20 знака от езика на тялото, които показват, че той наистина ви харесва

Също като жените, мъжете не винаги казват какво точно чувстват, но пък мъжете се издават много повече. Това е така, защото подсъзнателно изпращаме знаци с езика на тялото. В ранните етапи на новата връзка следете за тези сигнали.

1. Зениците му са уголемени.

Или сте на много тъмно място, или ви харесва. Зениците се разширяват, когато нещо ни харесва или е привлякло вниманието ни.

2. Веждите му са повдигнати.

Подсъзнателно хората си повдигат веждите, когато харесват някого. Ако повдига леко вежди, когато говорите, значи го интересува какво имате да кажете.

3. Показва си зъбите.

Мъжете спират да се усмихват така на 5-годишна възраст, освен ако не са наистина щастливи. Не е нужно да му се виждат чак венците, но усмивката със зъби е добър признак.

4. Широката усмивка.

Истинската усмивка повдига челото и присвива очите. Ако се усмихва с цялото си лице, значи му влияете добре.

5. Облизва си устните. (По симпатичен, а не зловещ начин).

Когато сте привлечени към някого, устата произвежда допълнително слюнка. В резултат на това може бързо да си оближе устните. (Колкото по-бавно, толкова по-зловещо).

6. Гледа лицето ви, не очите ви.

Хората толкова много са свикнали с взирането в телефоните, че непрестанният контакт очи в очи е малко неловък. Ако поне от 80 процента от времето гледа очите, носа и устните ви, значи ви харесва.

7. Поема си дълбоко въздух, когато ви види.

Да, мъжете също дишат. Когато си поеме дълбоко въздух, издува гърдите, за да може торсът му да изглежда по-голям, а талията по-малка. Две качества, които го карат да изглежда в по-добра форма (от еволюционна гледна точка) и по-желан. С други думи, опитва да привлече вниманието ви.

8. Навежда се напред, когато говорите.

Това правило не важи с пълна сила в някой шумен бар, но когато сте в обстановка, която позволява да се чувате ясно, но въпреки това той се навежда напред, значи се интересува от това, което ще кажете. И от вас.

9. Слага ръце на кръста и лактите му сочат настрани.

В тази поза изглежда по-голям, с което опитва да демонстрира физическо надмощие над останалите мъже. Означава, че търси внимание. Вашето внимание.

10. Докосва ви по коляното или оправя косата ви.

Това е тест, за да види как ще реагирате на докосването му. Това може да означава и че се интересува предимно от секс. Ако наистина ви харесва, ще се отдръпне много бавно и ще ви се усмихне миловидно. Това означава, че иска да се сближи с вас.

11. Седи с разкрачени крака.

Защото тази поза показва мъжките му части, които са пълни с чувствителни нервни окончания. Това е най-уязвимата поза, в която може да застане.

12. Завърта си таза към вас.

Това демонстрира сексуално желание... или липса на такова. Ако тазът му не сочи към вас, вероятно желанието липсва.

13. Насочва ходилата си към вас.

Защото краката са средството за бягство при опасност и се контролират от подсъзнанието. Краката сочат, където сърцето иска да бъде. Ситуациите трябва да се тълкуват поотделно. Ако го докоснете, а той извърти краката си, значи няма интерес.

14. Кръстосва си краката.

Ако седите един до друг и си кръстоса краката, но се завърти към вас, може би просто е срамежлив.

15. Приближава се до вас при разговора.

Очевидно иска да е по-близко до вас.

16. Говори с вас, без да е обърнат към вас.

Държи на другите си варианти. Все пак не прибързвайте с тълкуването. Ако опитва да намери обща тема и ви задава много въпроси, езикът на тялото му може да отговаря на характера му (срамежлив) и може въпреки това да е очарован от вас.

17. Докосва си гърлото.

Гърлото представлява комуникация и уязвимост. Ако го докосва, значи има интерес и се притеснява как ще се представи. Контекстът също е много важен. Ако говорите с някой женкар, това може да означава нечестност. Следете за другите признаци, преди да направите заключения.

18. Когато се държите за ръка, притиска дланите си към вашите.

Демонстрира желание за близост. Същото важи и за кръстосването на пръстите. Отворената длан означава страх.

19. Хваща ръката ви, докато говори.

Посланието е ясно. Иска вниманието ви, за да ви впечатли.

20. Върви до вас.

Ако постоянно върви две крачки пред вас, значи има по-силна връзка сам със себе си, отколкото с вас. Освен ако не ви предвожда през опасна тълпа, трябва да върви точно до вас.

-------------------------

Виж още:

12 неща, които ще го накарат да ви обича повече
10 знака, че имате щастлива връзка
6 причини защо точният човек трябва да ви държи в напрежение

Още от Любов и секс

Мъжът Везни в любовта и секса

Той е стилен, обикновено висок, с добре поддържана външност и е голям чаровник. Мъжът Везни – винаги стремящ се да привлече вниманието към себе ...

Оргазмът в снимки

Покрай коледните празници и големите трагедии мина и един от дните, носещ възможно най-много положителни емоции. 22 декември е международен ден на...

8 съществени разговора, преди да заживеете заедно

Сигурно си мислиш, че ако живееш не със съквартирант, а с гаджето си, нещата ще стоят другояче. Нито един от горните лични навици не би те дразнил, на...

5 въпроса, които поясняват дали е време да кажем „обичам те“

Любовта и страстта могат лесно да бъдат объркани. Човек понякога е склонен да изтърси „Обичам те!“ без да мисли. Обичта може да се обърка ...

Пагубни правила за връзките, които ги съсипват

Хората са свикнали да живеят по правила. Прилагаме ги дори във връзките си. Водим се от стереотипи и ако недай боже нарушим някой от тях го смятаме за...

11 глупави извинения, които мъжете използват

Направихме списък с най-абсурдните извинения, които някои може да ти пробута... в случай, че се чудиш дали такива ситуации не се случват само на теб. ...

Ролеви секс игри за празничната нощ

Помните ли онази серия на „Сексът и градът“, когато Саманта Джоунс разиграваше разнообразни ролеви секс игри с приятеля си Смит? Те не се ...

Любовен хороскоп за 2-8 януари 2017

Новата година започва с романтични перспективи. Венера ще се премести на 3 януари в знака на Риби и ще насърчи безусловната любов, прошката и състрада...

10 неща, които жените правят след секс

Подготовката преди любовна вечер за дамите е истински бюти маратон – обезкосмяване, къпане, мазане с кремове, прически, грим, бельо и т. н. Оказва...

Според зодията: Какви са шансовете ви да се влюбите през 2017-а?

Почти всеки необвързан човек се надява, явно или тайно, с настъпването на новата година да настъпи и обрат в личния му живот и той най-накрая да с...