Какво говори Луната в хороскопа за вас!

Луната е един от най-важните фактори в хороскопа на човек.

Ако Слънцето (вашата зодия) показва каква е същността ви, съзнанието и какви сте вие отвън, то Луната е противоположността му. Тя е показател за подсъзнанието, за вътрешните емоции, чувства и състояния.

Да се храните или да дишате? Кое е по-важно за вас? Не може да изберете само едно. Същото е и когато се разглеждат Слънцето и Луната, не може да се определи по-важния или маловажен показател.

За да бъдете в хармония със себе си, е нужно да задоволявате потребностите както на Слънцето, така и на Луната и да търсите баланса.

Всички имат сравнително добри познания за качествата на слънчевия си знак, защото е по-лесно определянето му. Този материал е съсредоточен в лунния знак и неговото опознаване и тълкуване.

Тук можете да прочетете за характеристиките на Луната в различните знаци и да разберете повече за себе си.

Луна в Овен

Тези хора притежават силна борбеност и дух. Засилената енергия, с която са родени, може да ги направи истински лидери и водачи или силно агресивни и нервни хора. Тази позиция на Луната е особена, защото нежната страна на човека (която символизира Луната), се демонстрира по по-остър и рязък начин.

Луна в Телец

При тази позиция на Луната хората изпитва нужда да се отдадат на потребностите на тялото - храна, сън, секс. Това не е проблем, стига всичко да е в умерени количества, въпреки че тези хора са склонни да злоупотребяват в тази област и в резултат на това могат да качат повечко килограми заради ненаситната си природа или да изгубят ценно време от живота си в леглото. Харесват скъпите и лъскави вещи и отново при липса на контрол, могат да се превърнат в меркантилни личности, при които парите са главна или единствена цел.

Луна в Близнаци

Бърборковците, които не спират да ви заливат с информация, вероятно имат Луна в Близнаци в хороскопа си. Те имат нужда непрекъснато да черпят информация от непрестанни източници. Трудно могат да се задържат вкъщи и да се отдадат на усамотение. Винаги търсят нови контакти. Нужни са им разнообразни дейности, които все пак ще захвърлят след секунда, когато нещо ново привлече вниманието им.

Луна в Рак

Най-силната позиция на Луната е в Рак. Там тя е у дома си" и действа по-силно откъдето и да е другаде. Майчинският инстинкт действа на изключително високо ниво и нуждата от семейство и деца е огромна. Тези хора вътрешно се нуждаят от някого, за когото да се грижат и да обичат. Разбира се, те не раздават любовта си безусловно. Търсят перфектния партньор, който да застане до тях и да ги дарява със същата тази топлина и обич.

Луна в Лъв

Човекът с Луна в Лъва винаги ще го познаете. Той е в центъра на прожекторите и чака вашите аплодисменти. За него е много важно да се изявява непрестанно и да бъде в полезрението на всички. Всякакъв вид пренебрежение и незаинтересованост към него би наранило" Луната му за много дълго време. Обсипването с комплименти и похвали е най-правилният подход към тези хора.

Луна в Дева

Ако искате някой да ви свърши работа безупречно, обърнете се към този човек, който притежава Луна в Дева. Всяка негова дейност, може да отнема повече време, но резултатът ще бъде съвършен. Лошото е, че той е взискателен не само към себе си, но и към всички останали, а на обикновените" хора им е малко трудно да покрият изискванията на човек с Луна в Дева.

Луна във Везни

Хората с Луна във Везни имат нужда да бъдат красиви. Те отделят много време за външния си вид и не могат да си позволят да излязат от вкъщи с небрежно облекло или не дай си Боже - с неизгладена риза. Дори във фитнеса ще ги видите в целия им блясък, с грим и прическа и прецизно избран спортен костюм.

