Виж своята зодия според японския хороскоп

Според японския хороскоп знаците имат интересни наименования, на които съответстват различни характерни качества. Погледнете коя е Вашата зодия според времето, когато сте родени.

15.02 - 20.03

Черешов цвят

Характеристика:

Носите много положителна енергия. Заредени сте с жарка страст, чистосърдечност, спонтанност. Проявявате ентусиазъм, когато другите вече са го изчерпали.
Бъдете обаче по-отговорни и следвайте мечтите си, докато не ги видите изпълнени.

21.03 - 29.04

Слънце

Вашият идеализъм е пословичен. Мирогледът ви се осланя предимно на мъдростта и красотата. Интуицията е силното ви качество, но все имате нужда от повече справедливост в различните ситуации, в които попадате.

30.04 - 04.06

Бамбук

Много адаптивни и талантливи. За вас различните обстоятелства са лесно преодолима бариера. Умеете да работите в екип, в който показвате изключителен и точен усет.

05.06 - 06.07

Вол от оризищата

Принципни и всеотдайни в работата. Знаете как да изпипвате детайлите, с много фин усет. Вашето семейство усеща доста често колко сте натоварени и се стреми да Ви покаже как може да се опрете и на някой освен Вас!

07.07 - 01.08

Лотосов цвят

Умеете да съчувствате. Имате обаче способността бързо да се отвличате и разсейвате. Цените живота, любовта, децата. Необходима Ви е повече борбеност в живота.

02 - 27.08

Японски мост

Много отзивчиви, винаги готови да помогнете. Често се чувствате сякаш сте връзката между два свята. Имате влечение към загадъчни, странни, явления и интересни приключения.
Не се отклонявайте обаче от поставените цели.

28.08 - 10.10

Градинско камъче

Вашата добронамереност не остава незабелязана. Имате чар и усет да приобщавате към своето мнение хората около вас. Старайте се да не прекалявате с устрема към съвършенство.

11.10 - 18.11

Император

Имате ярък приключенски светоглед. За вас животът трябва да е истински, с много вълнуващи моменти! Уверени личности, знаещи как да се правят с всяко препятствие. Шлифовайте обаче поведението си, така, че да не изглежда крайно рязко.

19.11 - 26.12

Императрица

Не сте от хората, които се двоумят. Добре знаете какво искате и преследвате докрай своите цели. Разчитате обаче на подкрепата на мъжа до вас.
Стремете се да споделяте успехите и радостите, за да не изпадате в саможиво съществуване.

27.12 - 18.01

Луна

Вие сте магнетична личност, която привлича хората със спокойствието, което излъчва. Имайте обаче волята да се грижите повече и за себе си. Развивайте се без да си мислите, че така омаловажавате личния си живот.

19.01 - 14.02

Свещена костенурка

Успявате с поведение, което се осланя на деликатността, рационалното мислене, и предпазливостта. Така ви виждат и околните, а вътрешният ви мир крие много страст и свободолюбие. Работете над умението да показвате повече чувствата си на значимите за вас хора.

Още от Интересно

Предимствата на връзките с обвързани мъже

На много жени им се е случвало да се влюбят в обвързан мъж, но често се колебаят дали да се впуснат в подобен тип отношения, тъй като са добре запозна...

10 яки, които превръщат всяка риза в произведение на изкуството

Етикетът в офиса изисква да носите “по-строго”, официално облекло? Омръзнало ви е от скучните бели ризи?Е, за наш късмет, се оказва, че и ...

Най-красивите дами от 90-те: Преди и сега

Снимките, които ще сподеl...

Лана дел Рей се завръща!(Видео)

Прекрасната певица издаде нов сингъл след 2-годишна пауза...

"Животът ми е изпълнен с драма и нямам време да се притеснявам за нещо красиво като мен"

Адел Лори Блу Адкинс e родена е на 5 май 1988 г. в Тотнъм, Северен Лондон. Баща ѝ я изоставил, когато била на две години, оставяйки 20-год...

Анджелина проговори за първи за развода си: "Ние винаги ще бъдем семейство"

Измина половин година от началото на шокиращия развод между Брад Пит и Анджелина Джоли, а актрисата намери сили едва сега да коментира публично случва...

Непознатият художник… Кърт Кобейн (картини, скици, комикси, илюстрации)

Наричали са го талантлив, искрен, свръхчувствителен, красив, „глупав и заразен“. Разбитото сърце на гръндж поколението…Няма да спекулираме около...

Какъв баща ще бъде той според зодията?

Ако се чудите дали той ще бъде добър баща, освен очевидните признаци, можете преспокойно да се позовете и на зодията му. Тя говори много за това как щ...

Когато популярността в социалната мрежа е по-важна от живота...

Несъмнено социалните мрежи заемат основно място в живота на съвременния човек. Доколко това е полезно, само времето ще покаже. Да те улесняват кому...