Топ 4: Най-жестоките престъпления на влюбени жени

Семейните отношения са сложни и поддържането им изисква непрекъснати усилия от страна на съпрузите. Колкото и безоблачно да е щастието на една двойка, винаги има моменти, когато нещата просто не вървят както трябва.

Случаите, за които ще ви разкажем в този материал, изобщо не са пример за хармония и разбирателство в дома. Вижте историите на четири жени, които по една или друга причина предприемат хладнокръвни и изключително жестоки действия срещу своите съпрузи.

Австралийката, която сервира съпруга си за вечеря

Oddee

Катрин Найт е първата жена в Австралия, осъдена на доживотен затвор без право на замяна. Преди да бъде обвинена в убийството на последния си съпруг, тя натрупва в досието си редица престъпления, извършени срещу мъжете, с които споделя общ дом.

От гнева и нрава на Катрин си пати дори домашният любимец при една от предишните й връзки - тя прерязва гърлото на 8-месечното куче на свой бивш съпруг.

През 2000 година хладнокръвната съпруга извършва най-жестокото от всички престъпления, а именно - убийството на съпруга си Джон Прайс. Използва касапски нож, за да го намушка 37 пъти, след което закача мъртвото му тяло на кука за месо, окачена във всекидневната.

Историята обаче не приключва тук. След като вече е убила Джон, тя го обезглавява, "сготвя" главата му в готварската печка, буквално пече части от краката му и приготвя зеленчуци и сос за гарнитура към нетрадиционното "ястие".

Тя стига още по-далеч, като решава да поднесе приготвената "вечеря" на децата си. За щастие, полицията се намесва преди те да са успели да я опитат.

Жената, която отхапва половия член на мъжа си

Oddee

36-годишната Катя Каритовонова е пратена в затвора за две години заради нанесените физически щети върху съпруга си Михаил и неговата любовница Лиза. Но нека разкажем историята в нейната последователност.

Руската двойка излиза на разходка, когато се натъква на Лиза - близка приятелка на Катя. Съпрузите учтиво я канят в дома си за вечеря. След като тя приключва, тримата решават да гледат филм, но през това време Катя заспива.

Когато се събужда след половин час, Катя заварва приятелката си в интимна дейност с Михаил. Като резултат от потресаващата гледка, съпругата грабва нощна лампа и я разбива в главата на Лиза.

По-жестоко обаче тя постъпва с неверния си съпруг. Яростта на Катя стига дотам, че тя буквално отхапва част от пениса на мъжа си. Почти веднага осъзнава жестокостта на действията си и се обажда на спешна помощ. В болницата Михаил получава множество шевове, за да може "мъжкото му достойнство" да стане отново едно цяло, а Лиза се "отървава" със сътресение.

3. Съпругата, която случайно обесва мъжа си по време на секс

Oddee

Тони и Кристъл Бордър изглежда са си падали по нетрадиционните сексуални преживявания. Пресъздаване на робство и задушаване са само част от фантазиите, които превръщат в действителност. Една фатална сексуална илюзия обаче се оказва смъртоносна за Тони.

Двойката решава да направи видео на себе си, висейки на въже, завързано за покрива на бараката в близост до къщата им. Първа в това начинание се впуска Кристъл. След това тя слага въжето около врата на съпруга си и го оставя да виси. След няколко минути той я предупреждава да го развърже и внезапно изпада в безсъзнание.

За около 15 минути Кристъл успява да го освободи от примката и бавно да го положи на земята. В следващите 40 минути тя не прави нищо друго, освен да проверява пулса му, пушейки цигари междувременно. След известно време тя се обажда в полицията и им казва, че без да иска е убила съпруга си по време на сексуална игра.

Тони умира от задушаване. По ирония на съдбата през 1987 година той е обвинен в непредумишлено убийство, извършено по време на опасна секс игра. Осъден е на осем години за убийството на 19-годишно момиче, което е удушил по време на секс.

4. Атака със замразена лазаня
Аманда Трот е отведена в ареста, след като вместо да сервира вечеря на съпруга си, тя я използва за нападение срещу него. Полицията пристига на адреса, след обаждане на съседите на двойката, които изказват своите притеснения относно безопасността на децата.

Оказва се, че по време на разгорещен спор Аманда не само удря съпруга си няколко пъти, но и хвърля по него замразена лазаня, с която го ранява в главата.

За да следите още интересни материали, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

Още от Любов и секс

Мъжът Стрелец в любовта и секса

Няма как да не го забележите, защото той е природно чаровен. Мъжът Стрелец – един интересен персонаж, който е човек от настоящето. Неговата мисъ...

Спираме цигарите с орална любов

Оказва се, че освен за мъжете оралната любов е полезна и за жените. С нея успешно може да бъдат отказани цигарите. Американски учени от Ню Йорк провед...

Гаджето ми ме гони от общата ни квартира

"Обичам те, не те обичам! Изнасяй се, остани не се изнасяй!"...

Най-романтичните места в Париж за предложение за брак (галерия)

Когато помислим за романтика, за предложение за брак и всичко свързано с любовта, в съзнанието ни изниква едно-единствено място – Париж! Галер...

Мъжът Везни в любовта и секса

Той е стилен, обикновено висок, с добре поддържана външност и е голям чаровник. Мъжът Везни – винаги стремящ се да привлече вниманието към себе ...

5 неща, които никога да не правите по време на секс

Сексът може да е прекрасно преживяване, което сближава двамата влюбени и ги прави още по-отдадени на връзката си, но може и да навлече куп главоболия....

Мъжете с татуировки изневеряват по-често

Жените винаги са били предпазливи, когато излизат на среща с обемисти мъже, покрити с татуировки. Ново изследване сега показва, че ако свалката се е р...

10 неща, които жените правят след секс

Подготовката преди любовна вечер за дамите е истински бюти маратон – обезкосмяване, къпане, мазане с кремове, прически, грим, бельо и т. н. Оказва...

Какво не трябва да споделяте за връзката си в социалните медии

Въпреки че в днешно време все повече двойки се запознават онлайн, все пак има някои неща, които партньорите не трябва да споделят за връзката си в...

10 признака, че връзката ви е неразрушима

Всеки брак или връзка може да се заздрави, дори и да ти се струва, че сте на границата на съвършенството. Ето ти списък на нещата, които правят хората...