10 мъже, които ще срещнеш между 20 и 30

Годините между 20 и 30 са време, в което срещаш разни мъже. На улицата, в живота си или и двете. Обичаш ги, не ги обичаш, жал ти е за тях, забавни са, луди са, глупави са, всякакви са. Някои от тях са още момчета. Други са случайни минувачи на улицата, с които никога не си казваш нищо.

Десет потенциални твои връзки с 10 потенциално твои мъже са описани по-долу. Приятно четене.

Обсебващият

Запознавате се в някой бар, месец и половина след като отново си скъсала с любовта на живота си". Започва да ти пуска мили комплименти, което първоначално ти допада, защото се старае и явно си пада по теб.

Даваш му шанса да излезете отново. Носи ти цветя, бонбони, пише ти картички, води те на кино, забелязва прическата ти. Първият път е ок, но после нещата започват да стават леко психо. На третата среща ти предлага да се изнесеш да живееш у тях и ти казва, че те обича и ти си всичко, за което е мечтал, а в очите му виждаш погледа на малката русалка.

Казваш му да изчака един момент, защото трябва да отидеш до тоалетната и повече никога не се връщаш. Тайно се молиш да не се е хвърлил отнякъде.

Лошият господар

Когато го виждаш за първи път, той обяснява по телефона на някого с хладен, но категоричен тон да не му звъни повече, след което ти се струва, че чуваш истерични женски ридания от отсрещната страна, но го отдаваш на вятъра...

По време на първия ви разговор си силно възхитена от всичко, което казва, и леко притеснена, че не си чела Кант. Но той е толкова съвършен.

В един момент се оказва обаче, че ти явно не си. Заедно сте и се опитваш да се ъпгрейднеш всячески, за да си достойна да крачиш до Краля, а той любезно те напътства в това какво е добре и не е добре да правиш.

Ако имаш късмет, те зарязва рано и приятелите ти, ако са останали такива, успяват да те излекуват с шотове. Ако не - прекарваш няколко жалки години или живота си в чувство за малоценност, породено от комуникацията с неспособен да обича садист-комплексар, с когото сексът е страхотен. Кофти.

Вечният пубертет

Завършил е гимназия преди 10 години, но все още обича да играе на компютърни игри вечер, докато тайно се надяваш да гледате филм и да се гушкате. Харесва гърдите ти и как готвиш, но и двете са били валидни и за отношенията с майка му. В един или друг стадий от неговото развитие.

Хвърля си чорапите навсякъде, пие си с приятелите всяка вечер, гледа като хипнотизиран филмчета с пушки, извънземни, роботи-чудовища и зли принцеси-завоевателки.

Под семейство" разбира само родителите си и баба си, при която ходи всяка неделя на мекици. Mълчи, като искаш да си правите планове за бъдещето или още по-зле - замеря те с храна, която после ти ще чистиш от стените.

Лудият кариерист

Носи костюм от 7-годишен, глади ризи по-добре от теб и от всеки друг, има сертификати за каквото се сетиш и ходи по обучения и тренинги, както другите ходят до магазина. Носи в себе си поне 3 различни устройства, осигуряващи връзка с глобалната мрежа и непрекъснат бекъп, говори по телефона на вие" с някого на всеки 15 минути.

Води те на романтична вечеря в най-хубавия ресторант, което те радва, но през цялото време говори само за клиенти, срокове и повишения, от което ти се прищява ти да имаше поне три устройства за връзка с глобалната мрежа точно в този момент.

Най-милият ти спомен от цялата ви връзка е онзи миг, когато един единствен път си е позволил да закъснее за работа с десет минути, защото си му правила закуска чисто гола. Какъв жест от негова страна!

Скучният тип

Той е стабилен, сериозен, отговорен. На него може да се разчита. Няма да ти изневери никога. Няма да извърши никакви резки движения. Или непланирани такива. В нищо. По никакъв повод. Спокойно можеш да му родиш 5 деца и той ще се грижи съвестно за всичките до смъртта си, стига да пожелаеш. И стига овулацията ти да съвпада с посочените от него дни и часове за интимен контакт. Да кажем понеделник и сряда между 19 и 21 ч. След това става късно, а той има програма за другия ден и ще трябва да си лягате.

Ако ще каните гости или ще водите някакъв социален живот, това се планира поне седмица предварително. Всичко е толкова комфортно, подредено, семейно и хармонично, че ти иде да се обесиш на полилея в хола. За разнообразие.

-------------------------

Виж още:

▶ ...

Още от Интересно

Днес е ден за нови придобивки?

Какъв ще бъде днешният ден?...

10 неща, които да изхвърлите от гардероба си

Всяка от нас има поне 10 неща, които вече не изпозлва в своя гардероб.  Това може да е невероятно трудна задача, защото има неща, които трупаме ...

Богата салата с червен боб, царевица и риба тон

Необходими продукти за 4 порции: 200 г зелен фасул 1 консерва червен боб (300 г) 1 консерва царевица (200 г) 1 консерва риба тон (250 г) 1 глава черв...

Биляна ще забременее, а Калин и Алекс ще разберат истината скоро в „Откраднат живот“

„Биляна ще забременее до края на сезона, но двамата с Алекс ще минат през сериозни терзания. Според мотото на сезона маските ще паднат и Калин...

Дневен хороскоп за събота, 22 октомври 2016г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Днес не сте във форма. Просто трябва да изчакате известно врем...

Яжте плодове и зеленчуци, за да ви подмине рака

Според ново американско изследване, жените, които похапват често плодове и зеленчуци имат много по-малък шанс да се разболеят от рак на пикочния мехур...

Изгубените градове – Петра и Меса Верде

Тези два древни изгубени града продължават да предизвикват възхищение и почуда дори и от съвременните архитекти и инженери ЗАГАДЪЧНАТА ПЕТРА ...

Дермо-освежаваща терапия за красива кожа

Eucerin DermoPURIFYER. Комбинацията от активни съставки ефективно действа с четирите ключови фактора, отговорни за появата на акне. Тя включва проду...

Притча: Спри да се страхуваш, за да започнеш да живееш

Много от нас живеят в постоянно притеснение за утрешния ден. Какво ще се случи? Кой ще срещна? Какво ще правим? ...

Мъжете от коя зодия са идеалният брачен партньор?

Питали ли сте се коя зодия е най-подходяща за вас? Най-вероятно отговорът е “Да”. Но дали сте питали коя зодия е идеалната за брак и кой м...