"Нещо повече от този живот" от Тереза Капуто

Популярният и обичан медиум Тереза Капуто, звездата на хитовото телевизионно предаване Медиумът от Лонг Айлънд", отваря вратата на своя свят и ни кани да разберем повече за изключителната й дарба.


Като предава посланията на онези, които са напуснали този свят, тя помага на хората да превъзмогнат загубата на обичните си близки. Неизменно забавна, искрена и земна, Тереза използва способностите си, за да ни убеди, че в живота има повече от това, което виждаме тук, във физическия свят. Тя иска да знаем, че починалите ни близки са в безопасност и в мир, че са с нас и ни наблюдават, обичат и ни помагат от отвъдното.Книгата описва как се проявява дарбата на Тереза, какво се случва с душата след смъртта, как духовете описват отвъдния свят и каква роля играят семейството, приятелите, ангелите, духовните ни водачи и Бог тук и в живота след смъртта. Освен това ни учи как можем да общуваме с духовете безопасно и да разпознаваме знаците, които нашите починали близки ни изпращат.

Тереза вярва, че всички сме дошли на тази земя да се учим, да израснем духовно и да се научим да обичаме. Убедена е, че всичко в живота ни се случва за нашето най-висше благо, че Бог е любов, а животът на земята е само миг от вечността.Тереза Капуто е една от най-харесваните телевизионни водещи, а предаването й Медиумът от Лонг Айлънд" по хитовия канал TLC се превърна в сензация. Във фейсбук профила си до момента Тереза Капуто има 3 138 361 почитатели, а книгата й Нещо повече от този живот" не слиза от бестселъровите класации.

Наред с удивителните й способности, професионализма и невероятния личен чар, Тереза Капуто е призната и като перфектна майка и съпруга.

Успехът й несъмнено е огромен и днес тя е една от най-популярните жени не само в Америка, но и в цял свят. Невинаги обаче животът й е бил толкова хармоничен.

Удивителните способности - дарба или проклятие?

Тереза Капуто е известен медиум, който може да разговаря с мъртвите. Още от малка сетивата й са по-развити, отколкото на останалите: говори с починали и предусеща бъдещи събития, вижда невидимото. Тъй като тя е единствената в семейството с такива способности, както и заради възпитанието си в духа на католицизма, Тереза дълго време не може да приеме своята дарба. Докато отрича способностите си, животът й е труден, чувства се потисната и депресирана, страда от различни фобии и панически разстройства.

Едва след като минава тридесетте, Тереза признава, че е различна, и осъзнава, че с дарбата си може да помогне на много хора. Така тя заживява пълноценен живот, тревожността й изчезва и открива истинското си призвание.

"Както сами ще се убедите, нужно ми бе доста време, за да приема дарбата си, но след като го направих, учех доста бързо. Често сравнявам този процес с подреждане на пъзел. В началото ми беше трудно да проумея смисъла на дарбата и да наместя парчетата, но щом започнах от рамката, вече беше по-лесно да я запълня. Винаги съм притежавала всички части от картината; трябваше само да се науча да ги подреждам така, че да пасват. Вярвам, че както някои хора са родени музиканти или интелектуалци, така и в моята ДНК е заложено да разговарям с духовете."

След като помага на хиляди хора да се свържат с любимите си същества от Другата страна и по този начин да намерят покой и изцеление, тя най-накрая чувства, че е намерила своето място под слънцето. В книгата Нещо повече от този живот" Тереза Капуто описва няколко интересни случая от своята практика с хора, на които е успяла да помогне.

Чрез общуването си с мъртвите, с ангелите и архангелите, както и със собствените си духовни водачи, Тереза Капуто научава много за устройството на отвъдния свят, за Бог и ангелите, за целта на човешкото съществуване и за начините, по които да изживеем живота си най-добре.

Неизменно до нея е цялото й семейство, което не спира да я подкрепя и да вярва в необикновените й възможности. Съпругът й Лари и двете им деца - Виктория и Лари-младши, участват активно и в предаването й по TLC Медиумът от Лонг Айлънд". Благодарение на тяхното разбиране се появява и книгата Нещо повече от този живот".

Още от Звезди

Серина – по-секси от всякога

Серина Уилямс изглежда сензационно добре по бански в новата си сесия за Sports Illustrated Swimsuit. Най-добрата тенисистка в света позира по цял ...

Хю Джакман се лекува от рак на кожата отново

Актьорът подчертава колко са важни редовните прегледи....

Справедлива: Гага върнала годежния пръстен на Тейлър Кини

Лейди Гага е върнала годежния пръстен обратно на ексгоденика си Тейлър Кини преди да обяви, че има нов мъж в живота си. Попзвездата се раздели мин...

Чар или бедствие: Новият бански на Николета прикова внимание

Плеймейтката с нова акция в социалките...

Каси Пекол – първата жена, посетила всички държави ...

Ако търсиш вдъхновение, прочети историята на 27-годишната Каси....

Жена влезе в болница, след като си уголеми устните с ...

19-годишното момиче от Ростов на Дон, Русия, си е причинило големи щети след нестандартната процедура....

Чао, чао! Бионсе минава в нелегалност след „Грами“

Бионсе за пореден път се оказа най-голямата атракция на наградите „Грами“, след като направи запомнящо се изпълнение на сцената с холограми, които...

Мелания Тръмп запазва градинката на Мишел в Белия дом

Съпругата на президента на САЩ Доналд Тръмп – Мелания, реши да запази градината, която нейната предшественичка Мишел Обама създаде на територията ...

Линдзи Лоън иска да изиграе Ариел в игралния филм ...

Линдзи има интересно предложение към Дисни, но дали има кой да я чуе?...

Чар или бедствие: Николета става банална – пак гола

Зарадва феновете си с еротичен кадър навръх Свети Валентин...