Хороскоп за 2017

Какво предвещават звездите за 2015 година отдавна забравихме. Факт е - Всяко чудо за три дни". Скоро, след няма и година на вратата ни ще почука 2016 година и като съвременни хора ще я посрещнем вече наизустили хороскопът си. И китайският и европейският, и дупнишкият, и алжирският (с не много добър превод, но основните параметри са ясни).

За друго става въпрос: в бързината с която прелитаме през ежедневието, ангажирани с разрешаването на възможни и невъзможни задачи, ето я - Новата 2017!!! - въпреки тълкувателите на Нострадамус.

2017 като цяло ще е година на зодиите. Ще премине под техните знаци, както в началото на лютата зима, така и в два поредни дни през пролетта и златната ноемврийска есен. Мнозина ще се запитат: Къде остана лятото?". Лятото си е, където трябва да е.

Та..

Водолей - Не, не е грешка. През 2017 година, Годината на Рошавата Лама според близкоизточен хороскоп, водолеят ще открие годината, така както бизонът ще я закрие. И това не се дължи на преподреждането на планетите. Не винаги звездите правят съдбата ни. Понякога трябва да се стремим да погледнем и назад, където предците ни са оставили нещо, макар и едва забележимо по широколистестия дъб. Но това е теория непотвърдена. Суха и все още пропукваща се материя.

Слон - Никой не е по-голям от слона, дори и хлябът. Единствено в случайте, когато хлябът е по-голям.

Боб - биологичен вид пренесен в Европа по време на великите географски открития. Чака ви пътуване и връщане веднага след това.

Чин хуа хуа - малки разочарования, средни разочарования и наднормено тегло в рамките на първото тримесечие.

Воден лук - или по известен като малка луковичка. Сложна зодия, особено през 2017 година. Реформи, поправка на покрив, излизат на преден план скрити танцови заложби. Възможни проблеми с бял кон с черна грива (не е сигурно).

Балон - зодия като всяка друга.

Съвкупност от качества, които не са ви присъщи. Ще бъдете разобличени в подстрекаване на група хора към занимания с нетрадиционна медицина.

Внимавайте с косата, доста уязвима е в периода на третото тримесечие.

Айсберг - буквално означава Ледена планина, но не и сутрин. Не и през май. Какво повече? Силни натури, винаги добре пременени, с вкус. Носете жълто.

Забележителното за 2017 е, че бидон, клонка, комин, антипасти, лале, възклицание и още немирните напръстник и кочияж се вливат, събират се в една - трепетната зодия на така наречените меридиански първородни знаци. Но термините не дават представа...Затова изброените могат да се считат като една консистенция от мъдрост и големи спортни успехи. Обедите, обедите с роднини и с млади представители на семейството, те ще доведат до желаните резултати в службата.

Аспирин - зодия, за която се говори малко по телевизията, защото ще бъде реклама. Плодородна година на представителите на зодията. Посадете дърво или Райграс, стига да е реклама.

Рог - млада зодия, все още в началото на пътя си. Романтици и с акне. Може да бъде премахнато механично или с усмивка. Бъдете щедри към по възрастен или друг познат.

Мога да говоря още много. Не споменах - влачещ бръмбар, телец, ден, вълнен шал и много други. Ако ви интересува информация за тях, най-добре надникнете в блога ми. Там заедно с Теофан сме начертали по-важните стъпки, пътя по който да се движат мечтите.

И за финал, подхвърлям - първото бебе за 2017 година се очертава да е момиче или момче. Зависи от пола на детето... и от Меркурий.

Още от Интересно

Как да избегнем самоубийството през януари?

Но знаете ли какво открих? Януари и февруари били месеците с най–много самоубийства и жестокости в цялата година. И това не ме учудва. Едно...

Дамян Дамянов: „Стаята ми пет на четири. В метри, в крачки, в самота“

Днес великият поет Дамян Дамянов щеше да навърши 82 години...

С добро за сватовничеството...

„Преди пет години прецених, че Мария и Иван ще бъдат жестока двойка и взех решение да ги оженя. На Мария подшушнах, че един Иван е луд по нея, н...

Грешки, свързани с любовния ви живот, които да избягвате

Ако искате ново начало, първата стъпка е да промените някои неща в любовния си живот. Време е да направите някои подобрения, промени и да се откажете ...

5 изненадващи ползи от секстинга за брака

Може ли брака да стане по-вълнуващ като вземете телефона си и напишете едно секси съобщение? Да, определено! Последните проучвания показват, че колкот...

Дами, бягайте далече от мамини синчета!

Общоприето е, че жените са едни изключително сложни същества, които никога и по никакъв начин не могат да бъдат разбрани, никой не може да стигне до з...

Жената Овен и нейното желание да триумфира в любовта

Жената Овен притежава силна персоналност, интелигентност и забележителен характер. Често предпочита да е сама и независима, вместо някой да се опитва ...

Днес ще направите удивителни открития

Луната в знака на Везните носи добро и радостно настроение. Прави ви по-контактни, може да ви се прииска да се срещнете със стари познати, да прекарат...

Здравословните проблеми, изписани на лицето

Не подценявайте сигналите, които ви изпраща тялото, те издават вътрешен проблем...

Дневен хороскоп за сряда, 18 януари 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Днес е подходящият ден да започнете нещо ново, за предпочитане...