Животът на една проститутка

Днес ще ви разкажа една по-различна история. Запознах се с нея случайно в залата, в която тренирам и дълго време не знаех какво работи. След месеци на нормални разговори, момичето, което ще нарека Стела, започна да ми споделя интересни неща за себе си. Как се оправяла сама в живота и тем подобни неща. Веднъж я поканих да излезем на бар и да поговорим повече.

Отидохме в заведение, в което може да срещнеш едни и същи физиономии - наконтени и прехапани" с кифленско излъчване и тъпи маниери.

Стела е съвсем нормално момиче с дълга тъмноруса коса, големи и влажни очи и без много усилие и фон дьо тен изглежда зашеметяващо спрямо другите посетителки в заведението. Когато размениш няколко приказки със Стела, разбираш, че е много мила и скромна - не се смее с глас, не се озърта по масите за някой прасчо", а разговаря с теб и те кара да се чувстваш в приятелска компания.

Започнахме си разговорите съвсем нормално със стандартните разкази, откъде идвам, с какво се занимавам и т.н. Разказах ѝ доста неща за мен, а тя гледаше и се усмихваше, явно с голям интерес от житейските ми случки.

Когато попитах Стела с какво се занимава, тя се смути и усмивката ѝ за момент изчезна от лицето. Попитах я дали всичко е наред и казах, че ако не иска - не е нужно да ми споделя с какво се занимава.

Стела се усмихна и отговори:

- Знаеш ли, всъщност ще ти споделя, защото не се познаваме много добре, нямаме общи приятели, а и мисля, че няма да злоупотребиш!

Аз съм проститутка!

Аз се усмихнах и леко стъписах, но измрънках нещо от сорта на:

- Майтапиш ме, нали?

Тогава тя се усмихна още повече и започна да ми разказва историята си, а аз слушах - и все едно преживявах дните ѝ.

Стела започна историята си така:

Бях на 17.

Бях във Видин и учих последна година. Имах страшно много приятели и приятелки. Излизахме и се забавлявахме постоянно - беше прекрасно!

Малко преди рождения ми ден баща ми почина в инцидент и трябваше да започна да помагам на майка ми, защото работеше за малка заплата и едвам свързвахме двата края. Брат ми беше на 9 години и страшно много се затвори в себе си беше ужасно!

Дойде балът ми и без никакво желание за празнуване го пропуснах. Трябваше да работя.

Всичко ми беше все тая. Липсата на пари, уморителните смени в хранителните стоки си казваха своето. Бях на 18, а живота ми беше като на жена на 40 години.

Моя приятелка ми каза, че в заведението, в което работи търсят момичета за дневни смени, като понякога заместват някой от нощните. Заведението беше клуб със 50-100 места, който рядко се пълнеше. Парите си струваха, а и не разнасях постоянно кашони като в магазина.

Работих доста усърдно и шефовете виждаха това. След няколко месеца ми вдигнаха и заплатата и бях супер доволна.

Появи се Иван, бивш борец - изключително арогантен и груб с хората. Когато се напиваше, идваше с приятели и се довършваха в бара. Шмъркаха и пиеха до блокаж.

Изпитвах едно неприятно усещане, когато Иван беше покрай мен или трябваше да обслужвам масите им. В интерес на истината с мен никога не си позволяваше да се държи грубо и да ме бъзика или да прави разни подмятания - същото важеше и за неговите приятели, но все пак ме дразнеше.

Една вечер дойде компания пияни момчета от близко село. Пиеха и викаха, а в един момент стана страшно, когато започнаха да се закачат с колежката ми и някакво момиче, което беше с приятеля си. След още малко и Иван дойде с компания, точно в момент, когато един от пияните ме убеждаваше, че тази вечер съм негова.

Още от вратата Иван се извика:

- Ей бастун, що закачаш мацката ми бе? - А онзи все едно не го чу и продължи да ме уговаря. Иван дойде и го хвана за врата.

- Ти чуваш ли бе, мишка? Кой ти каза, че може да закачаш моята мацка?

