4 лъжи за мъжете. Не им вярвайте!

Забелязала съм, че много от моите клиентки разчитат на информация, която са чули или прочели някъде за това как мъжете мислят, чувстват, действат и т.н.

Тези жени просто приемат, че в голямата си част тази информация е вярна и се отнасят към мъжете в съответствие с нея. Ето три (+едно) от най-често срещаните грешни убеждения, които съм чувала изразени от жени.

ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТАКОГАТО НА НЯКОГО НЕ МУ Е ДО СЕКС...ТРЪПКИ ДА ТЕ ПОБИЯТПОИСКАЙТЕ ПОЧИВКА ВМЕСТО РАЗВОДА ДНЕС Е ДЕНЯТ НА ЛЮБОВНАТА АФЕРА!

Лъжа №1: Мъжете не са романтични
Истината е, че мъжете са романтични, но те са такива по начин, различен от този на жените. Жените гледат на романтиката като серия от мили жестове, които някой друг прави за тях.

Мъжете смятат за романтични случаите, в които самите те правят нещо голямо. Най-добрият пример е, когато мъжете предлагат брак. Те обикновено прекарват много време (а често хвърлят и доста пари), за да организират начина, по който ще помолят жената да се омъжи за тях.

Лъжа №2: Мъжете не могат да бъдат верни
Обикновено аргументът е, че мъжете са примитивни и не могат да контролират еволюционния си инстинкт да разпръскват семето си - безумната идея е, че те просто са програмирани да изневеряват. Някои учени дори вярват, че това е истина. Проблемът е, че да правиш това, което е естествено, означава, че същите тези мъже трябва да носят памперси, защото да се ползва тоалетна не е естествено".

Мъжете могат и трябва да са верни! Тези от тях, които не са, обикновено се подсигуряват" с жени, които толерират това неприемливо поведение.

Лъжа №3: Мъжете не изразяват емоциите си

Снимка: Thinkstock

Мъжете изразяват емоциите си много силно. Ако не вярвате, просто идете на футболен мач. Всъщност каквото и да чувстват мъжете, те го чувстват много интензивно. Но не са много добри в това да показват чувствата си всеки ден и непрекъснато.

Мъжете често не позволяват на емоциите си да излязат навън, освен ако те не са много приятни. Всъщност това е основната причина защо мъжете биха направили почти всичко за жена, която смятат за очарователна.

Снимка: Thinkstock

Лъжа №4: Мъжете не искат да се женят
Удивително е, че някои жени все още вярват в това! Знаете ли, че когато достигнат до 70 години 99% от мъжете са били женени в някакъв момент от живота си?

Снимка: Thinkstock

Мъжете обаче са склонни доста сериозно да обмислят евентуалната женитба - те разбират, че когато се встъпят в брак, те поемат отговорност пред съпругата си по начин, който ще ги свърже много силно с нея - физически, емоционално и финансово.

Още от Интересно

Щастливите хора не боледуват от рак

"Щастливите хора не се разболяват от тази болест." 8 мита за рака на гърдата Още преди 150 години са изказани предположения за същест...

Тайните страхове на всяка зодия

Освен силната си страна, понякога е нужно да разкрием тревогите и болките си, за да се справим с тях, съветват Vesti.bg. Всеки човек има своите с...

Вечната Ета Джеймс (видео)

Днес се навършват 5 години, откакто великата певица си отиде от този свят...

Водолеят - интелигентен, хуманен, свободен

Научете всичко за представителите на зодия Водолей...

Фитнесът: секси място да срещнеш половинката си

Все повече приятелки ми споделят, че са отишли на среща с някой от тренировките. Това не е изненадващо. Може да се каже, че от доста години фитнес зал...

Дневен хороскоп за петък, 20 януари 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Опитайте да прекарате малко време сами днес, дори да работите ...

Почина изпълнителката на хита "Ламбада" Лоалва Браз Виейра

Бразилската певица Лоалва Браз Виейра, която стана световноизвестна с хита "Ламбада" през 1989 г., бе намерена мъртва и овъглена в автомобил...

Какво говори сексуалният ни стил за нас?

Вашите лични мотиви да правите секс не само подсказват как ще го правите, но и кого ще привлечете като сексуален партньор. Има най-различни мотиви за...

Бляскавата Мелания Тръмп изуми с тоалет!

Остават броени часове до официалното стъпване в длъжност на Доналд Тръмп, което несъмнено е събитието на месеца, а може би и на годината. Но истина...

Зелено и тъмносиньо са цветовете за дома през 2017 г.

Как да обновим дизайна в дома си лесно и бързо, за да бъдем в крак с модата...