Финансов хороскоп за първото тримесечие на 2015 г.

Овен

По това време на 2015 г. Овенът няма да се радва много на финансово благополучие. Големи ненужни разходи, често преизчисляване на наличното, паника за влошаване на състояние - всичко това може да се наблюдава именно в този период. За да не затънете съвсем в това блато, трябва да бъдете разумни. Преди да си купите нещо или например да дадете назаем, помислете добре и анализирайте? Не губете парите си, опитвайте се да ги управлявате правилно. Оставете големите покупки за по-добри времена, сега не е най-доброто време за тях!.

Телец

През тези месеци финансовото състояние на Телците ще бъде доста стабилно. Не очаквайте изненадващ паричен приток да ви падне от небето. Ще трябва да вложите много време и усилия, ако искате наистина да се подобри стандарта ви на живот. Може би този период не е подходящ за подобно натоварване.

Близнаци

Вие, феновете на лесните пари, в този период на 2015 г. ще трябва да се задоволите само със заплатата си. Не чакайте случайно запълване на кесията, включително щедри подаръци от роднини. Но не се отчайвайте, и дори ако финансовият хороскоп за 2015-а да не ви обещава изключителен късмет, това не предвещава нищо катастрофално. Вашият бюджет ще бъде стабилен. Ако се разочаровате поради липсата на средства, винаги помнете, че има хора, чието финансово състояние е много по-лошо от вашето.

Рак

Вашето финансово състояние в този период ще бъде стабилно. С какъвто бюджет стартирате новата година, с такъв ще трябва да се задоволите за следващите няколко месеца. Но бъдете внимателни с разходите си. Рискувате да направите няколко покупки, без да мислите за възможностите си. Избирайте мъдро, не харчете пари напразно, защото това може и да ви накара да съжалявате.

Лъв

Много е вероятно в този период Лъвовете да се чувстват малко по-сдържани и ограничени във финансовите си възможности. Но не се притеснявайте, всъщност няма да имате значителен недостиг на пари. В резултат на вашите потиснати чувства, ще намерите спестяването на пари за повече от добра идея. Не забравяйте, че има хора, които са финансово по-зле от вас. Не тъжете за отсъствието на милиони, радвайте се на това, което имате.

Дева

Този период на 2015 г. за Дева ще бъде едновременно повод за радост и повод за тъга. Разбира се, от финансова гледна точка. Планетата, която ще окаже влияние върху финансовата страна на живота, е Нептун. И тази планета се характеризира с неясен ефект: тя може да донесе късмет, илюзии или трудности. Така че преди да се насладите на лесен поток на пари към портфейла, мислете, а не си докарвайте неприятности.

Везни

Според паричния хороскоп за 2015 г. вашето финансово състояние в този период ще зависи от вас. Вие трябва да вземете това предвид и да използвате и най-малката възможност, за да се подобрите положението си. Трябва да обърнете внимание на два аспекта. Първо, недоверие и специално внимание към рискови операции и големи придобивки. Бъдете разумни, притеглете всички "за" и "против", а след това действайте. И второ, бъдете внимателни, ако имате намерение да заемете пари на близки или приятели. Има вероятност спестяванията да не се върнат според първоначалната уговорка.

Скорпион

Ако преди това сте управлявали бюджета си внимателно и сте пазарували разумно, дойде време финансовото ви състояние да стане много стабилно. Но ако покажете непредпазливост, най-вероятно ще имате проблеми в материално отношение. Необходимо е само да обмисляте предварително покупките си. Това няма да бъде толкова лесно, просто защото в този период Скорпионите ще бъдат изкушени от различни страсти, за които да изхарчат своите спестявания, независимо дали са за любимите си удоволствия, или обичайното пазаруване.

Стрелец

През първите три месеца Стрелците ще получат много добър доход, но първо трябва да се подготвят за няколко непредвидени случаи. Въпреки това, не се притеснявайте и си казвайте: "След всеки дъжд изгрява слънце". Винаги се опитвайте да бъдете с усмивка на лицето си, за да си привлечете още повече късмет.

Козирог

Благодарение на силната подкрепа на Юпитер, в този период финансови проблеми не се очакват, тъй като звездите обещават значително увеличаване на състоянието ви. Късметът ще ви се усмихне, много парични въпроси ще завършат успешно. Много е вероятно да направите голяма покупка (недвижими имоти, автомобили) за онези от вас, които получат големи суми.

Водолей

За съжаление, звездите в този период на 2015 г. не вещаят добри финансови перспективи за вас. Най-вероятно това е следствие от вашата екстравагантност през предходния месец. Но не треперете, просто бъдете внимателни с покупките си. Не си купувайте всичко, което видите, особено ако в бъдеще няма да бъде полезно.

Риби

Този период се характеризира със значително подобряване на материалното положение на Рибите. Вие не само ще укрепите финансите си, но също така имате добри шансове да ги увеличите. Това е време за нови възможности, подписани договори, връщане на стари дългове, повишаване на заплатите и все приятни неща от този вид.

-------------------------

Виж още:

Любовен хороскоп 2015
Хороскоп на пътешествията през 2015 г.
Годишен хороскоп 2015

Още от Интересно

Прегръщайте се повече! Днес е световният ден на прегръдката

21 януари e Международният ден на прегръдката! По традиция празникът се отбелязва чрез приятелски прегръдки дори и с непознати хора. ...

Цветята на Бах: За ежедневието и смелостта на малките крачки

Обичаме да се възхищаваме на геройската смелост, проявена в необичайни, критични обстоятелства. Подвизите са изключителни и забележителни и резонират...

Дантели и панделки по мъжкото бельо. Вече да!

Ние жените често залитаме по дантелено бельо, щедро декорирано с дантели и панделки, камъчета и розички. Досега това с*кси облекло бе запазена територ...

Най-добрият сироп против кашлица

В сезон сме, в който кашлицата е често срещано заболяване на дихателните ни пътища. И понякога, дори да оздравеем от настинката, кашлицата продължава ...

Какво говори сексуалният ни стил за нас?

Вашите лични мотиви да правите секс не само подсказват как ще го правите, но и кого ще привлечете като сексуален партньор. Има най-различни мотиви за...

Днес празнуваме Евтимовден (Петльовден)

На 20 януари според българската народна традиция се празнува Евтимовден или наричан още Петларовден/Петльовден. Днес празнуват всички с имен...

Дневен хороскоп за събота, 21 януари

Добро утро! Събота ще бъде прекрасен ден! Вижте какво очаква всяка зодия ТУК. ––––>>>> Към хороскопа  Ако...

Как изглеждат луксозните имения на най-желаните холивудски ергени

Те са красиви, талантливи, богати, известни и не е никак лесно да спечелиш вниманието им. Може би това е причината все още да бъдат от страната на ерг...

В магазина за любов: Търся си пакетче любов, имате ли?

- Здравейте! – поздравявам аз вежливо продавачката. - Привет! С какво мога да ви бъда полезна? – отвръща ми тя. ...

20 неща, които само сестрите разбират

Да имате сестра е най-хубавото нещо. Освен сестра, тя е и най-добър приятел. Всеки, който има сестра вероятно не може да си представи живота си без не...