Къде ми е вътрешната секс-богиня?

Добре. Нека бъдем честни. След сватбата жените ставаме мързеливи. А след раждането на дете - още повече.

Предпочитаме удобното долнище вкъщи, обезкосмяваме си краката само за годишнината или за среща на випуска и се гримираме на празник.

ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТАКОГА СЕКСЪТ ОМРЪЗВА ПРИ ДВОЙКИТЕСЕМЕЙНИТЕ СКАНДАЛИ СТАВАТ ОТ ГЛАДДОЗА ПРЕМЕРЕНА СЛАДНИКАВОСТНЕ, НЯМА ДА СЕ ОМЪЖА ЗА ТЕБ!

Колкото повече време минава от началото на любовта, толкова по-немарливи ставаме към нея. И към самите себе си.

Съвсем нормално е. Грижата за себе си изисква определено усилие и време, които решаваме да си спестим, веднъж задомили се.

А когато и децата се появяват в уравнението, свършва не само желанието, но и времето да си обръщаме внимание.

Това, разбира се, не става изведнъж.

Но ако обърнете поглед назад, ще видите как с времето спряхте да внимавате за все повече и повече елементи от външния си вид и от поведението си, с които първоначално впечатлихте половинката си.

И като върнете погледа си отново в настоящето, с неудоволствие ще откриете, че сте влезли в категорията скучна домакиня" без изобщо да сте имали такова намерение.

А после ни съветват да откриваме и да общуваме с вътрешната си секс-богиня". Ами че тя си тръгна не отдавна, отчаяна от липсaта на всякакъв ентусиазъм по въпроса със секса, привличането и семейните удоволствия.

Снимка: Thinkstock

Няма страшно, решени сме да си я върнем обратно, не е трудно, стига да последвате тези няколко просто съветчета. А какво ще се случи като си я върнете, ще разберете в края на статията.

И така, ето как да върнете вътрешната си секс-богиня:

1. Сменете долнището на анцуга с клинче. Също толкова удобно е за домашна дреха, но е мнооого по-секси.

2. Винаги се лакирайте. Може и с безцветен лак, може и на къси нокти, но поддържайте ръцете си красиви. Другия вариант е да ходите веднъж на две седмици да ви слагат гел-лак, който издържа много. И не говорим за рисунки, а за хубав, нормален, красив маникюр.

3. Преобличайте се пред мъжа си. Бавно. Сутрин можете да му правите обратен стриптийз - т.е да се обличате (вместо да се събличате) бавно. Самите вие ще се наслаждавате на гледката на тялото си повече, ако не бързате да нахлузите едновременно панталона и блузата, без да забравяме сутиена.

4. Спете голи. Да, зима е, но в името на връщането на сексуалната богиня ще стоплите спалнята си повече. А и ви обещаваме, че и мъжът ви ще се погрижи да ви е топло. Дори да сте сами, усещането на голото тяло между чаршафите е далеч по-възбуждащо и женствено от ластика на пижамата, пристегнал ви през корема.

Снимка: Thinkstock

Ако наистина ви е много студено (ще ви разберем), легнете си голи, а 20 минути по-късно, когато вътрешната ви богиня е вече доволна, се облечете както ви е удобно. Но не очаквайте чудеса, ако се появите в спалнята с пижама и топли хавлиени чорапи.

5. Не забравяйте собствените си интереси в името на мъжа до вас. Жените сме склонни да се лепваме за хората, които обичаме, и да искаме от тях да ни обръщат безкрайно внимание. Така не е интересно. Това, което ви различава от останалите, са личните ви интереси - музиката, която слушате, книгите, които четете. Не ги забравяйте.

6. Целувайте мъжа си всеки път сякаш е за първи път. Дори да ви е омръзнал. Всеки път виждайте в него човека, в когото се влюбихте.

7. Гледайте заедно секси филми. Не е нужно да е директно порно, прекалено откровено е. Но в последно време не можем да се оплачем от голям избор на всякакви филми, в които взаимоотношенията са повече от горещи.

И както ви обещахме, ето какво ще ви се случи, ако успеете отново да върнете върнете вътрешната си секс-богиня.

Ще се успокоите вътрешно. Ще си спомните, че сте красиви. Че не сте само майки, домакини и служители, а и истински, харесвани жени.

Снимка: Thinkstock

Ще се върне желанието ви за забавление. Не само в леглото, за него ще говорим след малко, но и изобщо. Радостта от живота не може да се усети, ако не се чувстваш добре в собствената си кожа.

Семейният ви живот ще се освежи. И да, ще се преоткриете с половинката си.

Ще си спомните, че сте заедно не само, за да изхраните и облечете децата си, а и защото се харесвате - вие лично, като хора.

Още от Любов и секс

Кога е време да се преместите заедно

Преместването в общо жилище с партньора е важна крачка. Много хора я правят преди да са готови. За да разберете дали сте на подходящ етап за съвместно...

За какво не трябва да искате разрешение от половинката си

Искам да си купя нова чанта, но трябва първо да попитам мъжа ми. Ще ми се да си сменя колата, но трябва да искам разрешение от съпруга ми преди това, ...

Според зодията: Как да разберете дали сте влюбени

Ако сте наистина влюбени в половинката си, вие вероятно вече го знаете. И все пак, ако имате някакво съмнение по темата, винаги може да разберете ...

Любовен хороскоп за 26 декември 2016 – 1 януари 2017

Предстои една интересна седмица, в която любовта за много представители на зодиака ще се „разбуди“. Въпреки че Меркурий е ретрограден по о...

5 въпроса, които поясняват дали е време да кажем „обичам те“

Любовта и страстта могат лесно да бъдат объркани. Човек понякога е склонен да изтърси „Обичам те!“ без да мисли. Обичта може да се обърка ...

Наръчник за мъжете за ПМС

Предменструалният синдром (ПМС) е постоянна тема за шеги и закачки от страна на силния пол. Мъжете обичат да пускат пиперливи коментари за сметка ...

Как да го накарам да изрази чувствата си?

Комуникацията е решаваща за една връзка. Но вероятно всички дами са забелязали, че мъжете просто не изразяват чувствата си с думи. Те просто са свикна...

Когато той казва, че не иска връзка, наистина го мисли

Когато един мъж не иска да се обвързва, мрачни мисли нахлуват в нежната женска душа. Обстоятелствата могат да са много. Може да е наранен в предишната...

Знаци, че връзката ви е досадна за околните

Някои двойки са истинска напаст. Досадата идва оттам, че говоренето за връзката идва прекалено на околните. Донякъде е нормално да си в еуфория, особе...

Ошо: Защо браковете се провалят

Раджни́ш Ча́ндра Мо́хан Джаин, наричан още Ошо е индийски духовен учител и философ. Той е известен със своите мъдри мисли, учения и пословици. В негов...