Чувствам се жалка, омърсена и изморена

Опитах. Наистина. И отново страдах, както всеки път. Какво толкова има в него? Красиви очи? Има много момчета с красиви очи. Косата му? Тялото му? Характерът му? Този ужасен характер, който винаги ме подтиква да правя каквото казва, само защото той го иска? Не. Може би. Не знам . .

Защо трябваше да се влюбя точно в него? Той е толкова труден за разбиране. Постоянно се караме, но имаме и толкова прекрасни моменти. Стоях, защото прекрасните моменти ми се струваха повече. Или поне ми се струваха по - важни от лошите. От караниците. Тези шибани караници, след които всеки път плаках, а той просто ми казваше, че няма смисъл от сълзи.

Възхищавах му се. Възхищавах му се на това колко упорит беше във всичко. Как когато поискаше нещо правеше всичко възможно, за да го има, за да се получи правилно. Защо не можеше да се бори и за мен така? Той не плачел? Не можеше ли аз да съм момичето, което да го накара да плаче? Изглеждаше сякаш е все едно дали сме заедно или не. Така се чувствах.

Толкова много събирания и късания. Толкова много. Спрях да ги броя. Не ме интересуваше, нали беше мой? Твърдеше, че ме обича. Показваше го. И отново . . скъсахме. За пореден път. Исках да се откажа, искам го. Но и не го искам. Боли ме да съм до него, боли ме това колко шибани Хелл-чета пие на ден. Колко много му вредят. Боли ме когато пуши. Но нищо не му казвам, нямам смелостта. Дори не знам от какво се страхувам. Всъщност защо съм страхливка? Трябваше да се боря за него, чувствам се слаба. Толкова слаба. . Изтощена. С едно " до следващият път " ме зарязаха. Как стигнах до това? Да съм момиче на повикване? Какво ми става? . . . . изтощена съм .

И ето. Той се върна. Наистина започвах да свиквам без него. Смеех се по цели дни, имаше с какво да се занимавам, за да не мисля за него. Но пак боли. Той ходеше с нея преди да се върне при мен. Защо трябваше да е точно с нея? Нарочно ли го прави? Знаеше колко ще ме заболи. "Исках да видя дали имам още чувства към нея. " Боли. "Тя не е теб. С нея не мога да си говоря така, както с теб. " Какво? Сравнявал си ни? "Не искам да говорим за нея. Сега сме само ти и аз. " Боли. Не съм ли искала винаги да бъдем така, да чуя тези думи? Защо боли?

Целува ме. "Дали е целувал и нея така? " Не мога да се отпусна. Бута ме на леглото и ляга до мен. Целува ме. " Какво правиш? Не ме пипай. " Защо се чувствам така? Полудявам ли? Не прави нищо по различно от преди, но не се чувствам добре около него. Нервна съм. 5 дни по - късно вече не излизахме. Той не се и обаждаше. "Зает е. Той винаги ми звъни, този път ще му звънна аз. Защо го обмислям изобщо? Той ми е гадже. Нервна съм. "
Тази нощ не можах да заспя.

" Защо му се връзваш? Та това е вече сигурно 15-ти път! Не бъди толкова глупава, осъзнай се. " , "Какво ти става? Ходил е с нея и веднага се връща при теб. Не те мислех за толкова глупава. . ", "Защо? Ако той те обичаше не мислиш ли, че щеше да отдели 15 минутки от ценното си време, за да се види с теб? Не сте излизали от седмица, дори не ти е звънял. Наистина ли вярваш, че те обича? "

Мамка му. Просто млъкнете всички. Да, обича ме, знам го, просто млъкнете. Оставете ме сама.
" - За 15-ти път са заедно! Можеш ли да повярваш!
- Сериозно ли? Защо? Аз не бих приела повече от втори път. Тя глупава ли е?
- И аз това й казвам. Не разбирам защо го прави. Трябва да го остави, той я използва.
- Оле . . . "
Излязох от стаята. Защо го правят? Оставете ме намира. Какъв ви е проблемът? Това са си мои решения, нали? Не ме използва. Знам го.

Убеждавам се. Продължавам да се убеждавам. Не трябва ли това той да го покаже? Защо просто не ме оставят намира? Изморително е да не ги слушам. Изтощих се. Толкова много време мина, мамка му. Изтощително е. Още малко. . . Той ще ти покаже. Ще видиш, изтрай само още малко.