Онзи не се смути и след малко се сбиха беше гадно!

Тогава единствено мислех за грубия Иван, който до момента не ме бе наричал дори и с хей ти".

Мина се известно време и Иван се промени към мен, стана романтичен и любезен, започнахме дори да се виждаме. Лека полека взех да свиквам с него и най-вече това, че се чувствах закриляна като от баща ми. Започнахме да правим и секс и всичко беше нормално. Един ден в заведението влезе мой бивш съученик. При първия му поглед той се зарадва и скочи към мен и каза нещо от сорта на Хеей, какво става с теб, защо не дойде на бала", прегърнахме се и се целунахме по бузите. Точно в този момент Иван влезе, погледна ме за 2 минути и излезе видимо нервен. Съученикът ми каза, че по-добре да си върви и ми се извини за това, че ми се е зарадвал така и седнаха някъде из заведението.

От този момент натам Иван започна ужасно много да ме ревнува. Ревнуваше ме от шефовете ми, от клиентите от всички мъже покрай мен. Дори не разбираше, че досега съм била единствено и само с него.

Една вечер бяха излезли да гледат някакъв мач и дойдоха пияни в бара. Аз замествах колежката ми и бях след две мои смени бях смазана от работа! Обслужвах някаква компания, когато Иван дойде и ме стисна за ръката, изкрещя пред всички "Ти си долна курва". Скрих се отзад в кухнята и плаках страшно много.

Опитах се да не се виждам с него, защото много ме нарани държанието му. След онази вечер Иван се промени много към мен започна да ме заплашва и постоянно да ме притиска с някакви намеци.

Връщах се от нощна смяна, когато до мен спря кола и излязоха двама от вътре. Вкараха ме в колата, а вътре беше Иван с още някакъв. След 30 минути светът ми се преобърна Иван прави секс с мен, а приятелите му гледаха и се смееха. Молех се само да не ме ползват и те Удряше ме и крещеше постоянно нещо от сорта на: Ти си скапана курва, животът ти вече е само мой, щом искаш с други мъже... ще ме запомниш много добре"

Припаднала съм и когато се свестих, бях в непозната кола с жена и мъж жената беше до мен и каза нещо от сорта, че всичко ще е наред.

Събудих се може би на другия ден, тялото ме болеше, исках да изтържа кожата си от него и светът ми се въртеше. Нямах документи, чанта, телефон - нищо! Н...

Още от Интересно

Вили Казасян - великият музикант с голяма душа

Ако бе все още сред нас, днес големият Вили Казасян щеше да навърши 82 години.  Вили Арам Казасян е български джаз музикант,...

Тренировка с ластици - 15 упражнения за вкъщи

Тренировъчните ластици са чудесно допълнение към всяка фитнес програма. Подходящи са за кросфит тренировки, йога, загряване преди силова тренировка, к...

15 от най-добрите снимки на National Geographic за 2016 г. (придружени с истории)

Обичате ли National Geographic? И ние. Защото всяка година любимото списание ни изпраща на хиляди пътешествия и разказва още толкова любопитни истори...

Edna отчаяна съпруга на 52 - честит рожден ден на Тери Хатчър!

Днес лъчезарната и много талантлива Тери Хатчър навършва 52 години! Тя е родена е на 8 декември 1964 г. в Сънивейл, Калифор...

Защото той я е обичал първи...

Сватбата е един много емоционален момент както за младоженците, така и за всички гости и близки. Моментът, в който младоженецът види своята булка за п...

Аз, моите дънки и останалите

Жените мечтаят да носят своите skinny джинси, отколкото да прекарат страстна нощ с непознат! Да, да, доказано е!...

От утре започва магнитна буря - пазете емоционалното си здраве!

Причините за лошото самочувствие и обостряне на хронични болести може да се дължат на слънчевата активност. На 8 и 9 декември учените прогнозират магн...

Най-вкусната храна в самолетите

Изкушенията, които предлагат авиокомпаниите в САЩ...