Животът на една проститутка

Днес ще ви разкажа една по-различна история. Запознах се с нея случайно в залата, в която тренирам и дълго време не знаех какво работи. След месеци на нормални разговори, момичето, което ще нарека Стела, започна да ми споделя интересни неща за себе си. Как се оправяла сама в живота и тем подобни неща. Веднъж я поканих да излезем на бар и да поговорим повече.

Отидохме в заведение, в което може да срещнеш едни и същи физиономии - наконтени и прехапани" с кифленско излъчване и тъпи маниери.

Стела е съвсем нормално момиче с дълга тъмноруса коса, големи и влажни очи и без много усилие и фон дьо тен изглежда зашеметяващо спрямо другите посетителки в заведението. Когато размениш няколко приказки със Стела, разбираш, че е много мила и скромна - не се смее с глас, не се озърта по масите за някой прасчо", а разговаря с теб и те кара да се чувстваш в приятелска компания.

Започнахме си разговорите съвсем нормално със стандартните разкази, откъде идвам, с какво се занимавам и т.н. Разказах ѝ доста неща за мен, а тя гледаше и се усмихваше, явно с голям интерес от житейските ми случки.

Когато попитах Стела с какво се занимава, тя се смути и усмивката ѝ за момент изчезна от лицето. Попитах я дали всичко е наред и казах, че ако не иска - не е нужно да ми споделя с какво се занимава.

Стела се усмихна и отговори:

- Знаеш ли, всъщност ще ти споделя, защото не се познаваме много добре, нямаме общи приятели, а и мисля, че няма да злоупотребиш!

Аз съм проститутка!

Аз се усмихнах и леко стъписах, но измрънках нещо от сорта на:

- Майтапиш ме, нали?

Тогава тя се усмихна още повече и започна да ми разказва историята си, а аз слушах - и все едно преживявах дните ѝ.

Стела започна историята си така:

Бях на 17.

Бях във Видин и учих последна година. Имах страшно много приятели и приятелки. Излизахме и се забавлявахме постоянно - беше прекрасно!

Малко преди рождения ми ден баща ми почина в инцидент и трябваше да започна да помагам на майка ми, защото работеше за малка заплата и едвам свързвахме двата края. Брат ми беше на 9 години и страшно много се затвори в себе си беше ужасно!

Дойде балът ми и без никакво желание за празнуване го пропуснах. Трябваше да работя.

Всичко ми беше все тая. Липсата на пари, уморителните смени в хранителните стоки си казваха своето. Бях на 18, а живота ми беше като на жена на 40 години.

Моя приятелка ми каза, че в заведението, в което работи търсят момичета за дневни смени, като понякога заместват някой от нощните. Заведението беше клуб със 50-100 места, който рядко се пълнеше. Парите си струваха, а и не разнасях постоянно кашони като в магазина.

Работих доста усърдно и шефовете виждаха това. След няколко месеца ми вдигнаха и заплатата и бях супер доволна.

Появи се Иван, бивш борец - изключително арогантен и груб с хората. Когато се напиваше, идваше с приятели и се довършваха в бара. Шмъркаха и пиеха до блокаж.

Изпитвах едно неприятно усещане, когато Иван беше покрай мен или трябваше да обслужвам масите им. В интерес на истината с мен никога не си позволяваше да се държи грубо и да ме бъзика или да прави разни подмятания - същото важеше и за неговите приятели, но все пак ме дразнеше.

Една вечер дойде компания пияни момчета от близко село. Пиеха и викаха, а в един момент стана страшно, когато започнаха да се закачат с колежката ми и някакво момиче, което беше с приятеля си. След още малко и Иван дойде с компания, точно в момент, когато един от пияните ме убеждаваше, че тази вечер съм негова.

Още от вратата Иван се извика:

- Ей бастун, що закачаш мацката ми бе? - А онзи все едно не го чу и продължи да ме уговаря. Иван дойде и го хвана за врата.

- Ти чуваш ли бе, мишка? Кой ти каза, че може да закачаш моята мацка?

Онзи не се смути и след малко се сбиха беше гадно!

