и той се покатери при своята Джейн.

Финландия

– Любовта на мъжа минава през стомаха – да, така е, но минава и през пениса му. Така че следващия път щом решиш да сготвиш нещо, го направи само по... престилка. Това ще го възпламени повече от забравеното пиле във фурната.

Във Финландия обожаваме да правим секс в сауна. Ако не разполагаш с такава – просто пусни горещия душ и разпалете страстите под издигащата се пара...

Франция

– За рождения ден на годеника си реших да направя специална изненада. Подарих му чанта с 69 карти, на които имаше различни пози и той можеше да избира на воля. Повярвайте ми, не знаеше коя да избере!

Ако си мислиш, че му е писнало да се прибира при една и съща жена всяка вечер, просто му изпрати поредица от смс-и през деня, от сорта на „Скъпи, аз се прибрах. Всичките ми дрехи вече са по пода...“

Когато се къпете заедно, ексфолирайте телата си с нежен скраб. Подсушете се, намажете се с етерично масло или олио за тяло и... действайте – хлъзгавите и гладките движения са невероятно еротични.

За рождения му ден му подарих 2 вратовръзки, въпреки че обикновено ги ненавижда и никога не носи. Но аз му показах по-полезен начин за употреба. Съблякох го и го завързах с тях за леглото. Вече обича вратовръзки!

Вместо да карам приятеля ми да ме съблича, направих обратното. Помолих го да ме облече по негов избор, като дори избра бельото ми. Не можете да си представите колко развълнуван беше!

Германия

– Изпращай му снимки по телефона на това какво правиш с тялото си, докато него го няма.

Изпрати му скромен колет до офиса, съдържащ прашки, сутиен и бележка с надпис „Това няма да го нося довечера“. Добави и списък с неща, които той трябва да донесе – шампанско, ягоди, сметана, презервативи...

Свирките могат да бъдат още по-сладки, ако промениш „местопрестъплението“ от спалнята в някоя друга част на къщата като например – стълбите. Седни на едно стъпало, а нека той разтвори краката си 2 стъпала по-надолу. Време е да покажеш кой духа по-силно – ти или вятърът! Не забравяй да си играеш с тестисите му – нежно ги масажирай с ръцете си, докато устата ти е заета. Ако удариш едно езиче и на тях- WOOOW!

Излейте топло олио в плитък съд. Помоли го да потапя пениса сив него от време на време и веднага след това да прониква в теб. По този начин ще загреете телата си и отвън, и отвътре!

Накарай гаджето си да ти завърже очите, да те закара на неизвестно място и да не ти казва къде се намирате. След това нека започне да те съблича – не се знае кой ще започне да си представяш.

Гърция

– Приятелят ми обожава да му правя свирки, докато си пие бира или шампанско. Това го побърква и може да свърши да секунди, докато аз мога да продължа така с часове.
Завържи го за леглото и се качи върху него. Облечи най-дантеленото си бельо и му сподели сексуалните си фантазии.

Правете любов в морето. Вълните и леките поклащания на водата ще направят изживяването адски чувствено.

Изпрати му касова бележка за един час удоволствие, което може да плати в брой по всяко време.

Хонг Конг

– Бяхме на ваканция в Шанхай. Хотелската ни стая имаше огромен прозорец с гледка към целия град. Правихме любов точно пред него. Бяхме адски възбудени, защото се чувствахме на покрива на света и все едно бяхме единствените двама души в света.

Масажирай цялото му тяло. Вместо да използваш само ръцете си, пробвай с гърдите, устата си или с интимните си части. Това ще достави удоволствие и на двама ви.

Черешката на тортата: легни гола и постави замръзнали парченца грозде по тялото си (от гърдите надолу към вагината), като накараш гаджето си да ги изяде, започвайки от гърдите ти. Сладкият вкус в комбинация с замръзналата свежест ще го опияни. (Използвай грозде без семенца!)

Унгария

- Когато се прибрах вкъщи една вечер, навсякъде горяха ароматни свещи, а приятелката ми се усмихваше загадъчно. Нахрани ме с какви ли не деликатеси с бавни и нежни движения – точно като по филмите. Аз бях гост в къщата, а приятелка ми беше куртизанка, длъжна да изпълни всяко мое желание. Тя ми свали дрехите и започна да ме храни с парченца плодове, потопени в шоколад. После седна в скута ми и започна да маже тялото си с шоколад, а аз започнах да го облизвам. След това започна да ближе пръстите ми, а аз бях на седмото небе. Правихме толкова жесток секс на кухненската маса, че още ми е трудно да повярвам.

Една вечер реших да се забавлявам с приятеля си. Легнах на дивана срещу него, така че да има перфектна гледка към моето съкровище, и започнах да мастурбирам. Той се ококори, но когато поиска да се присъедини – аз не му позволих. Когато видях, че е готов да „експлодира“ само като ме гледа, клекнах и му направих свирка. Той пищеше от удоволствие! После призна, че това е било най-разтърсващото сексуално преживяване в живота му!

Индия

- Подложи го на СМС разпит през деня, като го засипваш с най-различни въпроси. Попитай го кое е най-якото място, на което е правил секс, или най-умопомрачителните (в добрия смисъл на думата) движения, които е изпробвал. (Но не питай с кой ги е правил, защото ще си развалиш настроението на мига!) Прави това през целия ден, а вечерта го покани у вас за кулминацията. Отвори вратата, носейки само бельо или сатенен халат. Ще бъде толкова въодушевен и „напомпан“ от еротичните въпроси през целия ден, че една ще изчака да отвориш вратата и да те почва!

