Жената с най-много татуировки и телесни модификации в света

Образът на жената вамп се свързва с този на загадъчната фатална жена, но също така и с чувствената и неустоима дама. Тя няма само лоши или само добри черти - жената вамп е съвкупност от мистика, неустоим чар и огромна доза страст.

Тя често залага на изкуственото подобрение на външния си вид, било то чрез импланти, пластични операции и т.н. В миналото образът й е бил страховит, днес той е също така интересен и буди огромен интерес.

Мария Хосе Кристерна от Мексико често е определяна като съвременната жена вамп. Външният й вид изцяло се различава от този на която и да било дама. Тя е смятана за жената с най-много татуировки и телесни трансформации (общо 49) в света, но това не я спира да си прави още и още и от двете.

sploid.gizmodo.com

Има няколко трансдермални (които проникват в кръвта чрез кожата) имплатни в главата, гърдите и ръцете. С пиърсинг може да се похвали на много места по тялото си - веждите, носа, устните, езика, ушите, пъпа и зърната.

sploid.gizmodo.com

Както знаем, външният вид нерядко заблуждава. Видът на Мария често води околните до асоциации като вандализъм, непримирим дух и агресия. Но личността й е доста по-различна от представите на хората. Тя не се различава особено от който и да е човек на земята.

sploid.gizmodo.com

Мария е бивш адвокат, майка на четири деца, и професионален татуист. В живота си се сблъсква с не една битка, но най-тежката е, че става жертва на домашно насилие. Именно болката и провалът на първия й брак я подтиква към кардинална промяна не само външно, но и вътрешно.

sploid.gizmodo.com

Г-ца Кристерна е интересен пример за различност и непримиримост с обществените порядки. Тя е покрита от глава до пети с татуировки и обеци, има не един имплант на различни места по тялото си. Освен това Мария има импровизирани рога от титанова сплав и зъби със специална изработка. Казва, че това е нейният начин да разкрие себе си.

sploid.gizmodo.com

"Денят ми започва напълно обикновено - ставам рано и водя децата си на училище. Правя закуска на съпруга си, след което отивам на работа. Когато се прибера вкъщи, помагам на децата с домашните", споделя Мария.

sploid.gizmodo.com

sploid.gizmodo.com

Много експерти прогнозират, че в бъдеще хора като Мария Хосе, които са избрали да изглеждат нестандартно и различно, няма да бъдат рядкост в обществото. Че генетичните промени ще бъдат все по-често предприемани, а телесните модификации ще бъдат ежедневие.

Няма как да знаем дали това наистина ще бъде така. Единствено времето може да покаже. Сега вижте това видео, в което ще научите повече за Мария от самата нея.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

Още от Интересно

За жените и мъжете - искрено и лично

1. Ако мъжът си търси жена, &#...

Днес забравете за алкохола

Луната е в знак Стрелец. Денят се отличава с емоционална стабилност, стремеж към премереност и порядък. В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни ...

Деси Цонева остана без дърва в студа

Моли добронамерени хора да й донесат, в противен случай - търси мъж с незаконна сеч...

Нещата, които всяка жена си мисли при гинеколога

Ходенето при гинеколог е задължително за всяка жена, но определено не е най-приятното нещо, което правим. Само мисълта, че ще разкрачваме краката си и...

Анджелина проговори за първи път за развода си: "Ние винаги ще бъдем семейство"

Измина половин година от началото на шокиращия развод между Брад Пит и Анджелина Джоли, а актрисата намери сили едва сега да коментира публично случва...

Жена със значка - отстъпи място в транспорта!

Даваме ли си обаче всички ясна представа за това как една жена, носеща в себе си нов живот, може да се почувства, когато прeкрачвайки прага на превозн...

Афроамериканка с албинизъм показва, че красотата е “различна” и вълнуваща (снимки и видео)

Виждали сте модели с естествено руса коса и млечно бяла кожа, нали?Диандра Форест (Diandra Forrest) обаче е различна. Тя е афроамериканка с… алб...

10 знаменитости и техните “близнаци”… назад в историята (снимки)

Знаете на какви неща е способна тази удивителна “машина” мозъкът ни, нали? Например, за да помогне на своите “приносители” да ...