Защо си струва да си родител: 30 истински трогателни отговора

BuzzFeed направи допитване до читателите си, в което помоли хората да споделят момент от живота, който ги е накарал да осъзнаят, че да имаш деца си заслужава всяко едно усилие. Вижте най-трогателните сред тях:

1. Осъзнах, че съм изцяло отдадена"

"Първият път, в който чух бебешко гласче да ми казва Мамо, обичам те!", осъзнах, че съм изцяло отдадена."
Колийн Мери Снодграс

2. О, мамо, ти си моето момиче!"

Казах на 3-годишния си син Ти си моето момче! Толкова съм щастлива, че съм твоя майка!". На следващата вечер той ми каза О,мамо, ти си моето момиче! Толкова съм щастлив, че съм твой син!".
Ерика Густав

3. Моментът, който се видяхме за първи път"


Амил

4. Когато откри любовта си към музиката..."

Когато 5-годишния ми син, който е аутист, откри любовта си към музиката и пя на училищния коледен концерт"
Гери

5. Не се притеснявай, вземи от моите пари"

Отгледах дъщеря си сама и парите винаги не достигаха. Една вечер се опитвах да разпределя бюджета ни и тогава 4-годишната ми дъщеря ме попита какво има. Казах й, че парите ни са леко ограничени, но не бива да се притеснява. Тя изтича до стаята си и се върна с всичките си талони за детски менюта за заведение за бързо хранене и ми каза Не се притеснявай, вземи моите пари".
Сара Валенсиа

6. Въпреки всичко..."

Синът ми страдаше от енцефалитит когато беше на 3 и изгуби всичкитв си спомени. Тогава не можеше да говори, но някак си успя да ме познае и да промълви Ма...". Знаех, че въпреки всичко, моят малък герой никога не би могъл да забрави своята майка."
Каролина

7. Първите моменти"

Първият път когато дъщеря ми се облече съвсем сама тя беше много горда със себе си, но си беше обула панталонките без бельо. Попитах я защо, а тя ми каза Просто никога не съм харесвала бельото."

Джанин Круз

8. Шоколадовото мляко ми спаси живота!"

"Просто да слушам забавните неща, които си измисля 4-годишната ми дъщеря. Днес ми каза Когато бях болна пиех шоколадово мляко. То спаси живота ми!"
Ашли Мари Пепър

9. Най-накрая ни изписаха от родилното..."

Най-накрая се прибрах с новородения ми син у дома, след като ни изписаха от родилното 50 дена след раждането. В момента той е на годинка и 2 месеца и почти се е научил да ходи. Ако го видите днес, не бихте предположили, че е роден 11 седмици преди термина. Да го гледам го как се бори за живота си и да успее... Всичко, през което минахме си заслужава. Той е най-силният човек, който познавам и най-невероятната благословия, която някога бих могла да получа."
Кайлин

10. Еха, мамо!"

Веднъж пеех заедно с радиото в колата и когато песента свърши, 2-годишната ми дъщеря изкрещя: Еха, мамо, пееш много хубаво!"
Джена Хънтър

11. Да знаеш, че децата си имат един друг, когато си далеч"Ирен

12. Не искам никога да си тръгвам."

Гушках 5-годишната си дъщеря, когато изведнъж тя попита Мамо, защо ти не живееш с твоята майка?" Обясних й: Е, скъпа, когато пораснеш и се превърнеш в голям човек, напускаш дома, за да имаш своя къща и да създадеш собствено семейство." Тя избухна в плач и каза Но никога не трябва да те изоставям, нали?". Отвърнах й: "Не, не трябва да ме изоставяш и аз никога няма да те оставя!". Тогавя тя се хвърли в обятията ми и каза Добре. Не искам никога да си тръгвам."
Лаура Чандлър

13. Така щеше да види колко добра майка си"

Когато бях на 6 майка ми почина внезапно от менингит. Оттогава, винаги съм чувствала липсата й. Когато се родиха моите деца ми беше трудно, защото се съмнявах във уменията си. Как да бъдеш майка, когато не си имала майка? Един ден дъщеря ми ми каза Мамо, иска ми се твоята майка да беше жива. Тогава щеше да види колко колко добра майка си."
Британи Мари Монтоя

14. Тати ме обича."

Когато 2-годишния ми син седна в скута ми и ме прегърна, погледна съпругата ми и й каза Мамо, тати ме обича."
Джеръми

15. Защото винаги те забавляват."


Кейти

16. "МАМО!"

Всяка сутрин когато отивам до креватчето на сина ми, за да го събудя той скача и крещи МАМО!" докато ме прегръща силно."
Ларк

17. "Не вярвах."

Дъщеря ми е с аутизъм и доста време не говореше, а просто повтаряше чуждите думи. Една вечер, когато тя беше на 5 г., с баща й си говорехме и тя по средата на разговора просто каза Обичам те, мамо". Не вярвах, че това ще ми се случи. Никога не го беше казвала и честно казано, не очаквах да го каже."
Оквик

18. И аз съм силна и смела!"

Когато дъщеря ми беше на 3 г., срещнахме човек преоблечен като Капитан Америка в Дисниленд. Малката весело му подвикна Ти си силен и смел! И аз съм силна и смела!"
Дженифър Клъмп

19. Получавам тази усмивка всеки ден."


Глория

20. ...Нямам търпение."

Когато за първи път усетих, че рита вътре в мен. Все още има 5 месеца докато се появи, но вече нямам търпение."
Мередит

21. Дори не се разстроих след това."

