Как да се разбираме с различните зодии?

Случвало ли ви се е да кажете - Аз не харесвам Близнаци..." или Скорпионите са ми някак прикрити и това не ми харесва..."?

Няма зодия, която да притежава само отрицателни качества. Във всеки има нещо добро и нещо лошо. Тук можете да прочетете как най-лесно да провокирате доброто в човек, като знаете зодията му.

Тези малки тайни ще ви помогнат да разберете човека срещу вас по-добре и ще ви дадат преднина в общуването.

Как да се разбираме с:

Овен

Никога не казвайте на Овена какво да прави. Овенът е водач на стадото, неговата задача е да води, не да бъде воден. Когато искате Овните да направят нещо, предложете го. Намеквайте. Но никога не командвайте. Не можете да казвате на шефа си какво да прави.
Бъдете спонтанни и непредвидими. Реагирайте както най-малко е очаквал. Той обича новото и различното.

Телец

За да направите Телеца щастлив, трябва да използвате всичките си 5 сетива. Важно е да готвите добре, да изглеждате добре, да миришете сладко, да пеете добре, да докосвате, да докосвате, да докосвате. Например, ако приготвяте вечеря за Телец, пуснете музика за фон, запалете ароматни свещи и поднесете храната артистично. Всеки сензор е от значение.
Правете комплименти на Телеца - как изглежда или как се облича или колко красиви вещи има.

Близнаци

Когато срещнете Близнаци за първи път, споделете важна информация. Споделете я кратко и забавно. Ако Близнакът започне да се почесва по главата, да си играе с косата или да върти глава, това означава само едно - вие го отегчавате. Сменете темата и му дайте да говори.
Запознайте вашите приятели Близнаци с други хора. Те обичат контактите и връзките повече от всичко друго.

Рак

Раците искат да се нуждаете от тях. Не се страхувайте да им покажете вашата уязвимост. Те ще ви ценят повече, ако разголите вашата емоционалност.
Проявявайте търпение към Раците. Те са пословично бавни. Ако живеете с Рак, дайте му повече време да се приготви, преди да излезе.

Лъв

Бъдете лоялен приятел. Лъвовете не понасят и рядко прощават предателство. Лъвовете са най-добрите приятели и най-лошите врагове.
Дайте на Лъвовете толкова внимание, колкото можете. Те сияят, когато усещат, че са в центъра на вашето внимание.

Дева

Попитайте Девите за съвет. Ако откажат и ви кажат, че не са експерти (въпреки че най-вероятно са), кажете им, че се доварявате на тяхната интуиция.
Помогнете на Девите да работят и да бъдат полезни. Това е всичко, което искат те.

Везни

Опитайте се да избягвате конфликтите. Те не обичат агресията.
Използвайте думи като - ние, нас, заедно; вместо - аз, мен, сам. Питайте за техните партньори и винаги споделяйте новини за вашите собствени връзки.

Скорпион

Бъдете интимни и истински. Погледнете очи в очи вашите приятели Скорпиони. По-важно е качеството на прекараното време, отколкото неговата продължителност.
Никога не лъжете. Те могат да виждат през вас. Искрено се опитайте да разкриете колкото можете повече, без да застрашавате правото си на личен живот. По-добре да разкриете няколко ваши тайни, отколкото да чакате Скорпионите да се изяват като детективи и да разгадаят всичко.

Стрелец

Дайте им колкото може повече свобода. Те са социални личности. Оставете ги да ходят на клубове, да присъстват на събития или непрестанно да участват в странни приключения, както желаят.
Пътувайте със Стрелците. Най-малкото посетете изложба, кино или друго важно за тях мероприятие.

Козирог

Бъдете точни за вашите срещи с Козирога. Винаги трябва да знаете какво искате да постигнете при срещите си с тях. Не увъртайте, а говорете направо по темата. Проявете състрадание към Козирога. Той има нужда от повече емоционална подкрепа от всеки друг знак. Понякога Козирозите изглеждат студени и безразлични, но това е просто фасада.

Водолей

Смейте се на техните шеги и ги разсмивайте. Смехът е вратата към техните сърца. Бъдете спонтанни и не прекалявайте с планирането, защото те си падат по нестандартните импровизации. Дайте свобода на Водолеите, те се нуждаят от много хора и запознанства.

Риби

Разкажете на Рибите за вашите сънища, така ще им покажете, че и вие сте мечтател. Покажете слабост и демонстрирайте, че имате чувства и че усещате болката на другите. Не планирайте нищо за рано сутрин, а по-добре изчаквайте да свършат със сутришните си ритуали - кафе, проверка на пощата и социалните мрежи и всичко, което е в състояние да ги пробуди.

-------------------------

Виж още:

Работохолици според зодията
Меню според хороскопа: коя зодия какво обича да яде
Подходящата професия според хороскопа?

Още от Интересно

Как да бъдете най-добрата кума

Кумата има три основни задължения: да подкрепя булката, да контролира шаферките и да бъде винаги на разположение. Добрите организационни и комуникатив...

Любовната прогноза на звездите за днес - 19-ти януари

Днес пред вас е един специфичен ден. Луната е без курс през почти целия ден - от 10:56 до 24:00 часа. Това забавя деня и го прави особено непродуктиве...

"Oбичали са ме различно, oтчаяно, несподелено, до лудост (моята)..."

Каква любов искаме и търсим всички? Има ли отговор на този въпрос? Всеки си представя любовта по различен начин и търси нещо различно. Но в края на к...

Кристиан Диор: „Истинската жена трябва да бъде капризна“

Днес се навършват 112 години от рождението на знаменития дизайнер Christian Dior. Той е роден и израснал в заможно семейство в Гренвил, Франция, но ...

Как да се справим с главоболието

Има хора, които ги боли глава, а има и хора, които страдат от главоболие. Хората във втората категория много добре знаят ужасяващите симптоми, които...

Златни грижи за детската кожа през зимата

Защита Преди да облечете с дебелите зимни дрешки детето, обтрийте телцето му с тънък пласт подходящ лосион за тяло. Целта е по този начин да презпа...

Отиде си агентът от ФБР в „Туин Пийкс“ Мигел Ферер

Американският актьор Мигел Ферер почина на 62-годишна възраст, съобщава ABC. По данни на телевизионния канал, звездата си е отишъл след тежко боле...

Дами, бягайте далече от мамини синчета!

Общоприето е, че жените са едни изключително сложни същества, които никога и по никакъв начин не могат да бъдат разбрани, никой не може да стигне до з...

Трите зодии, които флиртуват най-умело

Има хора, на които не им върви в любовта и такива, на които им върви. Но има и зодии, които не просто обичат играта, а са истински майстори в нея. Да...

138 години от смъртта на вечния Любен Каравелов

На днешната дата преди 138 години сме загубили един наистина голям човек, творец и борец за свобода. Каравелов е роден на 7 ноември през 1834 г. в Ко...