Луна в Скорпион

Твърди се, че тази позиция на Луната е неблагоприятна. Има своите минуси като егоизъм и мания за властване, но хората с Луна в Скорпион са тези, които нищо не може да ги убие". Тъй като Скорпионът дава най-силното самовъзстановяване и в този случай насочва енергията си на вътрешно ниво - може да се счита, че тези хора са много силни емоционално и биха преживели всичко.

Луна в Стрелец

Тази позиция на Луната се среща често при хора от смесени бракове (майка чужденка) или хора, които избират партньорът им да бъде от друга националност. По природа са силно възвишени и знанията, които имат, са задълбочени. Не се задоволяват с повърхностни дейности. Могат да бъдат много набожни и силно религиозни.

Луна в Козирог

Луна в Козирог... трудна работа. Това е сложно съчетание между емоция и здрав разум. Тези хора могат да контролират емоциите си и винаги да ги прекарат през призмата на ума. Трудно и почти невъзможно е да промениш мнението им. Те създават здрави и стабилни семейства и често се обвързват с по-възрастни партньори.

Луна във Водолей

Ако смятате, че човекът до вас не е способен на дълготрайно обвързване и скандалите ви винаги се въртят около неговата липса на свобода", явно той е с Луна във Водолей. Ако искате да задържите подобен човек, не го притискайте и го оставете да си бъде по свой начин независим. Такива хора са най-склонни към изневери, но ако вие му дадете пълното си доверие, можете да разчитате на неговата лоялност. При хора с повече от един брак, често се забелязва тази позиция на Луната.

Луна в Риби

Бий ме , обичам те" . Така може да се разглежда положението на Луната в Риби. За повечето хора е неразбираемо и нелогично, но личностите с Луна в Риби са щастливи и доволни, ако в живота им непрестанно има някакви драми. Спокойствието не е за тях. Те искат някой да тича след тях или те да тичат след някого. Споделената любов бързо им омръзва и отново се впускат в търсене на човека, който ще ги нарани".

Още от Интересно

"Любовта е да направиш място за втория в живот, който е бил за един..."

Какво точно е любовта? Това толкова сложно и същевременно толкова простичко чувство? Днешната ни доза поетично вдъхновение дава доста добър отговор: ...

Хайде на неделен брънч в ресторант „Сезони“ в хотел Хилтън!

Брънчът е симпатичен хибрид между закуска и обяд, който често включва и лек алкохол – бира или чаша искрящо вино. Eдно от знаковите места в Софи...

Как да бъдете най-добрата кума

Кумата има три основни задължения: да подкрепя булката, да контролира шаферките и да бъде винаги на разположение. Добрите организационни и комуникатив...

Фитнесът: секси място да срещнеш половинката си

Все повече приятелки ми споделят, че са отишли на среща с някой от тренировките. Това не е изненадващо. Може да се каже, че от доста години фитнес зал...

Връзките зависят от детството ни

„Това как ще се развиват връзките ни и нашето отношение към партньора зависи от детството ни .”, каза Милена Родригес в  ру...

Най-хубавите цитати за любовта от книгите

Няма книга, в която да не присъства темата за любовта или войната по един или друг начин.  Тези теми в основата на света такъв, какъвто го ...

Аз, когато ти си тръгна...

Здравей,Отдавна не те виждам. Смених си телефонния номер, изтрих всичките ти контакти.Научих се да се сдържам, когато неканените сълзи издават тъгата ...

Защо щастливите хора не боледуват?

"Щастливите хора не се разболяват от тази болест." 8 мита за рака на гърдата Още преди 150 години са изказани предположения за същест...

Искате да отслабнете? Стойте далеч от кантара!

В този материал ще ви разкрием тайните на успешната диета и как да подсилваме мотивацията си, даже когато не виждаме светлина в тунела...

Прегръщайте се повече! Днес е световният ден на прегръдката

21 януари e Международният ден на прегръдката! По традиция празникът се отбелязва чрез приятелски прегръдки дори и с непознати хора. ...