Големият ми син реши да се разкраси", като се подстриже сам точно преди семейните снимки. Малкото ми дете беше още новореодено, не бях на себе си и страдах от липсата на сън и най-рационалното нещо, което можех да направя след като видях резултата бе... да се разплача. Синът ми нежно ме потупа по рамото и ми каза: Всичко е наред мамо и ти и хубава." Дори не се разстроих след това."

22. Да виждам любовта и привързаността, която изпитват един към друг двамата ми сина"

Привързаността и любовта един към друг, които те изпитват от първия си ден заедно топли сърцето ми и прави по-леки тежките дни."
Бритни

23. Трябва да ти купя балон във формата на сърце, защото те обичам толкова много."

Около Св. Валентин, след като имах ужасна сутрин, с 3-годишния ми син влязохме в магазина.Той видя всички онези балони-сърца и цветя, погледа ме и каза: Мамо, трябва да ти купя балон във формата на сърце, защото те обичам толкова много."
Кристина Джелмберг

24. Бях много горда"

Живеем в Япония и миналия уикенд отидохме в традиционен японски ресторант. Моите момчета (на 3 и 6 години) веднага си събуха обувките и седнаха на пода до масата без да им кажем да го направят. Бях изумена, че въпреки, че живеем в друга държава далеч от дома с абсолютно различна култура, те показаха уважение към японската култура и обичаи. Бях много горда."
Британи Кантак

25. Кафето активира суперсилите ми"

В училището на сина ми имаше ден на Супергероите. Попитах го като кой герой иска да се облече и той каза Като теб, мамо!". Отново го попитах дали е сигурен и той ми обясни, че понеже съм парамедик, аз съм истински супергерой, а не един от измислените персонажи. И така, той отиде на училище преоблечен като мен с термос в ръка, защото кафето активира суперсилите ми."
Хейди М.

26. Струва си"

Тази вечер заседнах с джипа ми в снежна преспа накрая на пътя. Съпругът ми погледна ситуацията и отказа дори и да опита да ме измъкне. От друга страна, 15-годишният ми син прекара почти 2 часа, ринейки сняг и лед, за да ме извади от ситуацията. Това ме накара да осъзная какъв прекрасен млад човек съм отгледала. Затова си струва."
Донна К.

27. Разтопих се"

Вчера 4-годишното ми дете ме изненада с рисунка на семейството. Вече можеш да я гледаш и да ни държиш в сърцето си когато ние сме на училище и работа". Разтопих се!"
Кристин Буш

28. Синът ми беше на 27 дена се нуждаеше от спешна операция..."

"Когато синът ми беше само на 27 дена, се нуждаеше от спешна операция заради проблеми с храносмилането. Той е първото ми дете затова бях изключително уплашена и неопитна като майка. Най-накрая ми го върнаха след операцията, а той ме погледна право в очите и се усмихна на първи път."
Лаура

29. Всичко е наред, мамо, не трябва да си тъжна"

Имаше няколко момента в живота ми, които бяха доста тежки и се налагаше да се измъквам за да си поплача набързо насаме. Но всеки път дъщеря ми усеща какво ще правя, дава ми голяма прегрътка и ми казва Всичко е наред, мамо. Не бива да си тъжна. Обичам те."
Кай

30. "Това хлапе буквално е най-добрият ми приятел"

Осъзнах, че синът ми е моя умалена мъжка версия. Има моето чувство за хумор, моите шантави интереси, неспособността да следва инструкции. Това дете е буквално най-добрият ми приятел. Знам, че никога няма да имам връзка с някой друг на нивото, на което е нашата с малкото момче, което съм направила."
Мерилейн

-------------------------

Виж още:

Майка ти никога няма да ти каже тези 10 неща
Договорът, с който една майка подари iPhone на сина си
Майка по бански изуми всички: Гордея се със стриите си!

Още от Интересно

Невиждани снимки на бременната Мерилин Монро!

Цветни снимки, на които актрисата Мерилин Монро изглежда в начална бременност, бяха публикувани в интернет. Снимките са направени на 8 юли 1960 г. в ...

Двете най-изнервящи мъжки зодии, с които трябва да внимавате

Понякога комуникацията с всички мъже ни се струва сложна и невъзможна, но истината е, че има няколко мъже, представители на определени зодии, които са...

Как да си направим прекрасни вази за дома ни

Най-хубавите идеи често са най-елементарните. Днес ще ви запознаем с поредния лесен за изпълнение и ефектен метод за разкрасяване на дома. ...

Стоянка Мутафова с огромно признание от световните медии

На 95 години Стоянка Мутафова, считана за най-възрастната играеща актриса в света, редовно изнася представления и не е изгубила младежкия си плам...

Днес е Голяма Задушница - какви са обичаите и как се приготвя вареното жито

През годината има 3 големи задушници в църковния календар: Голяма (Месопусна) - в събота срещу Месни заговезни; ...

5-те различни начина, по които хората дават и получават любов

Има 5 различни езика на любовта. Има 5 начина, по които хората дават и получават любов и изразяват емоциите си. Всеки човек е различен и има собствен ...

Седмичен хороскоп за 20-26 февруари: очакват ни силни емоции и напрежение

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделн...

Вижте вашия най-точен любовен хороскоп за 19 февруари

Заради Луната в Стрелец денят ще бъде позитивен, спокоен или много по-лек от вчерашния. В следващите няколко часа ще получим някои важни любовни прозр...

Елементарна и много вкусна закуска с банан

Необходими продукти: 1 банан 1 с.л. сусамов тахан 1 ч.л. мед Още от категорията ...

Дженифър Анистън е бременна!

Неподражаемата Анистън най-сетне ще става майка. Баща на дългоочакваната й първа рожба е сценаристът и режисьор Джъстин Теру, с когото актрисата сключ...