Някои наблюдения над женското поведение

Жените искат от нас себераздаване. Мислят ни за олигофрени, защото харесваме мач, пиене и мощни деклотета цунамита. Техните мании са други - книги, шоколад и външен вид.

Аз примерно имам силно желание да се самораздам за любимата. Вечерта съм и приготвил яйца по панагюрски и салата боб. Прибира се. Ако е в добро настроение - само гледай - измива си набързо чатала, пие две ракии и после те праща при Господ с най-необичайни части от тялото си.

Ако обаче на работа някой я е изнервил следва: "Ти, може ли да си толков шашув, да пържиш яйца в тенджера, окапал си с мазнина навсякъде, тая печка пак аз трябва да я чистя и защо по дяволите си намокрил банята."

Отвръщам, че съм се къпал, а тя казва, че било просташко човек да се къпе надвечер. Тегля и една майна и си наливам. Тя седи на дивана и се цупи. Тук един мъж на място, трябва да претегли ситуацията. Обичаш ли я или не я обичаш.

Ако е второто оставаш си тъй небрежняк. Аз обаче си обичам приятелката. Гледам футбол. Сякаш на себе си казвам: "Тоа па Райън Гигс да го слага на жената на брат си." Никакво внимание... но знам, че я чопли. Накрая не издържа и с хладен глас ме пита "Как тъй."

Разказвам й. Почва да излиза от комата. Смее се, но сдържано. Разправям й как един път, като бях в Германия за кола, на бившото ми момиче много и се приходи по голяма нужда. Огромна автоборса, отстрани магистрала - пълно с народ, а клозетите на другия край. Каза, че умира - пълна безизходица.

Трябваше да направя нещо веднага. Огледах се. Видях една от ония коли, дето можеш да си ги вземеш и да ги оставиш, където ти е кеф - нещо като такси, ама ти си го караш. Добре че имах чипкарта за подобни возила. Вкарах я на задната седалка и тя се изходи. После обяви, че ще ме обича до гроб и никога няма да забрави каква добрина съм направил за нея.

Настоящата ми любима направо се разпори от смях. Пи едно и съблече блузката си. Бях и докарал настроение... тя ми докара други работи.

Безпричинното сърдене е друг аспект на женското поведение. Гледате си телевизия мирно, но внезапно в нея протича необратим метаболитен процес, оказващ влияние на духовната и същност. Две от чакрите и ослепяват, другите не виждат.

Поглежда ме... разбирам какво ще стане, но нямам време за реакция - "Ти защо си ми разбъркал щипките за пране." Директен мат без шах. Гледам, като козунак в Лондонската опера. Отвръщам, че съм нямал работа с глупавите и щипки, а тя - "Нормално... интересуваш се само от себе си, никога не правим нещата заедно." Отиде. Тук по-неопитните люде биха тръгнали да спорят. Но това е безполезно.

Трябва да я изненадате. Един път казах, че ще си правя чай. Моята така се ококори, че за малко да и изпадне едното око под шкафа. Мъж чай пие - елен скумрия пържи. Все още злобна ме пита, дали съм болен. Рекох "Не."Естествено решава, че я лъжа.

Изстрелва се на комета - одеяла, термометри (три вида), фервексове, застава на котлона и ми прави греяна ракия. В действията и личи искрена тревожност. Открива ми температура - студен съм на кален чакъл. Пия, а тя решава да ме топли с малкото си тяло. Опипвам я... Съешаваме се... Щастлива е. Лошотията в главата и е преминала.

Жените имат много силно развито чувство за справедливост. Те не търпят шикалкавене или любимият им да обижда беззащитни хора и животни (без голямо куче). Помнят предателствата, преструвайки се, че прощават. Искат да почешеш гордостта им с мечи лапи, но светкавично усещат, ако ги лъжеш.

Отиваме с половинката в един клуб заедно с друга двойка. Тоя мълчи като някой тостер, аз разправям щуротии от недалечното си минало. Момичетата падат от смях, държейки с две ръце матките си, та да не изпаднат из тях.