Тогава единствено мислех за грубия Иван, който до момента не ме бе наричал дори и с хей ти".

Мина се известно време и Иван се промени към мен, стана романтичен и любезен, започнахме дори да се виждаме. Лека полека взех да свиквам с него и най-вече това, че се чувствах закриляна като от баща ми. Започнахме да правим и секс и всичко беше нормално. Един ден в заведението влезе мой бивш съученик. При първия му поглед той се зарадва и скочи към мен и каза нещо от сорта на Хеей, какво става с теб, защо не дойде на бала", прегърнахме се и се целунахме по бузите. Точно в този момент Иван влезе, погледна ме за 2 минути и излезе видимо нервен. Съученикът ми каза, че по-добре да си върви и ми се извини за това, че ми се е зарадвал така и седнаха някъде из заведението.

От този момент натам Иван започна ужасно много да ме ревнува. Ревнуваше ме от шефовете ми, от клиентите от всички мъже покрай мен. Дори не разбираше, че досега съм била единствено и само с него.

Една вечер бяха излезли да гледат някакъв мач и дойдоха пияни в бара. Аз замествах колежката ми и бях след две мои смени бях смазана от работа! Обслужвах някаква компания, когато Иван дойде и ме стисна за ръката, изкрещя пред всички "Ти си долна курва". Скрих се отзад в кухнята и плаках страшно много.

Опитах се да не се виждам с него, защото много ме нарани държанието му. След онази вечер Иван се промени много към мен започна да ме заплашва и постоянно да ме притиска с някакви намеци.

Връщах се от нощна смяна, когато до мен спря кола и излязоха двама от вътре. Вкараха ме в колата, а вътре беше Иван с още някакъв. След 30 минути светът ми се преобърна Иван прави секс с мен, а приятелите му гледаха и се смееха. Молех се само да не ме ползват и те Удряше ме и крещеше постоянно нещо от сорта на: Ти си скапана курва, животът ти вече е само мой, щом искаш с други мъже... ще ме запомниш много добре"

Припаднала съм и когато се свестих, бях в непозната кола с жена и мъж жената беше до мен и каза нещо от сорта, че всичко ще е наред.

Събудих се може би на другия ден, тялото ме болеше, исках да изтържа кожата си от него и светът ми се въртеше. Нямах документи, чанта, телефон - нищо! Н...

Още от Интересно

Вечерта преди Димитровден небето се отваря - пожелайте си нещо!

Утре е Димитровден - ден, в който небето се отваря, за да сбъдне желанията ни за бъдещата година и успешна зима.  Димитровден е изпълнен с много...

Всичко, което не знаете за тази велика жена: Лили Иванова

Лили Иванова е българска е сред най-известните и иконични български личности. За мнозина тя е пример за сила, женственост и талант. Неслучайно е нареч...

Жените с големи дупета са по-умни и по-здрави

Учени от университета в Оксфорд откриха, че жени с по-големи задни части от средностатистическите не само са по-интелигентни, но и много по-резистен...

Френско кино и френско вино - какво по-хубаво?

Цели десет филма са приготвили организаторите от НДК, в традиционно партньорство с Френския културен институт, в рамките на шестия Фестивал на френско...

Идеи за тоалети за студените месеци

Студеното време започва все по-настъпателно да се настанява по нашите ширини, затова днес се заехме трескаво да търсим различни визии, с които да го п...

Дневен хороскоп за събота, 22 октомври 2016г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Днес не сте във форма. Просто трябва да изчакате известно врем...

Горещата бразилска джаз формация Nomade Orquestra идва в България

Десет от най-талантливите бразилски инструменталисти идват в България за неповторимо музикално шоу, което ще се състои на 1 ноември в столичния клуб M...

Тиквен пай за Хелоуин

За сладост и празнично настроение...

Стилна и непокорна с новата колекция на BCBGeneration

Mладежки стил от ново поколение за теб и за мен....

Англичанката Kate McWilliams е най-младият капитан-пилот в света

Тя е пилот в нискотарифната авиокомпания Easyjet . Започва да лети на крехката 13-годишна възраст и 13 години по-късно гордо е шеф на всички пилоти. М...