Спомни си първият път, когато с твоя човек правихте секс – чувството, мястото, сякаш времето беше спряло, нали? Споменът за този момент и сегашните ви познания един за друг ще ти даде най-горещите емоции досега.

Нека всеки от вас напиши 5-те си най-горещи сексуални фантазии на отделни листчета и след това ги поставете в една купа. Всяка петък сутрин слагайте нови идеи и планирайте времето си така че да може да ги осъществите през седмицата. През целия ден ще тръпнете в очакване какво ще изтеглите от купата.
Сложи си чифт копринени ръкавици, докато го задоволяваш с ръка – това ще го побърка! Бонус: с чувственият плат ще ти е по-лесно да разклащаш пакета му!

Италия

– Запишете звуците и стоновете, които издавате по време на секс и свалете mp3 файла на неговия айпод. Или се обади да приятеля преди вечеря и го попитай какво бельо предпочита да си сложиш. Докато се хранете, няма да спре да мисли какво ли ще правите след това.

Направете с гаджето си профили в някой палав сайт за запознанства и след това се опитайте да разпознаете акаунтите си в многобройната тълпа от потребители.

Използвай вибратор с дистанционно. Моят приятел обожава да управлява вибратора ми, защото така контролира удоволствието ми.

Казахстан

– Напечатах на приятеля си кратко ръководство за употреба, което да прочете. То съдържаше инструкции кои бутони трябва да натиска върху продукта (тоест върху мен), как да ме съблече правилно и как да ме запали по различни начини. След това изпратих наръчника в офиса му и оцветих най-чувствените „бутони“ с цветни моливи. Когато се прибра вкъщи, определено се държа като напреднал потребител и боравеше със „стоката“ безупречно!

Корея

– Понякога гледам порно, за да му дойде музата. Много често с гаджето ми копираме сцените, които сме видели. Това ни кара да се чувстваме като порно звезди.

В леглото играем роли – понякога аз съм камериерка, а той собственик на имение или пък съм масажистка, а той – клиент. По този начин сексът винаги е горещ и различен.

Една вечер го събудих с нежни шептящи звуци: „Искам да те погълна. Аз съм ангел и съм дошла за теб. Имаш право на 3 целувки – къде искаш да бъдат те? Само три!“ Все едно се бяхме озовали в страната на сънищата. Той не успя да издържи на напрежението – разбуди се и се държа с мен като с богиня!

Понякога определяме правила, които сляпо трябва да спазваме. Например – да лежим и да се гушкаме, като половото сношение е з-а-б-р-а-н-е-н-о. Това ни пали неимоверно много!

Литва

– Моят приятел намаза ръцете си с лубрикант и започна да ме масажира. Той нежно потъркваше клитора ми, като едвам го докосваше. Движенията му бяха толкова чувствени, че аз се побърках от удоволствие. Когато най-накрая уцели правилното място, аз получих един от най-мощните си оргазми.

Клекнах пред него, мислейки си, че ще правим кучешката, но внезапно почувствах пръстите му вътре в мен. С два от тях той започна на стимулира G-точката ми, а с останалите галеше и масажираше клитора ми. Всеки момент щях да избухна като ядрена бомба!

Взех в ръката си пениса на приятеля си и започнах да го разтривам нежно нагоре надолу. С един от пръстите си чертаех кръгове около главичката. След това промених тактиката – започнах да стимулирам пениса му с три пръста. Всеки път, когато пръстите ми стигаха до края на неговото достойнство, върхът на главичката докосваше дланта ми. След това той ми сподели, че това му е харесало адски много!

Още от Любов и секс

5 неща, които никога да не правите по време на секс

Сексът може да е прекрасно преживяване, което сближава двамата влюбени и ги прави още по-отдадени на връзката си, но може и да навлече куп главоболия....

Как да го накарам да изрази чувствата си?

Комуникацията е решаваща за една връзка. Но вероятно всички дами са забелязали, че мъжете просто не изразяват чувствата си с думи. Те просто са свикна...

5 знака, че тя иска флирт, а не сериозна връзка

По принцип мъжете са тези, които по-трудно се ангажират с дългосрочни отношения, тъй като държат много повече на своята независимост. В съвременни...

9 секс навика, които да научиш на 20

Сега е времето, през което трябва да откриеш какво ти харесва и какво не, да поставяш граници или да му отпуснеш края (в определени рамки). Прочети ко...

Любовен хороскоп за 16-22 януари 2017

През тази седмица звездите няма да бъдат толкова благосклонни по отношение на любовта. В четвъртък Марс ще бъде на разстояние от Сатурн, което ще дове...

Мъжът Скорпион в секса и любовта

Той е ненаситен в секса, спонтанен, голям ухажор и винаги готов да опита нещо ново. Мъжът скорпион е един от най-големите джентълмени в зодиака. Винаг...

10 лоши секс навика, с които трябва да приключиш

Понякога в леглото правим неща, които никак не правят интимния живот красив. Време е да сложиш край на това. Тоест да престанеш да ги правиш и изобщо ...

Най-романтичните места в Париж за предложение за брак (галерия)

Когато помислим за романтика, за предложение за брак и всичко свързано с любовта, в съзнанието ни изниква едно-единствено място – Париж! Галер...

ГОДИШЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2017

Виж какво ни казаха звездите за теб!...

Според зодията: Хората, които са привлечени към вас

Всеки човек си има свои личностни характеристики и черти (положителни и отрицателни), с които привлича или съответно отблъсква представителите на ...