Кой печели "Красив негодник" от играта в Jenite.bg?

Преди 10 дни ви представихме романтичния и еротичен роман "Красив негодник" на Кристина Хобс. Споделихме с вас и резултатите от скорошно проучване, според което жените, които отделят време да развиват сексуалното си въображение с подобни четива, правят по-често и по-добър секс.

Направихме и тържествено обещание: "Егмонт България" ще подари 5 екземпляра от книгата "Красив негодник" на читателите на Jenite.bg!

За да се включите в надпреварата за наградите, трябваше да довършите по измислен от вас начин следната мисъл на главната героиня в романа:

"Ако има по-красив мъжки екземпляр на този свят, бих"

Нашият екип прочете внимателно всички получени отговори. Благодарим за проявеното въображение - наистина се забавлявахме много! За съжаление, трябваше да изберем само петима победители. И макар да бяхме сериозно затруднени в тази задача, вече сме готови с резултатите.

"Красив негодник" получават:

Пламен Василев
"Ако има по-красив мъжки екземпляр на този свят, бих го елиминирал, защото трябва само аз да съм най-красивият.''

Радка Михайлова
"Ако има по-красив мъжки екземпляр на този свят, бих преобърнала цялата земя, за да го открия, бих вкарала в действие всички свои малки женски хитринки и тактити, за да го завоювам, а след това ще се изсмея победоносно в очите на Бенет с думите: "Нали ти казах, че заслужавам повече и ще си намеря нещо по-добро". (Бенет Райън е главният герой в "Красив негодник" - бел.ред.)

Милена Василева
"Ако има по-красив мъжки екземпляр на този свят, бих искала да го срещна и дано да е умен, иначе надеждата ще бъде погребана завинаги."

Красимира Димитрова
"Ако има по-красив мъжки екземпляр на този свят, бих се приближила до него, казвайки си на ум: "няма нищо страшно".

Незнам защо, този цитат ме навежда на мисълта за идеалният мъж, та в този дух... Идеалният мъж вероятно не съществува в природата, но е превзел света на женските фантазии. Досега никой не го е виждал, но малцина са тези, които не вярват в него, както и в това, че един ден ще го срещнат.

Да ви разкажа една смешка. В колата се возят идеалният мъж и идеалната жена. В друга кола се вози Дядо Коледа. Той обаче има проблеми с колата си и моли идеалния мъж и жена да го вземат в техния автомобил. Те приемат. Отнякъде се появява камион, става катастрофа и от тримата оцелява само един. Как мислите - кой е оцелял? Идеалният мъж, идеалната жена или Дядо Коледа?!

Разбира се, че идеалната жена, защото другите двама не съществуват!"

Мария Трифонова
"Ако има по-красив мъжки екземпляр на този свят, бих се омъжила за него. Този красив негодник трябва да бъде мой!"

Тези отговори сметнахме за най-оригинални и добре написани. Тъй като харесахме още много, ще ви споделим и най-интересните от тях. За съжалени, те няма да получат награда, но също заслужават внимание:

"Ако има по-красив мъжки екземпляр на този свят, бих го попитала първо дали може да готви. Ако отговорът е "да", то тогава той се превръща в идеалната половинка!"

"Ако има по-красив мъжки екземпляр на този свят, бих си го татуирала."

"Ако има по-красив мъжки екземпляр на този свят, бих се щипала, докато се събудя!

"Ако има по-красив мъжки екземпляр на този свят, бих избрала не най-красивия, а този, който прави живота ми най-красив..."

"Ако има по-красив мъжки екземпляр на този свят, бих искала да е мой син!"

"Ако има по-красив мъжки екземпляр на този свят, бих му направил ДНК тест, за да проверя дали не ми е изгубен брат..."

"Ако има по-красив мъжки екземпляр на този свят, пак не бих го заменила с моя съпруг!"

"Ако има по-красив мъжки екземпляр на този свят, бих го отровила, за да не те засенчва."

"Ако има по-красив мъжки екземпляр на този свят,
бих пребродила цялата земя, за да го открия,
и с прашец любовна магия да го покрия,
да му отдам тяло, сърце и душа,
да бъда завинаги негова жена!"

"Ако има по-красив мъжки екземпляр на този свят, бих го подминала с равнодушие, защото един негодник ми е предостатъчен."

"Ако има по-красив мъжки екземпляр на този свят бих си припомнила вечната мисъл, че много хубаво не е на хубаво."

Честито на печелившите! Благодарим още веднъж на всички участници! За да разберете какви други игри с награди сме ви приготвили през 2014 година, станете част от Jenite.bg във Facebook.

Още от Интересно

Стоянка Мутафова с огромно признание от световните медии

На 95 години Стоянка Мутафова, считана за най-възрастната играеща актриса в света, редовно изнася представления и не е изгубила младежкия си плам...

Как лети времето… 15 илюстрации отговарят, без да “размахват пръст”

Как лети времето, нали?Е, ние сме последните, които ще размахат пръст и ще кажат “По наше време… А днешните млади…”. Но ня...

Правилно ли даваме лекарства на децата?

Зимата е сезон на настинки и почти е сигурно, че ще се наложи децата да пият лекарства. Което за най-малките често се оказва сериозен проблем. Ето н...

Жена със значка - отстъпи място в транспорта!

Даваме ли си обаче всички ясна представа за това как една жена, носеща в себе си нов живот, може да се почувства, когато прeкрачвайки прага на превозн...

За жените и мъжете - искрено и лично

1. Ако мъжът си търси жена, &#...

Какви любовни преживявания ви очакват до 26 февруари

Разположението на Венера в Овен допринася за появата на импулсивност в действията ни, както и за пораждането на любовни авантюри. Ще сме решителни и и...

Откриха мъжкатa G-точка

Вече е ясно защо мачовците са луди по оралната любов...

Бабините поверия, с които ще привлечете пари и късмет в живота си

Парите не могат да ни купят щастие, но едва ли някой бе се отказал от тях. Доколко правилно е да разчитаме знаците на съдбата и да вярваме на поличби,...

Дневен хороскоп за неделя, 19 февруари 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Някой има нужда от помощ! Може би ваш близък или колега. Напра...

Кой спорт е по-приятен с компания?

Да тренира заедно с приятел може да се окаже много тонизиращо и приятно. Освен, че ще си имаш компания, ще има и с кого да си говориш и евентуално да...