Как управлява парите си всяка зодия

Ако има начин да подобрим финансовото си състояние според зодията, която сме, ето как финансовият ни хороскоп би могъл да бъде от полза.

ОВЕН
Овенът не обича да се подчинява, по-скоро се бунтува, ако му се налагат ограничения заради липсата на пари. Тук се включва силната амбиция, за да разполага с достатъчно средства, за да има разбираната своеобразно свобода.
Боравейки с пари, представителите на тази зодия обикновено са либерални и щедри, като поведението им често граничи с разточителство.
Овенът може да остави например бакшиш, далеч над възможностите му.
За овните е добре да работят над търпението, което често не достига. Дори се старайте да сте наясно какви са средните цени, сравнявайте, когато пазарувате, дори и да не ви е много по вкуса.

ТЕЛЕЦ
Телецът бди над средствата и начина, по който се движат под зоркия му поглед. Трудно би изпаднал в затруднено финансово положение, макар и да не е натрупал много.
Но пък през това време ще бъде много внимателен, и, трудно би разточителствал.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците биха били много ловки с подправянето на чекове и разплащането с фалшиви банкноти, но разбира се не е препоръчително.
Идеален вариант са занятите, които биха донесли на тази зодия добри постижения и финансово положение.
Много са добри в убеждаването, могат да ви накарат да си купите последното от което имате нужда.
Иначе, както са двойнствени, такива са и във финансовата сфера. Могат да са много щедри, но и рязко да проявяват скъперничество.

РАК
Тази зодия управлява така паричните средства, че да не позволи и капка съмнение към финансова несигурност. Докато изгражда броня от предпазливост, може и да натрупа още.
За тази зодия фалит не означава същото като за другите зодии. Просто няма как.
Счита се, че никой не управлява финансовото състояние така добре, както тази зодия.

ЛЪВ
Лъвовете често изпадат във финансово затруднение. Почти невъзможно е да разберат какво означава спестовност. Имат непреодолим стремеж към разточителност, защото са щедри както към себе си, така и към околните.
Опитайте да харчите в брой, за да виждате по-добре как се изпаряват средствата, и че не са неограничени.

ДЕВА
Имат прецизна точност щом боравят с пари. Едрите банкноти не са за разваляне, преди да са свършили дребните! Рядкост безразборното боравене с финансовите средства. Представителите на тази зодия имат талант към постигането на хармоничен стил на харчене и отношение към финансовите средства.
Държат да се справят сами парично, едва ли биха допуснали да са задължени.
Хубаво е да бъдат и по-спокойни вътрешно и да си позволят понякога да с отпуснат, дори и в това отношение.

ВЕЗНИ
Тук хармонията е абсолютен принцип. Искат да има справедливо отношение към финансовите дела. Не харесват разправии за пари, особено стигащи до дребнав битовизъм.
Важи принципът: "За пари не се говори - парите трябва да ги имаш".
Правят така, че да са успешни финансово, за да се чувстват спокойни и в добро настроение.
Ще си позволят да похарчат повече, когато наистина могат да си го позволят. Но могат да го постигнат много по-изящно от останалите зодии.

СКОРПИОН
Скорпионът е цар на независимо колко време дебне подходящата ситуация, за да улови печелившия момент. Няма да ви се разкрие с открита амбицията, но ще улучи това, което иска. С финансовите средства обаче иска да се разпорежда по свой начин.
Скорпионът изобщо не обича някой да наднича в картите му.

СТРЕЛЕЦ
Има афинитет пазарните и борсовите операции. Хубаво е обаче, запътили се към магазина, към казиното или към парти, да носят у себе си ограничена сума пари в брой.
Склонни са да харчат с широки пръсти, но имат и воля да надмогват изблиците си.

КОЗИРОГ
Иска да има финансовата осигуреност, достигащ крайно сметкаджийство, заради което обаче понякога прави странни и не много адекватни неща.
Могат от много ранна възраст дори да си подсигуряват пресметливо старините.
Често обаче могат да пропуснат успешни финансови дела, заради прекален страх да не би рискът да ги лиши от начертаната финансова обезпеченост.

ВОДОЛЕЙ
Трудно ще услужат със заем, но пък все ще подарят нещо на близките си, най-често саморъчно направени, независимо, кой на какво би се зарадвал. Просто той е много оригинален, е презумцията на водолея.
Представителите на тази зодия не харесват показността, даже изглеждат на моменти доста странни. Имат си някаква вътрешна почтеност, заради която едва ли биха дали и лев за неяо луксозно.

РИБИ
Този зодиакален знак по-скоро успява да се храни, да живее така, сякаш е много по-добре финансово, отколкото реално е. Трудно се оправят с парите си, въпреки че биха оставили обратното впечатление.

Още от Интересно

Дантели и панделки по мъжкото бельо. Вече да!

Ние жените често залитаме по дантелено бельо, щедро декорирано с дантели и панделки, камъчета и розички. Досега това с*кси облекло бе запазена територ...

Фитнесът: секси място да срещнеш половинката си

Все повече приятелки ми споделят, че са отишли на среща с някой от тренировките. Това не е изненадващо. Може да се каже, че от доста години фитнес зал...

Искате да отслабнете? Стойте далеч от кантара!

В този материал ще ви разкрием тайните на успешната диета и как да подсилваме мотивацията си, даже когато не виждаме светлина в тунела...

Дървени скулптури, “пълни” с живот

Изкуството рядко борави с жива материя и все пак притежава толкова живителни сили, не мислите ли?Някои фотографи създават усещане за движение чрез кра...

Българска актриса рамо до рамо с Юън Макгрегър и Дани Бойл

Българската актриса Анджела Недялкова премина в синя рокля по оранжевия килим на премиерата на продължението на култовия филм от 1996 г. "Трейнспо...

Моята тайна за детоксикация!

Декември е най-любимото ми време от годината, но няма как да е иначе. Този месец е изпълнен с любов, домашен уют, мисъл за близките, аромат на мандари...

Време за четене: "Книгата на чаения майстор"

В един свят без памет едно момиче трябва да опази тайната и надеждата за бъдещето. След успех в много страни по света, преведен само за четири години...

Тайните трикове на пътешествениците

Всеки често пътуващ човек има своите тайни трикове, които прилага, когато е на поредното си пътешествие. Разбира се, това са истини, които всеки о...

Как да бъдете най-добрата кума

Кумата има три основни задължения: да подкрепя булката, да контролира шаферките и да бъде винаги на разположение. Добрите организационни и комуникатив...