Отворено писмо до момичето, което остави доброто момче да си тръгне

Виждали сме го много пъти - доброто момче губи своето момиче, заради това, че е себе си. По-лошото е, че ако наистина е добър, тя ще си тръгне, а той няма да каже нито дума. Ще го приеме като нещо, което тя наистина иска и ще й пожелае всичко най-хубаво, сякаш нейното оттегляне е това, което винаги е искал.

От името на всички добри момчета, това е за момичето, което избира да си тръгне от най-хубавото нещо, което някога й се е случвало:

Скъпо момиче, което си тръгна,

Знаеше в какво се забъркваш. Той ти каза, че е добър. Той се доверяваше лесно и даваше всичко от себе си.

Доброто момче вярва, че прави нещата по правилния начин. Той беше там, когато се нуждаеше от него и се отклони от пътя си само и само, за да знаеш колко много означаваш за него.

Живеем в поколение, в което всички носим маски и играем роли, за да преминем през бойното поле на срещите в 21-ви век. Не съществува такова нещо, като да му/й дадеш всичко, което имаш".

Харесваме цитати във Facebook и публикуваме разни неща в Instagram, посочвайки, че днес искаме мазохист, а утре романтик. Играем игрички, в които сме достъпни от време на време, а да се правим на недостъпни е приоритет номер 1... Защо?

Мислех, че в крайна сметка целта е да се установим с някого. Тоест, каква е ползата да излизаш на срещи, когато нямаш желание да излизаш никъде? Ако търсиш забавление за една нощ, остави доброто момче на мира и си потърси играчка, която да отговаря на очакванията ти.

Спести си време и енергия, защото доброто момче няма да те улесни или просто да си тръгне. То ще се интересува и ще измъкне обяснение от теб, дори да знае, че няма да му хареса.

Всяко момиче казва, че харесва лошото момче, защото то е предизвикателство - онова, което тя трябва да пречупи, научи и накара да бъде повече от приятел за една вечер. Замисляла ли си се, че всъщност ти си момиче, което има нужда да се научи какво е да чувстваш отново?

Ти преминаваш през нещо като всички нас и заради него се променяш. Нормално е, случва се да ти разбият сърцето, но следващият задник няма да поправи щетите от предния. Той ще действа по същия начин, ако не и по-лошо.

Неговият приоритет не си ти и няма как да бъдеш ти. Затова, сега си огорчена и дистанцирана от всичко, което може да се превърне в нещо повече от удоволствие за една нощ.

Няма да отрека, че лошото момче е забавно и че хубавото време с него не е задължаващо, но щом всичко е казано и направено, дали някога ще бъде нещо повече от просто добре прекарано време? Вероятно не.

Всъщност, лошото момче притежава чар. Чар, който оправдава стремежите ти. Просто има нещо в него". Все пак, това сигурно е същото качество, което в крайна сметка те е наранило в миналото.

И така, ти се опитваш да прогониш доброто момче. Когато не си отива, ти пробваш по-упорито. Той все още е тук и не се отказва, а всеки път щом опиташ да го отдалечиш, той се приближава повече към теб.

Той не обръща внимание на страховете ти и те принуждава да пораснеш. Бори се за интересите ти, когато си твърде заета и просто ги отписваш. Той забравя за всичко, което искаш и се фокусира върху всичко, което ти е необходимо. После ти си тръгваш, защото той е бил твърде мил.

Той ти дава прекалено много от всичко, което искаш, а така животът става прекалено лесен. Ти искаш конфликти и трудности. Това е грешката ти.

Доброто момче също е било наранявано, той просто е избрал да остане такъв. Той е научил, че различните хора ще му дадат различни неща в живота. Той също е избрал да не позволи на никое от тях да промени същността му.

Така, той те остави да си тръгнеш и го нарече просто ден. Всички винаги казват, че има достатъчно риба в морето и той ти позволи да си отидеш, за да го разбереш, макар и да боли.

Това, което не знаеш е, че там има някоя друга и тя няма да бъде толкова глупава като теб. Когато осъзнаеш, че всичко, което искаш е доброто момче, което го е грижа за теб твърде много, ще бъде прекалено късно. Ще се е появило някое друго момиче, което ще е способно да види колко чудесен е той и няма да губи и минута повече.

Добрите момчета са там, за да ви дадат почивка, за да ви покажат нещо повече от игричките, с които идентифицираме днешното поколение.

Той може да се е влюбил в теб твърде скоро и да е било прекалено лудо и прекалено много, но такива момчета не се появяват всеки ден, те не се появяват никога. Той те е накарал да се почувстваш обичана, когато думата любов" е престанала да бъде част от речника ти. Сега, ти отново казваш Обичам те" и си спомнят това чувство.

Той беше момчето, с което ти трябваше да бъдеш до края, който промени всичко. Просто ми се иска да го проумееш преди да се появи друго момче, защото в края на краищата всеки, включително момчето, което не заслужаваш, мисли само за теб.

С уважение,

Момичето, което закъсня.

Източник: elitedaily.com

-------------------------

Виж още:

Писмо до моите приятели
Писмо до татко
Писмото на една майка към мащехата на дъщеря й

Още от Любов и секс

За какво не трябва да искате разрешение от половинката си

Искам да си купя нова чанта, но трябва първо да попитам мъжа ми. Ще ми се да си сменя колата, но трябва да искам разрешение от съпруга ми преди това, ...

Как да го накарам да изрази чувствата си?

Комуникацията е решаваща за една връзка. Но вероятно всички дами са забелязали, че мъжете просто не изразяват чувствата си с думи. Те просто са свикна...

9 секс навика, които да научиш на 20

Сега е времето, през което трябва да откриеш какво ти харесва и какво не, да поставяш граници или да му отпуснеш края (в определени рамки). Прочети ко...

Ошо: Защо браковете се провалят

Раджни́ш Ча́ндра Мо́хан Джаин, наричан още Ошо е индийски духовен учител и философ. Той е известен със своите мъдри мисли, учения и пословици. В негов...

11 глупави извинения, които мъжете използват

Направихме списък с най-абсурдните извинения, които някои може да ти пробута... в случай, че се чудиш дали такива ситуации не се случват само на теб. ...

Според зодията: Какви са шансовете ви да се влюбите през 2017-а?

Почти всеки необвързан човек се надява, явно или тайно, с настъпването на новата година да настъпи и обрат в личния му живот и той най-накрая да с...

ГОДИШЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2017

Виж какво ни казаха звездите за теб!...

Орален секс, който тя никога няма да забрави

Оралният секс е любим за много жени. Не всички мъже обаче знаят как точно да доставят такова удоволствие. Мнозина правят грешки, за които дори не си д...

Сигурни знаци, че обичате някого, който не ви заслужава

Трайните любовни взаимоотношения се градят на взаимно доверие, любов и уважение. Това е като постоянна размяна на мисли, компромиси. Но има връзки, в ...

Когато той казва, че не иска връзка, наистина го мисли

Когато един мъж не иска да се обвързва, мрачни мисли нахлуват в нежната женска душа. Обстоятелствата могат да са много. Може да е наранен в предишната...