Къде ми е вътрешната секс-богиня?

Добре. Нека бъдем честни. След сватбата жените ставаме мързеливи. А след раждането на дете - още повече.

Предпочитаме удобното долнище вкъщи, обезкосмяваме си краката само за годишнината или за среща на випуска и се гримираме на празник.

ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТАКОГА СЕКСЪТ ОМРЪЗВА ПРИ ДВОЙКИТЕСЕМЕЙНИТЕ СКАНДАЛИ СТАВАТ ОТ ГЛАДДОЗА ПРЕМЕРЕНА СЛАДНИКАВОСТНЕ, НЯМА ДА СЕ ОМЪЖА ЗА ТЕБ!

Колкото повече време минава от началото на любовта, толкова по-немарливи ставаме към нея. И към самите себе си.

Съвсем нормално е. Грижата за себе си изисква определено усилие и време, които решаваме да си спестим, веднъж задомили се.

А когато и децата се появяват в уравнението, свършва не само желанието, но и времето да си обръщаме внимание.

Това, разбира се, не става изведнъж.

Но ако обърнете поглед назад, ще видите как с времето спряхте да внимавате за все повече и повече елементи от външния си вид и от поведението си, с които първоначално впечатлихте половинката си.

И като върнете погледа си отново в настоящето, с неудоволствие ще откриете, че сте влезли в категорията скучна домакиня" без изобщо да сте имали такова намерение.

А после ни съветват да откриваме и да общуваме с вътрешната си секс-богиня". Ами че тя си тръгна не отдавна, отчаяна от липсaта на всякакъв ентусиазъм по въпроса със секса, привличането и семейните удоволствия.

Снимка: Thinkstock

Няма страшно, решени сме да си я върнем обратно, не е трудно, стига да последвате тези няколко просто съветчета. А какво ще се случи като си я върнете, ще разберете в края на статията.

И така, ето как да върнете вътрешната си секс-богиня:

1. Сменете долнището на анцуга с клинче. Също толкова удобно е за домашна дреха, но е мнооого по-секси.

2. Винаги се лакирайте. Може и с безцветен лак, може и на къси нокти, но поддържайте ръцете си красиви. Другия вариант е да ходите веднъж на две седмици да ви слагат гел-лак, който издържа много. И не говорим за рисунки, а за хубав, нормален, красив маникюр.

3. Преобличайте се пред мъжа си. Бавно. Сутрин можете да му правите обратен стриптийз - т.е да се обличате (вместо да се събличате) бавно. Самите вие ще се наслаждавате на гледката на тялото си повече, ако не бързате да нахлузите едновременно панталона и блузата, без да забравяме сутиена.

4. Спете голи. Да, зима е, но в името на връщането на сексуалната богиня ще стоплите спалнята си повече. А и ви обещаваме, че и мъжът ви ще се погрижи да ви е топло. Дори да сте сами, усещането на голото тяло между чаршафите е далеч по-възбуждащо и женствено от ластика на пижамата, пристегнал ви през корема.

Снимка: Thinkstock

Ако наистина ви е много студено (ще ви разберем), легнете си голи, а 20 минути по-късно, когато вътрешната ви богиня е вече доволна, се облечете както ви е удобно. Но не очаквайте чудеса, ако се появите в спалнята с пижама и топли хавлиени чорапи.

5. Не забравяйте собствените си интереси в името на мъжа до вас. Жените сме склонни да се лепваме за хората, които обичаме, и да искаме от тях да ни обръщат безкрайно внимание. Така не е интересно. Това, което ви различава от останалите, са личните ви интереси - музиката, която слушате, книгите, които четете. Не ги забравяйте.

6. Целувайте мъжа си всеки път сякаш е за първи път. Дори да ви е омръзнал. Всеки път виждайте в него човека, в когото се влюбихте.

7. Гледайте заедно секси филми. Не е нужно да е директно порно, прекалено откровено е. Но в последно време не можем да се оплачем от голям избор на всякакви филми, в които взаимоотношенията са повече от горещи.

И както ви обещахме, ето какво ще ви се случи, ако успеете отново да върнете върнете вътрешната си секс-богиня.

Ще се успокоите вътрешно. Ще си спомните, че сте красиви. Че не сте само майки, домакини и служители, а и истински, харесвани жени.

Снимка: Thinkstock

Ще се върне желанието ви за забавление. Не само в леглото, за него ще говорим след малко, но и изобщо. Радостта от живота не може да се усети, ако не се чувстваш добре в собствената си кожа.

Семейният ви живот ще се освежи. И да, ще се преоткриете с половинката си.

Ще си спомните, че сте заедно не само, за да изхраните и облечете децата си, а и защото се харесвате - вие лично, като хора.

Още от Любов и секс

Как да поддържаме любовта жива?

С наближаването на Свети Валентин Groupon провеждат проучване, което установява, че британските двойки „губят любовта“ около четири го...

6 приложими секс пози от „50 нюанса по-тъмно“

Филмът също излиза скоро, така че ще можеш да видиш как са изпълнени те на живо, но преди това можеш да разгрееш под завивките с тези приложими в реал...

Защо не трябва да правите секс в гореща вана

Сексът в гореща вана или джакузи изглежда много примамлив, но може да ви изложи на доста рискове от гъбична инфекция, до забременяване. Калифорний...

Любовен хороскоп за 13-19 февруари 2017

Предстои една щастлива седмица по отношение на любовта. Слънцето и Сатурн ще имат главна заслуга за романтиката, която ще се усеща и във въздуха. Какв...

Една любов за цял живот - мит или реалност

Твоята любовна история без съмнение е най-красивата и достойна за сценарий и „Оскар“. Тя не може да бъде повторена. Наистина ли мислиш так...

Най-лошите любовни съвети през последните 120 години

Днес съветите от ХХ век изглеждат странно, но ни помагат да разберем в какъв свят са живели предишните поколения. 12-те зодии и техните перфектни...

10 начина да го хванеш, че лъже

Нека поиграем на експерти по лъжата, като в сериала „Излъжи ме“, и да опитаме да прочетем какво мисли по езика на тялото му и маниерd му н...

5 ситуации, в които да излъжете партньора си

Британско изследване, в което участие са взели 6000 души, разкрива, че доверието е най-важното за запазването и успеха на една връзка. Но едва ли ...

Защо мъжете искат да правят орална любов

Едва ли има мъж, който да не обича да му правят орална любов. Когато обаче трябва да върнат „услугата“, някои господа упорито се ослушват. И женит...

4 признака, че излизаме с изключително егоистична личност

Нормално и напълно приемливо е да бъдем егоисти в известна степен, тъй като по този начин се грижим за себе си. Когато обаче бъдем прекалено егоис...