Какво предсказват звездите за април 2015

Да не следиш хороскопа си е като да си капитан, който не използва въздушните течения, за да направлява по-добре кораба си.

През този месец, вече пролетен, звездите са благосклонни към всички зодии и ни обещават достатъчно време за почивка и разрешаване на отдавна възникнали проблеми.

ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТАИМА ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ХОРОСКОПИТЕ ПРЕДИ И СЕГА?ПРИЯТЕЛСТВОТО И ЗОДИИТЕКАКВА ЩЕ БЪДЕ ГОДИНАТА НА ОВЦАТА ЗА ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИКИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА НАСТЪПВА ТАЗИ НОЩ

За Овен времето е подходящо за стабилизиране на финансовото състояние. Предстои им пътуване и заслужен отдих. Целия месечен хороскоп за зодия Овен можете да прочетете тук

Телците са пред прага на ново любовно обвързване. Предстои им и смяна на жилището. За какво още да сте готови, Телци, вижте тук.

Близнаците ще видят реализирани голяма част от своите идеи през април. През втората половина на месеца ви чакат събития и срещи, които ще очертаят много положителни промени в живота ви. Хороскоп за Близнаци вижте тук:

Пътуванията през април за Раците ще имат позитивен ефект върху тях. Предстоят им преговори, в които трябва да запазят деловия тон, за да имат успех.Какво още очаква зодия Рак, вижте тук.

Лъвовете ще имат шанс за кариерно развитие. Април е месецът, в който трябва да се посветите на развитие на професионалните умения, за да имате успех.Целият месечен хороскоп за зодия Лъв е тук.

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Девите ще имат късмет в реализиране на дейности в материалната сфера. Приходите им ще нараснат. Какво още ще се случи на Девите през април, разберете тук.

Везните трябва да се насладят пълноценно на очакваните великденски празници, за да се справят с предизвикателствата в службата. Още за везните - тук.

Време за преосмисляне на деловите ангажименти е месец април за Скорпионите. Обективността ще ви помогне да преодолеете трудностите. Вижте целия си хороскоп за месец април в нашата категория Хороскопи тук.

Стрелците ще сключат ново съдружие, което ще им носи дивиденти. Имат нужда от почивка, защото досега пренебрегваха симптомите на хронична умора, така че съветът на нашия астролог Дона Петкова е за пълноценен отдих по време на великденските празници.Какво още показват звездите за Стрелците, прочетете тук.

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

За Козирозите април ще е изключително подходящ за нови професионални инициативи. Допълнителната квалификация ще им помогне да подобрят положението си в службата. Още за зодията вижте тук.

Водолеите е добре да се отдадат на спорт и разходки сред природата, за да си отдъхнат пълноценно. Втората половина на месеца ще е благоприятен за започване на нов проект. Вижте какво още предсказват звездите за вашата зодия тук.

Риби, Април ще бъде успешен за вас месец в професионален, в материален и в личен план. До средата на месеца е важно да следвате стриктна програма за работа, за да се вместите в сроковете, а и да изпълните поетите от вас обещания.Вижте целия си месечен хороскоп за април тук.

Хороскопите в Edna.bg се изготвят от астролога Дона Петкова.

Още от Интересно

Тайните на един хипстър

Кои са отличителните черти на представителите на субкултурата...

Какво казват за теб любимите ти обувки?

Сигурно сте чували, че един нов чифт обувки може да направи една жена истински щастлива.  Доказано е, че когато си купуваме нещо ново, което ни ...

30-дневно предизвикателство: почистете дома си!

Никога не е късно да започнете това предизвикателство и да направите дома си едно по-хубаво място. Просто започнете днес и следвайте плана 30 дни. Пла...

Изложба съблече българския мъж

Темата за голото мъжко тяло е широко застъпена в необятния свят на изкуството. Виждаме го в наследството на древните цивилизации, в стенописите на хри...

Как да приготвим лазаня на тиган

Необходими продукти: 8 кори за лазаня 250 г пилешко филе 150 г сирене „Котидж“ 150 г сирене „Чедър“ 50 г сирене „Грана ...

Правили ли сте секс на тези места?

Какви (не)удобства крият те и кои са най-предпочитаните...

6 странни неща, които се случват с тялото ни, когато сме бременни

Бременността е най-хубавият период в живота на една жена. Тогава тя носи своето бебче в себе си. Усеща го, разбират се, без да се виждат или познават,...

Необичайни качества, който мъжете намират за изключително секси

Всеобщо мнение е, че мъжете харесват в една жена идеалното тяло, дантеленото бельо и безупречния вид.  Е, оказва се, че това не е точно така. Же...