10-те му най-големи любовни лъжи

 

ВСЕКИ МЪЖ ИЗМИСЛЯ ЛЪЖА ШЕСТ ПЪТИ ДНЕВНО.

Всеки средностатистически мъж измисля по нещо поне шест пъти дневно. Двойно по-често от нас, жените.Запознай се с най-разпространените лъжи, които мъжете казват на гаджетата и съпругите си и истината, която се крие зад тях.

Лъжа #10: „Попаднах в задръстване“

Просто му е много по-лесно да ти каже това, отколкото да направи усилие да обясни истинската причина за закъснението си.

Не забравяй, че комуникацията не се удава на мъжете толкова добре, колкото на нас. Добрата новина е, че спокойно може да ти замаже очите по този начин, дори когато това, което го е задържало е напълно безобидно. Все пак не го оставяй да му се размине – безобидна или не, лъжата си е лъжа.

Лъжа #9: „Не беше толкова скъпо“

Мъжете харесват играчки и не обичат да усещат неодобрението ти, дори когато банковата ви сметка не е обща.

Причината за тази измислица може също да е желанието му да ти докаже, че се отнася отговорно към парите. Той не иска да си мислиш, че ако споделяте разходите си, той ще ги изхарчи за едни куп глупости като плазмен телевизор и други модерни играчки.

Лъжа #8: „Пътувам натам“

Момчетата обикновено казват това, когато ги караш да ти правят компания на събитие, което нямат никакво желание да посещават.

Семейна вечеря например. Той го прави заради теб, но това не значи, че не ти се цупи вътрешно. Замисли се: не може да откаже да дойде с риск да му се разсърдиш и не иска да се карате. Като ти казва това, той печели малко време и идва със закъснение, където трябва. Това е неговият начин да си спечели част от контрола над ситуацията.

Лъжа #7: „Не пих толкова много“

Тази на пръв поглед безобидна лъжа може да означава сериозен проблем и не говорим само за връзката ти.

Ако често я изрича е напълно възможно да има проблем с алкохола. Налага се да поговориш с него, за да му обясниш, че си загрижена. Просто избери подходящия момент. Този разговор определено е от тези, които трябва да проведете, когато е в трезво състояние.

Лъжа #6: „Извинявай, не съм си чул телефона“
Лъжа #5: „Падна ми батерията“ и
Лъжа #4: Нямах обхват“

И трите реплики означават едно и също нещо: просто не ти вдигнах. Защо?

Мъжете често прибягват до лъжи като тези, защото се страхуват да ти кажат, че в момента просто не им е до теб и искат да останат насаме със себе си. За твое добро е да не прекаляваш с телефонните проверки и да създадеш още един повод да му липсваш повече.

Лъжа #3: „Не, дупето ти не изглежда голямо“

Ами, честно казано ако му зададеш този въпрос на първо място ти сама си просиш това целенасочено успокоение.

Всеки мъж има приятел, който го е учил, че „веднъж й отговорих грешно и после не искаше да се съблича пред мен“. Това е единственият безопасен отговор, който той знае, така че просто няма начин да поеме риска и да ти каже нещо друго. Ако искаш честно мнение, просто попитай някоя от приятелките си.

Лъжа #2: „Пия си последната бира и тръгвам“

Експертите са единодушни, че тази мъжка лъжа, съобщена по телефона, означава, че иска да ти затвори възможно най-скоро, за да прекара повече време с приятелите си.

И истината е, че дори да ти я каже три пъти в една и съща вечер, той наистина я вярва всеки път. Същото е все едно да се заречеш, че тази курабийка ти е последната... пет пъти подред.

Лъжа #1: „Няма нищо, добре съм“

Цели 52 процента от мъжете са изцепвали това пред приятелките си. И според експертите целта на тази реплика е да избегнат драмата и да защитят мъжкото си достойнство.

Момчетата са наясно, че не ги бива особено в изразяването на всичко, което им се случва в момента, и предпочитат да те държат вън от проблема си. Следващия път, когато прибегне до тази реплика по-добре му дай няколко дни, а след това го питай отново дали е разстроен и каква е причината. Дотогава може да е измислил изход от ситуацията, в която се намира.

Още от Любов и секс

Когато той казва, че не иска връзка, наистина го мисли

Когато един мъж не иска да се обвързва, мрачни мисли нахлуват в нежната женска душа. Обстоятелствата могат да са много. Може да е наранен в предишната...

Наръчник за мъжете за ПМС

Предменструалният синдром (ПМС) е постоянна тема за шеги и закачки от страна на силния пол. Мъжете обичат да пускат пиперливи коментари за сметка ...

Кои мъже ще те докарат до оргазъм?

Ако случайно сте в търсене на мъж, който гарантирано ще ви достави удоволствие, то американските учени от Олбанския университет имат някои съвети....

За какво не трябва да искате разрешение от половинката си

Искам да си купя нова чанта, но трябва първо да попитам мъжа ми. Ще ми се да си сменя колата, но трябва да искам разрешение от съпруга ми преди това, ...

Какво подобрява вкуса и мириса на семенната течност?

Правенето на любов е емоция и отдаденост. Но любовта има вкус, който може да бъде добър или не чак толкова. И колкото и странно да ви звучи, това как ...

Гаджето ми ме гони от общата ни квартира

"Обичам те, не те обичам! Изнасяй се, остани не се изнасяй!"...

Как да го накарам да изрази чувствата си?

Комуникацията е решаваща за една връзка. Но вероятно всички дами са забелязали, че мъжете просто не изразяват чувствата си с думи. Те просто са свикна...

Зодиите говорят: Как да направите партньора си щастлив

Вижте какво прави половинката ви истински доволна, базирано на зодиакалния ѝ знак...

Ошо: Защо браковете се провалят

Раджни́ш Ча́ндра Мо́хан Джаин, наричан още Ошо е индийски духовен учител и философ. Той е известен със своите мъдри мисли, учения и пословици. В негов...

Спираме цигарите с орална любов

Оказва се, че освен за мъжете оралната любов е полезна и за жените. С нея успешно може да бъдат отказани цигарите. Американски учени от Ню Йорк провед...