Календарът на маите предрича време, в което ще правим чудеса

Ще настъпи време, в което наистина ще сътворим чудеса, показва календарът на маите.

Календарът вече е част от официалната наука.

Според него еволюцията на съзнанието протича на цикли. Те са 9 и са разкрити с помощта на археологическа находка - стълб с надписи.

Маите разделят всеки един от тези цикли на 13 части - 7 дни и 6 нощи. Седмият ден няма нощ, а времетраенето им не съвпада с нашето.

Всяка част" в цикъла пък бележи ново развитие на съзнанието.

Всяко следващо ниво надскача, по-бързо и възприемчиво е, обработва по-добре информацията и я прилага в живота по-ефективно.

Ето ги и самите цикли.

Цикъл 1 - Клетъчен"

Започва преди 16,4 млрд. години със събитието, което официалната наука нарича Големия взрив" и е свързан с развитието на живота във вид на отделни клетки. Тогава се заражда основното съзнание на всичко и е наречено Действие - реакция", което също е основен физически закон. С цикъл 1 започва първото стъпало на пирамидата от календара на маите.

Всяка една от 13-те части на този цикъл е с продължителност около 1,26 млрд. години. Всичко се развива много бавно. През петия ден се формира Слънчевата система, а през петата нощ е метеоритната бомбардировка върху всички планети и луни (нашата Земя все още си пази белезите от това).

Цикъл 2 - Млекопитаещи"

Започва преди 820 млн. години, като е условно наречен така, понеже науката днес определя приблизително този период за начало на обединяването на отделните клетки в сложни организми. Съзнанието еволюира в Стимул - отговор", което е по-сложно от предходното.

Цикъл 3 - Семейство"

Започва преди 41 млн. години и е свързан с обособяването на отделния индивид от общността. Съзнанието еволюира в Стимул - индивидуален отговор".

Цикъл 4 - Племенен"

Започва преди 2 млн. години, когато за първи път се появява племето. Съзнанието еволюира в Прилики - разлики".

Тогава придобиваме умението да вземаме решения.

Цикъл 5 - Културен"

Този цикълл е започнал преди 102 хил. години. Тогава за първи път се е появила културата, а съзнанието еволюира на етап Причини".

Съзнанието вече може да открива причините. В този период се появяват изкуствата.

Цикъл 6 - Национален"

Започва през 3115 г. пр. Хр., когато за първи път Горен Египет се обединява с Долен Египет и се формира първата нация на Земята.

Появява се писмеността, а съзнанието еволюира в Закон".

Цикъл 7 - Планетарен"

Започва през 1752 г., когато човечеството осъзнава, че обитава планета с кълбовидна форма. Съзнанието еволюира в Сила". Събира се много власт в ръцете на малко на брой хора.

Цикъл 8 - Галактически"

Започнал през 1999 г. Съзнанието еволюира в Етика". Започва запознанството ни с нашите космически съседи.

Цикъл 9 - Универсално съзнание"

Ето че стигаме до времето на чудесата ;)

Процесът на еволюция на съзнанието лети.

И колкото повече неща се случват, толкова възможности се отварят.

Това в един момент ще доведе и до възможността да правим чудеса".

Съзнанието еволюира до Съзнателно обединено сътворение".

Всички заключени области на мозъка ще се отключат.

Източник: chudesa.net

Още от Интересно

Най-красивите дами от 90-те: Преди и сега

Снимките, които ще сподеl...

Какво направиха модерните технологии с детството ни?

За много от децата на нашето време би било доста странно да разберат, че някога е имало дни, в които смартфоните, интернет и компютрите не съществувах...

Мистериозната сестра на Мелания Тръмп: Инес Кнаус

Съпругата на американския президент Мелания Тръмп има доверено лице, което не е и няма да бъде в апарата от сътрудници на първата дама на СА...

Как да научим децата си на стойността на парите

Много често родителите се чудят как да устоят на настоятелните детски желания да се купуват всевъзможни играчки, които са привлекли вниманието им. Ка...

Какво вещаят звездите в любовта за 22-ри февруари

Днес Плутон и Марс са в квадратура и това активизира голяма фигура на небето, което се нарича Тау-квадратура на Юпитер с Плутон, Марс и Уран. Това вод...