Из фантазиите на мъжа ми

Внимание! Следващите редове не са подходящи за лица под 18 години.

А може и да са...

ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТАИСКАМ ДА ПИШАКАК ДА БЪДА В ХАРМОНИЯ СЪС СЕБЕ СИ?"НАРЪЧНИК НА ОПТИМИСТА" НА ХАРТИЯЖИВИ ДЕКОРАТИВНИ "КАМЪЧЕТА" ЗА ДОМА

***

Мъжките фантазии винаги са били обект на широко обсъждане от жените в компанията на любимия шоколад, размазана спирала за мигли и пакетче носни кърпички. Този път обаче темата на разговора е истинска история с много въпросителни и не чак толкова драма. Ето я и нея.

В един слънчев ден се появи публикация в интернет, че 23-годишната порноактриса Хейди Ван Хорни е обявила конкурс. Знойната мадама търси 23-ма мъже, с които да преспи и да заснеме филм в чест на рождения ѝ ден.

Кандидати естествено не липсват. До момента желание за участие са изявили хиляди мъже. С изненада установих, че и моят е сред тях.

Моят мъж видял обявата и видимо развълнуван се обърна към мен и ме помоли да му позволя да участва. Колкото и поласкана да бях, че той иска позволението ми, аз изпаднах в шок и избухнах в смях.

След няколко минути той ставаше все по-сериозен в молбите си. Изплаших се. Смехът ми секна. Нима вече не му бях достатъчна? Искаше да спи с друга? Искаше да спи с порнозвезда?

Снимка: Thinkstock

За да ме успокои, той ми обясни, че, разбираш ли, всеки мъж мечтаел да спи с порноактриса и той не бил изключение. Оправдаваше желанието си да си пробва късмета с по-опитна от мен с извинението, че щом нямало чувства не било изневяра.

На път за вкъщи не можех да спра да мисля за това. Поех си дъх и си наложих да се успокоя. Какво пък толкова? Всеки мъж мечтае да прави секс с порноактриса. Това е просто фантазия.

Също както, когато мъжете поставят плакати с Памела Андерсън по стените. Но въпросът не беше във фантазията, а във факта, че той настояваше да я осъществи, докато е обвързан с мен.

Къде по дяволите отиде моногамията? Сигурно на същото място, където отдавна запратихме празните приказки за вътрешната красота. Явно да спиш само с една жена, докато си обвързан с нея, вече е демоде.

И никой няма право да се обижда от това, защото живеем в модерни времена на нова сексуална революция, в които щом няма чувства, не е изневяра.

Вярно е, че той не искаше да спи с която и да е жена, а с порноактриса. Разликата е в това, че порнозвездите са по-опитни и съответно по-привлекателни за мъжете от обикновените жени. Но сексът с порноактриса не е ли изневяра? Трябва ли да го приема като нещо нормално само защото е "позволена" в наши дни фантазия?

Най-много ме засегна фактът, че той ми поиска позволение да участва в конкурса. Морално позволение. За какъв морал говорим тук? Не само, че не го скрива от мен, както правят нормалните прелюбодейци, ами ми иска и разрешение.

Снимка: Thinkstock

Казва ми в прав текст "Тя е по-добра от теб" и ме моли за разбиране. Навярно го направи от страх да не ме загуби и за да ме увери, че все още на теория ми е верен.

Но това не е така на практика, щом иска да спи с порнозвезда. В очите му беше изписано "Аз много те обичам, обаче искам да спя с порноактрисата и се надявам, че няма да имаш нищо против".

Снимка: Thinkstock

Безкрайно глупава ситуация, нали? Само дето глупачката съм аз. Глупаво е да се разсърдя за това, че той мечтае за порноактриса, защото фантазиите са разрешени понеже често са просто фантазии.

В крайна сметка не съм нито Памела Андерсън, нито Хайди Клум. Не ми е трудно да призная, че една порноактриса винаги ще ме превъзхожда по сексуални умения. Трудно ми е да си обясня защо той смята, че е позволено да спи с нея само защото е жена мечта, а аз не съм, и дори се надява да го приема за нормално.

Снимка: Thinkstock

Това са въпроси, чиито отговори ще търся тепърва в безкрайни среднощни женски разговори с огромно количество шоколад, водоустойчива спирала и пакет кърпички за всеки случай. Но ги задавам днес, за да стигнат до всяка Edna от вас и евентуално до Вашите мъже и заедно да потърсим отговорите.

Накрая искам да се обърна към всяка порноактриса и да я поздравя за смелостта да бъде такава. Извоювала си е достойно място в мъжките фантазии.

И се надявам да остане там, защото фантазиите са си фантазии и са позволени, но ние живеем в реалността, а в нея доста голяма част от жените не са порноактриси.

Нима трябва да се чувстваме зле поради този факт?

Сексът с порнозвезда може и да е най-разпространената фантазия, но любовта е тази, която съществува в реалността. За нея трябва да се борим, дори и да се наложи да се изправим пред най-зашеметяващата порнозвезда.

Автор: Анонимен

Edna търси най-талантливите писатели сред своите читатели! Изпращайте специално написани за нас текстове на edna@netinfocompany.bg, а одобрените ще публикуваме в рубриката "Из edna@".

Още от Интересно

Как тази млада дама спечели битката с анорексията

Днес обръщаме поглед към историята на една млада дама, сблъскала се и, за щастие, преборила анорексията. Тя се казва Кати Хог.  Мъките ѝ запо...

Отиде си агентът от ФБР в „Туин Пийкс“ Мигел Ферер

Американският актьор Мигел Ферер почина на 62-годишна възраст, съобщава ABC. По данни на телевизионния канал, звездата си е отишъл след тежко боле...

Проклятието на тв двойките: Сериали ги събират, сериали ги разделят

Освен в Холивуд, и в света на телевизията е пълно с актьорски двойки, които са открили любовта на снимачната площадка на общото си шоу. За съжален...

Тайните трикове на пътешествениците

Всеки често пътуващ човек има своите тайни трикове, които прилага, когато е на поредното си пътешествие. Разбира се, това са истини, които всеки о...

Най-хубавите цитати за любовта от книгите

Няма книга, в която да не присъства темата за любовта или войната по един или друг начин.  Тези теми в основата на света такъв, какъвто го ...

"Сексът смъква напрежението, любовта го създава."

Сексът е една от водещите сили в света. Той е удоволствие и продължаване на биологичния вид, изкуство и любов, разтърсващо и емоционално изживяване. ...

Любовната прогноза на звездите за днес - 19-ти януари

Днес пред вас е един специфичен ден. Луната е без курс през почти целия ден - от 10:56 до 24:00 часа. Това забавя деня и го прави особено непродуктиве...

Връзките зависят от детството ни

„Това как ще се развиват връзките ни и нашето отношение към партньора зависи от детството ни .”, каза Милена Родригес в  ру...

Как изглеждат луксозните имения на най-желаните холивудски ергени

Те са красиви, талантливи, богати, известни и не е никак лесно да спечелиш вниманието им. Може би това е причината все още да бъдат от страната на ерг...

За една идея повече щастие всеки ден

Могат ли действията ви да ви направят щастливи? Разбира се, че да! Особено танците ще ви накарат да се чувствате заредени с енергия и позитивизъм...