Дневен хороскоп за събота, 4 април 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Поставени сте под огромно напрежение, което ви кара да се чувствате несигурни в себе си. Ако искате да се освободите от стреса, трябва да помислите за това как да се справите с липсата на самочувствие. Вярата в собствените ви възможности е най-важното условие за успех.

Телец
Трескавата подготовка около предстоящо събитие заема целия ви ден. Тя ви лишава от свободно време и имате чувството, че никога няма да излезете от забързания ритъм на живот, в който сте попаднали. Въпрос на време е положението да се нормализира.

Близнаци
Почивният ден ще ви "стовари" много неочаквани задължения, които ще отнемат свободното ви време. Няма как да избягате от отговорност - свършете работата си и чак след това се отдайте на заслужена почивка.

Рак
Обичате реда и спокойствието, но днес дадено събитие ще наруши и двете. Няма какво да направите, за да предотвратите това. Просто се убедете, че ще успеете бързо да възстановите хармонията в ежедневието си.

Лъв
Приоритет в момента за вас трябва да бъде собственото ви благополучие. Готовността ви да помагате на хората е похвална, но в стремежа си да угодите на всички, забравяте да мислите за себе си. Променете това.

Дева
Случайна среща с човек, когото не сте виждали от години, ще ви изненада особено приятно. От това неочаквано събитие може да излезе нещо наистина страхотно - не бързайте да го отпращате с лека ръка.

Везни
Своеволията, които си позволявате тези дни, няма да бъдат опция от тук нататък. Днес ще разберете, че е важно да се съобразявате с най-близките си хора. Не живеете сами със себе си, затова се постарайте да зачитате техните чувства.

Скорпион
Голям проблем за вас се оказва събеседването с човек, от когото зависи вашето професионално развитие. Сякаш той просто не е готов на никакъв компромис, а евентуална сделка е просто невъзможна. Трябва да откриете слабото му място и да го използвате в свой интерес.

Стрелец
Доволни сте от развитието на събитията в живота си, но има нещо, което сякаш бяга от вас. Единственото, което ви липсва, за да бъде животът ви пълен и щастлив, е успех в любовен план. Не се притеснявайте - скоро ще го постигнете.

Козирог
Наистина е болезнено, когато усетите предателството на човек, когото дълбоко цените и уважавате. Трябва бързо да преглътнете обидата и да си заставите да продължите напред. За ваше добро е да прекратите всякакъв контакт с този човек.

Водолей
Помощта от приятел ви е особено необходима в момента. Ще трябва да преглътнете гордостта си, ако искате да успеете да се спасите от бремето, което тегне над вас.

Риби
Приемете неизбежната истина, че всеки човек живее свой собствен живот и с нищо не е длъжен на другите. Не очаквайте от когото и да било да прави жертви заради вас - това, че вие винаги сте готови да протегнете ръка, не означава, че всички хора са като вас.

Още от Интересно

Китайски 2-минутeн масаж за плосък корем

Всички знаем колко трудн...

Анджелина проговори за първи за развода си: "Ние винаги ще бъдем семейство"

Измина половин година от началото на шокиращия развод между Брад Пит и Анджелина Джоли, а актрисата намери сили едва сега да коментира публично случва...

Материалист или манипулатор. Какви са негативните ни черти според зодията?

Овен – нетърпеливи, изискващи и упорити Представителите на тази зодия до такава степен потъват в забързаното си и напрегнато ежедневие, че ле...

Ако той прави това, зарежи го!

Всички ние допускаме грешки спрямо половинката си. В повечето случаи е добре да си прощаваме и да се поучаваме взаимно в името на разбирателството и с...

Анджелина проговори за първи път за развода си: "Ние винаги ще бъдем семейство"

Измина половин година от началото на шокиращия развод между Брад Пит и Анджелина Джоли, а актрисата намери сили едва сега да коментира публично случва...

Дневен хороскоп за вторник, 21 февруари

Направете си чаша ароматно кафе, насладете се на старта на деня и вижте какво ви очаква в нашия дневен хороскоп! Към хороскопа >>> ...

Усмихвате се, значи сте щастливи!

Не се тревожат за онова, което другите мислят за тях Щастливите хора не позволяват на негативно настроените към тях да влияят върху самочувствието ...

Вечните закони на кармата

Как можем да обясним какво е карма? Най-лесният начин е като си представим една кутия. В нея слагаме всички добри и лоши неща, които вършим. Тази кути...

Правилно ли даваме лекарства на децата?

Зимата е сезон на настинки и почти е сигурно, че ще се наложи децата да пият лекарства. Което за най-малките често се оказва сериозен проблем. Ето н...