Какво казват любимите ви автори за вас

Всеки читател знае, че не книгата е тази, която му влияе, а ръцете, които са я написали.

Връзката, която развиваме с авторите в живота си не бива да се подминава с лека ръка. Това е връзка, която оказва влияние и сила като всяка друга с друго човешко същество. Същество, което е до нас цял живот, обикновено докато това име е стане популярно и скоро всички цитират вашия най-добър приятел в Instagram. Искаш да кажеш на всички, че си го заобичал първи, но за съжаление, сега приятелят ти е просто клише.

И все пак, не бъдете лошо настроени към другите, клишетата стават такива, защото са добри. Известните автори добиха популярността си, благодарение на уменията си.

Затова в чест на всичките ви любими автори, загубени в морето на популярността, ние ще ви разкрием какво казват те за вас:

Ърнест Хемингуей

Ти си жокер. Ти си прекалено емоционална и едновременно с това варварка - брутална и състрадателна. Можеш да бъдеш арогантна и изцяло погълната от себе си, но за част от секундата да станеш пълна с емпатия и романтика.

Ти помагаш на хората да бъдат по-добри, отказвайки всичко по-малко от това, което очакваш за себе си.

Хънтър С. Томпсън

Това, което виждаш е това, което получаваш и по-често, това е нещо хубаво. Ти си дива, неукротима и едва ли можеш да прошепнеш думата пътуване" преди да изплатиш автомобила и да събереш приятелите си.

Живееш за момента и трудно поддържаш връзки, не позволяваш да нищо и никой да застане на пътя ти или да те дръпне надолу.

Ф. Скот Фицджералд

Другите постоянно те подценяват. Ти си срамежлива и притеснителна, но обикновено шокираш хората със своите таланти.

Ти си романтична и не се срамуваш да го признаеш. Въпреки славата и обожанието, ти търсиш любовта. Искаш някой, с който да пътуваш, да четеш, някой, с който да се научиш да обичаш.

Джейн Остин

Ти си романтична, но не на всеки позволяваш да види голямото ти сърце и склонност към любов. Искаш да бъдеш уважавана толкова, колкото и обожавана.

Ти си независима и дива, отвращаваш се от материалността и социалните роли. Търсиш нещо повече от това, което другите са ти казали, че би могло да бъде.

Фьодор Достоевски

Ти си мислител и философ. Понякога имаш проблем с това да се радваш на самата себе си, защото си интроверт. Но ти си и страстен революционер, анархист.

Можеш да прекарваш времето си сама, оставайки единствено с мислите и идеите си. Обичаш човешкия ум и милионите места, на които можеш да го използваш.

Лев Толстой

Имаш свой морал и се придържаш към него. Настройваш се спрямо чувствата и копнежите си.

Ти си духовна личност и харесваш религията.

Дж. К. Роулинг

Ти живееш в свой собствен свят. Склонна си да си въобразяваш, романтичка си, опитваш се да направиш света по-добър.

Някои те определят като мечтателка, но ти си просто оптимистка. Вярваш, че по-хубавите неща са някъде там, остава ти само да ги откриеш.

Стивън Кинг

Ти си малко по-мрачна, но все пак можеш да видиш и веселата страна на нещата. Обичаш страховитите страни на живота, за които никой не иска да говори.

Намираш смъртта за интригуваща и поучителна. Ти символизираш напрежението и добрата мистерия.

Херман Хесе

Ти не си особено духовен човек, но поне се опитваш да бъдеш. Вероятно се чувстваш малко загубена и объркана, но познаваш себе си достатъчно и знаеш, че не трябва да се страхуваш от предстоящото пътуване.

Може би все още не знаеш по ко...

Още от Интересно

Mamma mia, не купувайте тези неща, ако раждате

Диди и Меги от канала Mamma Mia на Vbox7.com ще ви помогнат да купите така необходимите покупки, когато чакате бебе. Но от какво всъщност имате нужда ...

Защото той я е обичал първи...

Сватбата е един много емоционален момент както за младоженците, така и за всички гости и близки. Моментът, в който младоженецът види своята булка за п...

Илюстратор превръща непознати в аниме герои

Артистите обичат да експериментират, не мислите ли? Особено с околните… След като илюстратор „зае“ снимки на непознати от Instagram, за да вмък...

Ким иска развод от Кание?

За семейството на Ким Кардашян и Кание Уест настъпиха нелеки времена - първо бе бруталният обир, който риалити дивата преживя, а сега нервният срив на...

Ким Бейсингър - edna великолепна жена на 63!

На 8 декември 1953 година се ражда американската актриса и модел Ким Бейсингър. Ефектната блондинка навърши 63 години. Може би е трудно да го пов...

Как да оцелеете по Коледа с роднините му?

Коледа е най-хубавото време от годината – тогава имаме повече време за близките си, можем да хапваме на воля, без грам угризения и получаваме кр...

Какво се случва в тялото, когато ядем 2 банана дневно

Имаме добри новини за вашето здраве....