Защо си струва да си родител: 30 истински трогателни отговора

BuzzFeed направи допитване до читателите си, в което помоли хората да споделят момент от живота, който ги е накарал да осъзнаят, че да имаш деца си заслужава всяко едно усилие. Вижте най-трогателните сред тях:

1. Осъзнах, че съм изцяло отдадена"

"Първият път, в който чух бебешко гласче да ми казва Мамо, обичам те!", осъзнах, че съм изцяло отдадена."
Колийн Мери Снодграс

2. О, мамо, ти си моето момиче!"

Казах на 3-годишния си син Ти си моето момче! Толкова съм щастлива, че съм твоя майка!". На следващата вечер той ми каза О,мамо, ти си моето момиче! Толкова съм щастлив, че съм твой син!".
Ерика Густав

3. Моментът, който се видяхме за първи път"


Амил

4. Когато откри любовта си към музиката..."

Когато 5-годишния ми син, който е аутист, откри любовта си към музиката и пя на училищния коледен концерт"
Гери

5. Не се притеснявай, вземи от моите пари"

Отгледах дъщеря си сама и парите винаги не достигаха. Една вечер се опитвах да разпределя бюджета ни и тогава 4-годишната ми дъщеря ме попита какво има. Казах й, че парите ни са леко ограничени, но не бива да се притеснява. Тя изтича до стаята си и се върна с всичките си талони за детски менюта за заведение за бързо хранене и ми каза Не се притеснявай, вземи моите пари".
Сара Валенсиа

6. Въпреки всичко..."

Синът ми страдаше от енцефалитит когато беше на 3 и изгуби всичкитв си спомени. Тогава не можеше да говори, но някак си успя да ме познае и да промълви Ма...". Знаех, че въпреки всичко, моят малък герой никога не би могъл да забрави своята майка."
Каролина

7. Първите моменти"

Първият път когато дъщеря ми се облече съвсем сама тя беше много горда със себе си, но си беше обула панталонките без бельо. Попитах я защо, а тя ми каза Просто никога не съм харесвала бельото."

Джанин Круз

8. Шоколадовото мляко ми спаси живота!"

"Просто да слушам забавните неща, които си измисля 4-годишната ми дъщеря. Днес ми каза Когато бях болна пиех шоколадово мляко. То спаси живота ми!"
Ашли Мари Пепър

9. Най-накрая ни изписаха от родилното..."

Най-накрая се прибрах с новородения ми син у дома, след като ни изписаха от родилното 50 дена след раждането. В момента той е на годинка и 2 месеца и почти се е научил да ходи. Ако го видите днес, не бихте предположили, че е роден 11 седмици преди термина. Да го гледам го как се бори за живота си и да успее... Всичко, през което минахме си заслужава. Той е най-силният човек, който познавам и най-невероятната благословия, която някога бих могла да получа."
Кайлин

10. Еха, мамо!"

Веднъж пеех заедно с радиото в колата и когато песента свърши, 2-годишната ми дъщеря изкрещя: Еха, мамо, пееш много хубаво!"
Джена Хънтър

11. Да знаеш, че децата си имат един друг, когато си далеч"Ирен

12. Не искам никога да си тръгвам."

Гушках 5-годишната си дъщеря, когато изведнъж тя попита Мамо, защо ти не живееш с твоята майка?" Обясних й: Е, скъпа, когато пораснеш и се превърнеш в голям човек, напускаш дома, за да имаш своя къща и да създадеш собствено семейство." Тя избухна в плач и каза Но никога не трябва да те изоставям, нали?". Отвърнах й: "Не, не трябва да ме изоставяш и аз никога няма да те оставя!". Тогавя тя се хвърли в обятията ми и каза Добре. Не искам никога да си тръгвам."
Лаура Чандлър

13. Така щеше да види колко добра майка си"

Когато бях на 6 майка ми почина внезапно от менингит. Оттогава, винаги съм чувствала липсата й. Когато се родиха моите деца ми беше трудно, защото се съмнявах във уменията си. Как да бъдеш майка, когато не си имала майка? Един ден дъщеря ми ми каза Мамо, иска ми се твоята майка да беше жива. Тогава щеше да види колко колко добра майка си."
Британи Мари Монтоя

14. Тати ме обича."

Когато 2-годишния ми син седна в скута ми и ме прегърна, погледна съпругата ми и й каза Мамо, тати ме обича."
Джеръми

15. Защото винаги те забавляват."


Кейти

16. "МАМО!"

Всяка сутрин когато отивам до креватчето на сина ми, за да го събудя той скача и крещи МАМО!" докато ме прегръща силно."
Ларк

17. "Не вярвах."

Дъщеря ми е с аутизъм и доста време не говореше, а просто повтаряше чуждите думи. Една вечер, когато тя беше на 5 г., с баща й си говорехме и тя по средата на ра...

Още от Интересно

7 тайни на Марина Войкова

Тази седмица наш събеседник в рубриката "7 тайни на..." е Марина Войкова – красавицата, която спечели престижните титли Мис България 2...

Как да оцелеете по Коледа с роднините му?

Коледа е най-хубавото време от годината – тогава имаме повече време за близките си, можем да хапваме на воля, без грам угризения и получаваме кр...

Секс играчки за разгорещяване през студените дни

Идеалният подарък за нас и половинката ни...

Да станеш татко на 73 и то за 8-ми път

Вокалистът на „Ролинг стоунс” Мик Джагър и 29-годишната американска балерина Мелани Хемрик станаха родители на момченце, съобщи Би Би Си (...

Ема Морано – най-възрастната жена на света се храни с три яйца ежедневно

Съдбата на дълголетницата не е никак лека и заслужава да й отделим мъничко внимание. Ето любопитни факти от нейния не особено щастлив, но дълъг живот:...

Какво трябва да знаете за пазара на изкуството в момента

Алекса Готард проследява развитието на пазара на изкуство последните 6-7 години за Артси (artsy.net) Последните арт-новинарски заглавия не предвещ...

30-дневно предизвикателство за необвързани жени

Без значение дали смятате живота на необвързана жена за страхотен или за много тежък, винаги е добре да излезете от зоната си на комфорт и да видите к...