Мина 14-ти февруари. Не се видяхме и на Св. Валентин. Наистина не знам какво да кажа. Просто боли. За пореден път не можах да заспя. Унесох се за около 1 час, предполагам и това е добре.
" И на Св. Валентин ли? Наистина? И още си сигурна, че те обича? Не мога да повярвам, че му вярваш. "

Защо трябва всички да си казват мнението? Мамка му, не ме интересува. . Оставете ме, просто ме оставете. Защо се чувствам като откачалка? Знам, че съм луда, но сега наистина го чувствам. Не съм гладна, но ям, за да не припадна. Днес поспах около 3 часа. Напредък, предполагам, че е добър знак.
Днес трябваше да излезем. " Болен съм, нека го оставим за утре, става ли? " Разбира се, че става. Кога не съм се съгласявала с теб? Имам чувството, че аз съм втората. Че е с мен, защото тя не му дава това, което иска, но се надява все пак да му го даде. И аз просто съм заместител. Запалих цигара. Още една. Какво ми става? Чувствам се жалка, омърсена. Не искам да го виждам.
Каза, че ще излезем днес. Нищо не очаквам. Стана 7 часа. . . дори не ми е звъннал. Да, не очаквам и все пак проверявам, колко глупава трябва да съм? Пуснах си отново сериала и за да не мисля за него. Както всеки ден до сега. "Защо не може просто и той да се бори така, както момчетата във филмите се борят за момичетата си? Толкова ли държи на мен? "
Писа ми. Отново се скарахме. Казах му, че ми омръзна и вече съм изтощена от това. " Излез от тези филми. Не се филмирай. " Ето . . . държа се лапешки. Мисля за филмите и как той не прави това, което искам за мен. Той не може да ми даде това, което искам. Той е бил с друга. Вече и аз не мога да му дам нищо. Боли. Мамка му, толкова шибано много боли.

Искам да крещя, просто спри. Защо трябва да съм толкова изтощена? Чувствам се сякаш всеки момент ще припадна. Очаквах облекчение. . Защо боли повече от колкото преди? " Ще мине. За добро е. Усмихни се. " Повтаряй си това всеки ден, ще стане. Вярвай.
Останах само с тетрадката си, в която съм записвала толкова много песни, които ми напомнят за него. Където съм написала за чувствата си. Там има много романи, които съм писала за него. Останах с книгата, която написах за нас двамата и двете снимки, които имам.

Останах с подаръкът, който трябваше да му дам на Коледа. Толкова много исках да му го дам. Знаех, че ще го хареса. Исках да видя усмивката му. Писмото, което така и не събрах смелост да му го дам. Останах с листчето, което ми даде, когато се събрахме. И едната половина от счупените му очила, с която ме замерваше, когато бяхме просто приятели. Това е. Това е всичко, което ми е останало от " нас ". Просто да го сложа в кутия и да го прибера най - отзад в шкафа, нали?
. . . . Боли.

Още от Живот

Нещото, което ще ви направи щастлив според зодията ви

Вече ви информирахме кое е най-досадното качество на всяка зодия, както и кои са силните страни на представителите на 12-те зодиакални знака. Ако ...

Причини да сте неуспешни

Когато чуем историята на някоя успешна личност, винаги се питаме за тайните на успеха. Дори и най-успешните хора са имали провали, редица при това. Въ...

Ефектни снимки с Photoshop (галерия)

Историята познава много таланти, гении. Голяма част от тях са самоуки. В наши дни като че ли по-често се сблъскваме с таланта на твореца. Представяме ...

Мелания блести в златна рокля преди клетвата на Доналд Тръмп

  Галерия Мелания - красивата страна на Тръмп 13 снимки Съпругата на новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп – ...

Мисъл на деня от Дейл Карнеги

"Не се страхувайте от врага, който ви напада, страхувайте се от приятеля, който ви ласкае!"  Дейл Карнеги е американски писател и лектор, роден п...

Хороскопът ви за 18 януари

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините...

Хороскоп за 19 януари

Четвъртък ще бъде динамичен, но интересен ден. Внимателни в делата трябва да бъдат Телците и Козирозите.  Телец Ще се наложи активно да се включи...

Мисъл на деня от Пол Нюман

„Хората остават женени, защото го искат, а не защото вратата е заключена.“ Пол Лиънард Нюман е американски актьор и режисьор от еврейски произход, род...

Петък 13-и: Смърт, нещастие или луд късмет? (ВИДЕО)

За някои хора петък 13 е съвсем обикновена дата, а за други – най-лошият ден от годината. Свързан с лош късмет и дяволска енергия. В ритуалните пр...

Хороскопът ви за 16 януари

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините...