Хороскоп за 2017

Какво предвещават звездите за 2015 година отдавна забравихме. Факт е - Всяко чудо за три дни". Скоро, след няма и година на вратата ни ще почука 2016 година и като съвременни хора ще я посрещнем вече наизустили хороскопът си. И китайският и европейският, и дупнишкият, и алжирският (с не много добър превод, но основните параметри са ясни).

За друго става въпрос: в бързината с която прелитаме през ежедневието, ангажирани с разрешаването на възможни и невъзможни задачи, ето я - Новата 2017!!! - въпреки тълкувателите на Нострадамус.

2017 като цяло ще е година на зодиите. Ще премине под техните знаци, както в началото на лютата зима, така и в два поредни дни през пролетта и златната ноемврийска есен. Мнозина ще се запитат: Къде остана лятото?". Лятото си е, където трябва да е.

Та..

Водолей - Не, не е грешка. През 2017 година, Годината на Рошавата Лама според близкоизточен хороскоп, водолеят ще открие годината, така както бизонът ще я закрие. И това не се дължи на преподреждането на планетите. Не винаги звездите правят съдбата ни. Понякога трябва да се стремим да погледнем и назад, където предците ни са оставили нещо, макар и едва забележимо по широколистестия дъб. Но това е теория непотвърдена. Суха и все още пропукваща се материя.

Слон - Никой не е по-голям от слона, дори и хлябът. Единствено в случайте, когато хлябът е по-голям.

Боб - биологичен вид пренесен в Европа по време на великите географски открития. Чака ви пътуване и връщане веднага след това.

Чин хуа хуа - малки разочарования, средни разочарования и наднормено тегло в рамките на първото тримесечие.

Воден лук - или по известен като малка луковичка. Сложна зодия, особено през 2017 година. Реформи, поправка на покрив, излизат на преден план скрити танцови заложби. Възможни проблеми с бял кон с черна грива (не е сигурно).

Балон - зодия като всяка друга.

Съвкупност от качества, които не са ви присъщи. Ще бъдете разобличени в подстрекаване на група хора към занимания с нетрадиционна медицина.

Внимавайте с косата, доста уязвима е в периода на третото тримесечие.

Айсберг - буквално означава Ледена планина, но не и сутрин. Не и през май. Какво повече? Силни натури, винаги добре пременени, с вкус. Носете жълто.

Забележителното за 2017 е, че бидон, клонка, комин, антипасти, лале, възклицание и още немирните напръстник и кочияж се вливат, събират се в една - трепетната зодия на така наречените меридиански първородни знаци. Но термините не дават представа...Затова изброените могат да се считат като една консистенция от мъдрост и големи спортни успехи. Обедите, обедите с роднини и с млади представители на семейството, те ще доведат до желаните резултати в службата.

Аспирин - зодия, за която се говори малко по телевизията, защото ще бъде реклама. Плодородна година на представителите на зодията. Посадете дърво или Райграс, стига да е реклама.

Рог - млада зодия, все още в началото на пътя си. Романтици и с акне. Може да бъде премахнато механично или с усмивка. Бъдете щедри към по възрастен или друг познат.

Мога да говоря още много. Не споменах - влачещ бръмбар, телец, ден, вълнен шал и много други. Ако ви интересува информация за тях, най-добре надникнете в блога ми. Там заедно с Теофан сме начертали по-важните стъпки, пътя по който да се движат мечтите.

И за финал, подхвърлям - първото бебе за 2017 година се очертава да е момиче или момче. Зависи от пола на детето... и от Меркурий.

Още от Интересно

Защото носиш в себе си любовта...

Ах, колко е хубаво да си влюбен. Ах, колко е хубаво да си влюбен. Още от категорията ...

Усмихвате се, значи сте щастливи!

Не се тревожат за онова, което другите мислят за тях Щастливите хора не позволяват на негативно настроените към тях да влияят върху самочувствието ...

"Животът ми е изпълнен с драма и нямам време да се притеснявам за нещо красиво като мен"

Адел Лори Блу Адкинс e родена е на 5 май 1988 г. в Тотнъм, Северен Лондон. Баща ѝ я изоставил, когато била на две години, оставяйки 20-год...

Лана дел Рей се завръща!

Прекрасната певица издаде нов сингъл след 2-годишна пауза...

Ако той прави това, зарежи го!

Всички ние допускаме грешки спрямо половинката си. В повечето случаи е добре да си прощаваме и да се поучаваме взаимно в името на разбирателството и с...

Мадона показа близначките си в сладко семейно видео

Поп звездата Мадона допусна своите почитатели в личния си свят, публикувайки видео с осиновените от нея близначки в Инстаграм.  Във видеото двете...

Полски артист рисува “Провала на системата” в сюрреалистични илюстрации

Отчуждението, самотата, бъдещото, на което “осъждаме” децата си, култът към красотата, алчността, замърсяването, вездесъщите технологии...

Д-р Василев напуска болницата в "Откраднат живот"

Д-р Александър Василев решава да напусне болница "Свети Кирил" в хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" по NOVA. В премие...

Ще имате ли късмет в любовта - пълен любовен хороскоп за 21 февруари

Денят става активен след 9 часа. Тогава Луната навлиза в Козирог. Денят е по-скоро делови, но ще има време и за любов. Действайте с повишено внимание ...