Минава страшна девойка. Отбелязвам, че бих я е*ал с удоволствие. Преминава втора още по-красива, казвам, че така ще й изпържа мозъка - хляб да види за мен да мисли, в "Кауфланд" да влезе, мен да си спомня.

Приятелката на моята не издържа и ме обявява за боклук - как можело да съм толкова прост и несъобразителен, защо съм я бил унижавал пред всички. Любимата доволно заметна черната си коса, а аз рекох - "Като имаш "Ферари", няма нищо лошо да обсъждаш опелите." Тая се изчекна от кеф и ме обяви за рицар (даже за стадо от рицари).

Сексът винаги е бил интересна тема за кавги - особено при многогодишните двойки. Аз моята кога, не й се сношава, мога да я разпозная от асансьорна шахта. Ако я замоля, ще пусне, но такива жалки изпълнения са загуба на време и самочувствие.

Трябва да я запалиш по някакъв начин. Подмазването е тъпо, а купуването на подаръци до време - парите впечатляват момичетата, но губиш искреността им в леглото. Ако не и се оножда тая вечер, а ти си накострежен - измисли нещо.

Най-лесно е да почнеш да злословиш за някоя нейна непоносима приятелка или колежка. Обаче е наложително, наистина да ги мислиш тия неща, иначе ще те разобличи. Кажи примерно, че никога не би е*ал такъв глиган като омразната и другарка. Кажи, че оная е верно хубава, но без да искаш, си видял вълна на лицето и плюс неподходяща сланина по тялото. Добави че е рядко малоумна.

Така твоето момиче ще разбере, че играете в един отбор. Зъбчатките в главата и ще се наместят и тя ще прояви солидарност с нечистите ти желания. Ще ти прави неща, дето родителите и не биха одобрили, ако ще животът им да зависи от това. Неща несъвместими с продължаването на рода. И да не се объркаш - първо награди любимата.

Природата на жените е неразбираема, но със старание и фантазия, можеш да се залепиш за мозъчната им лигавица.

Жените са от Венера, мъжете от Русе!

Още от Никола Крумов може да прочетете в блога му nikola666.blog.bg.

Още от Живот

Как приемните родители променят съдби (видео)

Историята, която ще ви разкажем в следващите минути, проследява съдбата на младия Мариян. Той е на 25 и е отгледан от първата приемна майка у нас, а д...

Под един покрив? 6 съвета как да се преместите без стрес

Срещнали сте човек, с когото сте щастливи и логично в даден момент се местите у тях. Съвместният живот обаче не е шампанско и рози, дори да ви изг...

Манхатън – градът на небостъргачите

Когато чуем Манхатън, обикновено се сещаме за Кари Брадшоу, „Сексът и градът“ и коктейлите. Всъщност този прекрасен американски остров е ч...

3 типа музика, които увеличават продуктивността ни на работа

Ако не съществуваше музика, животът би бил много скучен, неинтересен, непривлекателен. Ако нямаше музка, едва ли би имало живот в истинския смисъл на ...

7 неща, които никога да не изхвърляте от гардероба

Всички имаме нужда от основно почистване на гардероба, преди да започнем с покупките. По този повод – направете си един пълен списък с нещата, ко...

Мисъл на деня от Опра Уинфри

„Вие получавате от живота това, за което ви стига куражът да си поискате.“ Опра Гейл Уинфри е американска телевизионна водеща, родена на 29 януари 195...

Плажове, които откъсват от реалността (галерия)

  Галерия Райски плажове, които заслужават да се видят 16 снимки Раят е на Земята – просто трябва да го откриете! ...

Мисъл на деня от Агата Кристи

„Ако поставиш главата си в устата на лъв, не трябва да се оплакваш, в случай че един ден той я отхапе.“ Агата Мeри Клариса Кристи е англий...

На 98 години и още практикуваща йога (ВИДЕО)

Жителка на Ню Йорк поддържа и вае фигура на... 98 години, пише Daily Mail. Родената в Индия Тао Порчон Линч живее в САЩ и се занимава с йога от 8...

Ефектни снимки с Photoshop (галерия)

Историята познава много таланти, гении. Голяма част от тях са самоуки. В наши дни като че ли по-често се сблъскваме с таланта на твореца. Представяме ...