17 неща, които да очакваш от момиче, което е свикнало да е само

1. Очаквай да прави всичко по нейния си начин, без да ти дава обяснение за каквото и да е, поне на първо време. Това обаче не означава задължително, че ти няма доверие или не уважава мнението ти - тя просто е свикнала да прави нещата, които обича, когато иска и както си иска, без да трябва да има позволение или одобрение от някого.

2. Най-вероятно ще подходи към връзката ви бавно и внимателно. Не си мисли, че не те харесва - просто това е нещо съвсем ново за нея.

3. Нормално е в началото приятелите й да бъдат доста загрижени към нея и дори подозрителни към теб. Това, разбира се, произлиза от факта, че те не са свикнали да я виждат с някого и искат да се уверят, че ти си човекът за нея и ще се отнасяш подобаващо към личността й.

4. Бъди подготвен, че тя трудно ще ти позволи да правиш разни неща за нея. Предвид факта, че досега се е грижила сама за себе си, е някак нормално цялото това внимание и жестове да й бъдат чужди и да не може да свикне с тях толкова бързо.

5. Бъди упорит и отстоявай мнението си като истински мъж, като само понякога й се оставяй да те обори със своята гледна точка.

6. Опитай се да й даваш свободата, от която се нуждае, особено след първата ви среща. Не я притискай и не я търси настойчиво. Пеперудите в стомаха й са нещо непознато и тя трябва да премисли тези най-сладки мигове, да се съвземе от връхлитащите я чувства и едва тогава да ти се отдаде напълно.

7. Очаквай да се отдръпне от теб, точно тогава, когато най-много те харесва. Разбира се, тя ще се върне при теб, просто й трябва малко време.

8. Бъди готов да дадеш отговор на въпроса какви са чувствата ти към нея директно. Тя е момиче на място и за нея е важно да знае дали са взаимни или всичко е само в нейната глава.

9. Не се изненадвай, когато разбереш колко твърдоглава е. Въпрос на време е да се отпусне пред теб и да спре да ти прави напук.

10. Предпазливостта й би могла да те изнервя и побърква, но само търпението ти е решението на въпроса, който най-много я измъчва точно сега - заслужава ли си всичко това или не.

11. В началото е нормално да ти няма почти никакво доверие, но с всеки изминал ден тази липса ще става все по-малка и по-малка, докато накрая се почувства в най-сигурните ръце.

12. Другото нещо, което ще бъде съвсем в рамките на нормалното, е, че тя ще ти демонстрира постоянно колко е силна. Но не се плаши, това е само външната й обвивка, която е вид защитна стена между нея и околния свят. Не е нищо лично към теб.

13. Тя ще се опитва да прикрива и държи в тайна много от нещата за себе си, които за теб ще бъдат от значение. До момента, в който не разбере, че може да ти има доверие и вече е време да я опознаеш напълно. Именно тогава ще се запознаеш с неопетнената и чиста вътрешна красота, която притежава.

14. Тя е уязвима и често ще се опитва да прикрива слабостите си. Когато обаче реши да сподели някоя от тях с теб, ще се почувства гола", така че кажи й нещо мило и бъди до нея.

15. Очаквай да не ти казва, когато има нужда от теб. Но ти, въпреки това, бъди наоколо, защото дори и да не си го признава една малка частица от нея ще иска да си там.

16. Тя е момиче, което със сигурност се страхува - да не те нарани, да бъде обичана и да обича. Ако подходиш внимателно и не я оставиш, когато тези чувства я завладеят, няма да разбереш кога точно ще се е променила.

17. Да бъде сама е нейната перфектна зона на комфорт. Така че не очаквай да ти признае след две срещи колко влюбена е в теб и колко най" във всяко едно отношение си ти. Ако държиш истински на нея, ще изчакаш колкото е необходимо и всички тези нейни странности няма да имат значение за теб, особено ако любовта към нея вече те е пленила. Бъди търпелив и ще видиш как любовта й към теб ще я промени.

-------------------------

Виж още:

10 неща, за които обвързаните завиждат на необвързаните
5 навика на необвързана, от които да се откажеш, когато имаш връзка
11 признака, че официално имате връзка

Още от Любов и секс

10 знака, че се нуждаеш не от гадже, а от котка

Котката действа по-добре от мъж, увери се сама:1. Имаш нужда някой да те мотивира да ставаш су-у-упер рано.Знаеш, че никога няма да станеш в 6 ч. да т...

4 начина да запазите тръпката в дълга връзка

Бракът и сериозните връзки са най-хубавото нещо, което се случва на хората, но е доста трудно. Изискват работа, усилия, много търпение и безкрайно раз...

Любовен хороскоп за 9-15 януари 2017

Независимостта, желанието за свобода и правото на избор ще надделеят тази седмица в любовта. Пълнолунието ще бъде причина за нарушаване на добрата ком...

Не станахме ли прекалено разглезени в любовта?

Новата 2017-а година е тук, а рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?“ продължава да ви дава отговори на въпроси, свързани с нея. Днес Ева ...

Мъжът Козирог в любовта и секса

Той е решителен, целеустремен, дисциплиниран и консервативен. Всичко ново приема с известна доза скептицизъм, но има силна воля. Мъжът Козирог е следв...

Зодиите говорят: Какви грешки в любовта повтаряте отново и отново

Лудост е да правиш едно и също нещо и да очакваш различни резултати. Много хора съсипват добрите си взаимоотношения, защото не могат да се поучат ...

За или ПРОТИВ секса на работното място

Скорошно проучване на Business Insider е установило, че 56% от мъжете и 34% от жените са правили секс на работното място. В порно филмите този сюжет с...

10 неща, които жените правят след секс

Подготовката преди любовна вечер за дамите е истински бюти маратон – обезкосмяване, къпане, мазане с кремове, прически, грим, бельо и т. н. Оказва...

Голям член: инструкции за употреба

„Охо!“ - обикновено това е възклицанието, когато видиш колко щедро е дарила майката природа партньора ти. Но трябва да знаеш някои тайни, ...

Според зодията: Какви са шансовете ви да се влюбите през 2017-а?

Почти всеки необвързан човек се надява, явно или тайно, с настъпването на новата година да настъпи и обрат в личния му живот и той най-накрая да с...