Формата на червилото издава характера ти

Знаете ли, че начинът, по който е изтрито червилото при ползването му, всъщност говори много за характера на собственичката? Ето какво означават различните форми!

№1 Равномерно закръглена форма

Собственичката на това червило умее да отстоява себе си. Не обича небрежността. Самата тя се слави с уравновесен характер и никак не е склонна към конфликти. Тези жени са романтични, но без сълзлива и излишна сантименталност. Дружелюбни и щедри са.
Тази жена е уравновесена, принципна, общителна, дружелюбна, привлекателна, великодушна.

№2 Форма, скосена под остър ъгъл

Тази форма е дело на жизнено, леко саркастично и доста потайно момиче. Тя мечтае много, анализира всичко около себе си, но никак не държи да споделя изводите си с другите. Може да бъде като всички, но това не е нейното амплоа. Не се учудвайте, ако не ви каже откъде си е купила червилото.
Тази жена е самоуверена, не обича ограниченията, избира приятелите си, страстна натура, открит човек, обича вниманието, обича да спори.

№3 Заострена форма, като молив

Жената, които оформя така червилото, остава някак встрани. Не ѝ е лесно в компанията на други хора, въпреки че общуването с хора е необходимо. Смятат я за идеалната съпруга, върти домакинството добре, редът в къщата и живота ѝ е задължителен. Понякога е упорита в подробностите, но като цяло е хармонична, независима и винаги знае къде ѝ е червилото.
Тази жена е привлекателна, отдадена на семейството, човек на действието, обича да командва, упорита за дреболии, домошар, склонна да преувеличава.

№4 Плоска и вдлъбната форма

Тя общува с лекота, предприемчива е, ерудирана и любознателна. Интересите ѝ са разнообразни, натурата мноостранна, а приятелите многобройни. Основните ѝ недостатъци са разсеяността и непостоянството. Ако само можеше да си спомни къде си е оставила червилото...
Тази жена е смела и предприемчива, изследовател по душа, има способности на детектив, бързо си намира приятели, любознателна, с труден темперамент, но завладяваща натура.

№5 Форма под ъгъл с вдлъбнатина

Жена с богато въображение и голяма слабост към сантименталните романси. Бързо се увлича по всичко ново, даже и мъже. Лесно си намира приятели.
Тази жена е общителна, обожава вниманието, творческа натура, увлекателна, енергична, влюбчива, готова да се притече на помощ, нуждае се от повече организация.

№6 Форма, скосена от двете страни

Притежателката на това червило е практична натура, която не си губи времето за дреболии. Тя знае какво иска и какво ѝ липсва. Влюбчива, енергична, симпатична, приказлива. Тя съумява да съчетае любовния си живот с развитието в кариерата и строгия график на деня с достатъчна почивка. Нейното червило трябва да е устойчиво на целувки.
Тази жена е тайнствена, голяма егоистка, одухотворена натура, любопитна, изисква внимание от околните, предана, старае се да върви по утъпкан път, много обича живота.

№7 Плоска форма

Това е червилото на оптимистката. Тя е жизнерадостна, праволинейна и непосредствена. Много обича децата, при това не само своите. Не се обиждайте, ако тя ви каже всичко, което мисли, право в лицето. Тази жена се отличава с целеустременост, надеждност и бърза реакция. В козметичната ѝ чантичка има няколко цвята червило, които тя сменя по няколко пъти на ден.
Тази жена е съвестна, надеждна, морална, нуждае се от одобрение, следи за външността си, внимателна, решителна, обича да предизвиква съдбата.

№8 Върхът на червилото е изтрит косо или запазва формата си

Голяма мечтателка! Предприемчива е, но не и особено практична. Има много големи планове, но често си остават само планове. Може много да прости на близките си приятели, предпочита мъжката компания пред женската и обича да бъде център на внимание. Достатъчно е самоуверена и придирчива към приятели. Обожава да експериментира.
Тази жена е леко срамежлива, сдържана, придържа се към правилата, последователна, обича вниманието, организирана.

Още от Интересно

Февруарската колекция на Ралф Лорън за 2017

Почти в края на седмицата на модата в Ню Йорк, отново с Ралф Лорън, който трансформира Медисън Авеню (Madison Avenue) в оазис (снежната буря на мина...

Местата - снимачна площадка на известните филми

Наградите Оскар са очаквано събитие, което събира най-известните актьори, режисьори, продуценти, сценаристи, критици и хората свързани със седмото изк...

Ирландският “Доктор Дулитъл” публикува наръчник за успешно селфи с диви животни (+ снимки)

Снимка: Allan DixonКак си представяте един съвременен Доктор Дулитъл? Всъщност 30-годишният ирландец Алън Диксън не е ветеринар, а страстен пътешестве...

Притча за вечното щастие

Веднъж щастието вървяло...

Какво вещаят звездите в любовта за 22-ри февруари

Днес Плутон и Марс са в квадратура и това активизира голяма фигура на небето, което се нарича Тау-квадратура на Юпитер с Плутон, Марс и Уран. Това вод...

30-дневно предизвикателство: почистете дома си!

Никога не е късно да започнете това предизвикателство и да направите дома си едно по-хубаво място. Просто започнете днес и следвайте плана 30 дни. Пла...

Подгответе се за „50 нюанса освободени"

Третият и последен филм ще излезе през 2018г., а ние вече знаем толкова неща за него, че сякаш сме го гледали. Вече има снимки от снимачната площадка,...

Онези мъже, които плачат и пишат стихове

Аз съм от онези мъже... Аз съм от онези мъже, които плачат. Ако те е срам, просто ме подмини. Уморих се от фалшиви герои и от силни, но със дребн...

Между Шагал, примитивистите на 20 в. и беларуския фолклор: чудните светове на Анна Силивончик

Наивно изкуство просто не съществува.Така отговаря Анна Силивончик, когато наричат картините й наивистични.И макар да се ласкае, че я сравняват с Марк...