Дневен хороскоп за понеделник, 16 март 2015

Имате възможност да следите хороскопа си за всеки ден от седмицата в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Трескавата подготовка около важно събитие отнема цялото ви свободно време. Нe намирате дори една минута за себе си, камо ли за най-близките си. Уверете ги, че не ги пренебрегвате, а наистина не разполагате с никакво време.

Телец
Водите битка с пороците си. Взели сте правилно решение - освобождението от вредните навици няма как да не бъде полезно за вас. Трудно е, но ще успеете да се справите - стига да бъдете постоянни в усилията си.

Близнаци
В рамките на деня очаквайте подарък, който изобщо не сте очаквали да получите. Изненадата е толкова голяма, че ще успее дори да ви разчувства. Бъдете благодарни за присъствието на любимите ви хора в живота ви - именно тяхна е заслугата за истинското ви щастие.

Рак
Днес най-накрая ще се появи светлина в тунела, от който от дълго време се опитвате да излезете. Краят на мъките ви е близо - остава да направите още само няколко крачки, преди да се отправите към изхода.

Лъв
Какво бихте направили, ако се окажете в ситуация, в която няма как да помогнете на човек, когото обичате? Днешният ден ще ви даде отговор на това питане. Бъдете тялом и духом до този, който се нуждае от безрезервната ви подкрепа!

Дева
Отворете очите си! Не всеки, който се представя за ваш приятел, в действителност е такъв. Прекалено сте доверчиви и това е най-голямата ви слабост. Отървете се от нея.

Везни
Отношенията с половинката ви в момента могат да бъдат характеризирани като "пълна хармония". Няма го онова напрежение, което ви тормозеше в миналото. Липсват спорове, отсъства и раздразнението. Това е пример за идеална връзка.

Скорпион
Очаквате много повече от онова, което звездите са приготвили за вас. Не бъдете алчни - щастието не е в големите неща. Наслаждавайте се на малките радости в живота - това е правилният ключ към спокойствието и удовлетворението.

Стрелец
Днес ви предстои да вземете решение, което ще се отрази на всички бъдещи събития. Помислете наистина добре, преди да кажете последната си дума. Веднъж направено, това решение няма как да бъде променено. Бъдете категорични в мнението си.

Козирог
Ситуацията, в която се намирате в момента, не е от най-приятните, в които сте били. Всичко ви изнервя - липсата на работа, дребните спречквания с половинката и безсилието ви пред всичко това. Необходимо е известно време преди проблемите да се разрешат от самосебе си.

Водолей
Притеснявате се за роднина, който не е особено добър в това да се грижи сам за себе си. Въпреки това той не понася чужда намеса в живота си. Уверете се, че ще му окажете помощ, без да разбира за това.

Риби
Вярно е, че имате основание да бъдете ядосани, но не се поддавайте на гнева. Негативните емоции ще ви повлияят лошо и ще навредят още повече. Спокойствието в момента е най-добрият ви приятел.

Още от Интересно

Най-разпространените модни митове за бременни

Носете черни и тъмни тонове - грешка Бионсе Колкото и да придават по-строен силует, тъмните тонове си имат и своите добри алтернативи. Така ч...

Най-красивите дами от 90-те: Преди и сега

Снимките, които ще сподеl...

Световно известният астролог Линда Гудман за жената Риби

Сега вече здравата закъсахме! Да видим как ще се оправяме. Моля ви, спокойно. Изчаквайте реда си. Разберете, жените Риби няма да стигнат за всички жел...

Дневен хороскоп за вторник, 21 февруари 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Имате големи планове и мечти. Днес ще изкачите още една стълби...

Вечните закони на кармата

Как можем да обясним какво е карма? Най-лесният начин е като си представим една кутия. В нея слагаме всички добри и лоши неща, които вършим. Тази кути...

Т2, Анжела и туристите в миналото

Но ето че Дани Бойл се е справил много добре с тази задача. Тук помага фактът, че режисьорът е събрал оригиналния актьорски състав – Юън Макг...

Луиза Григорова влиза в политиката

Популярната актриса Луиза Григорова ще се бори да влезе в парламента на предстоящите избори. Тя е сред кандидатите за народен представител в листа...