Как да разберете дали иска секс или връзка

Вероятно това е един от въпросите, които жените най-често си задават. "Тоя сега какво точно иска?" Е, добре дошли зад кулисите. Да видим какви са намеренията му.

Жисиеми

Във ваше присъствие буквално ще забрави, че изобщо има телефон. Със сигурност няма да има време да си отваря Фейсбука, освен докато не сте отишли да си пудрите носа и да се освежавате, каквото и да означава това. В случай, че не е било предварително уточнено, че срещата трябва да приключи в даден момент заради неотложен ангажимент, интересът му към това колко е часът, ще бъде нулев.

Секс

Мъж, който желае нещо повече от вас, никога няма да си позволи да се закача на тема секс в началото на комуникацията или от първата или втората среща. Това е така, защото когато много харесваме една жена и имаме сериозни намерения към нея, сексът по никакъв начин не е приоритет. Това не значи, че не я желаем, а че ни е шубе да избързваме с темата, за да не бъде възприето погрешно и нещата да се развият зле.

П.П. Игнорирайте безумната идея да му направите тест и вие да заговорите за секс. Не става така!
А и реално на каква точно реакция бихте се надявали в такъв момент? "О, не, недей! Как може такова нещо, аз не съм такъв, чакай да се опознаем първо!" Естествено, че ще го подхлъзнете и ще ви отвърне, най-малкото за да не го сметнете за смотан. Не си правете експерименти! Не са във ваша полза!

П.П.П. Не е невъзможно да говори за секс на ранен етап и пак да иска нещо сериозно, но шансът е повече от минимален.

Чат

Когато му пишете, ви отговаря почти моментално. Не го ли направи бързо, после дава отчет какво е правил и защо се е забавил, без да сте го попитали.

Други жени

Няма да го видите да се заглежда по други жени. Когато е във вашата компания, за него не съществува друга в помещението. Не разказва за сношения или симпатии, свързани с други.

П.П. Не казвам, че ще спре да заглежда тотално останалите женски седалища, просто няма да го прави пред вас.

Лексикон

Ще ви задава въпроси от всякакво естество и ще проявява сериозен интерес към всичко, свързано с живота ви. Да, наистина ще го интересува кой е бил любимият ви предмет в училище, какво е мнението ви за брутния вътрешен продукт и на кое животно искате да приличате.

Разнообразие

Ако предния път сте били на кафе, няма отново да предложи същото. Непрестанно ще измисля нови неща, които да правите заедно. Много вероятно е и да опита да ви запали по някое негово хоби, за да ви направи част от глупостите, които той харесва.

Крис Рок

Не, той не тренира репертоара си, с който възнамерява да пробие в стенд-ъп комедията, а опитва да ви разсмива по всяко време. Колко му се получава, е съвсем различна тема, но важното в случая е, че полага усилия.

Аверчета

Може би след сдържаността на тема секс, желанието да ви запознае с приятелите си и да ви допусне до най-близките си не-семейни хора, е крайно показателно за сериозните му намерения.

П.П. Все пак си имайте едно наум. За някои това е много значим жест, за други е напълно нищожен.

Изпомежду другото

Поканите му не са в стил "Аз отивам еди-си-къде с еди-си-кого, ти ако искаш ела." Заявките да ви види са ясно формулирани. В случая подборът на думите е много важен, понеже разликата в "Ако искаш..." и "Ела!" е колосална.

Срам

По никакъв начин не го притеснява да демонстрира близост на публични места. Хич не му дреме дали някой гледа и кой какво би си помислил.

Неизбежно ще срещнете такива индивиди, които умело ще симулират всичко само и само за да боднат и да са хепи. Да бъдат разконспирирани мошениците, зависи единствено от вас.

-------------------------

Виж още:

Ти си целият свят
Как да унищожим връзката си (специално за дами)
9 неща, по-интимни от секса, които можете да направите за своята дама

Още от Интересно

Направете 2017-та най-щастливата в живота си! Ето как

Нова година отдавна мина и е време да се захванем с изпълнение на обещанията, които даваме ежегодно. Ако все още не сте се отказали да бъдете здрави и...

Днес е Международният ден на прегръдката

От 1986 година 21 януари се отбелязва като Международния ден на прегръдката. В началото празникът се чествал единствено в САЩ, но след това бързо се р...

Любовната прогноза на звездите за днес - 19-ти януари

Днес пред вас е един специфичен ден. Луната е без курс през почти целия ден - от 10:56 до 24:00 часа. Това забавя деня и го прави особено непродуктиве...

Ще имате ли късмет в любовта - пълен любовен хороскоп за 20 януари

Днес преживяванията във връзката са особено динамични. Това е резултат на Луната в Скорпион. Всички проблеми ще излязат на повърхността. Справяйки се ...

Днес празнуваме Евтимовден (Петльовден)

На 20 януари според българската народна традиция се празнува Евтимовден или наричан още Петларовден/Петльовден. Днес празнуват всички с имен...

За една идея повече щастие всеки ден

Могат ли действията ви да ви направят щастливи? Разбира се, че да! Особено танците ще ви накарат да се чувствате заредени с енергия и позитивизъм...

20 неща, които само сестрите разбират

Да имате сестра е най-хубавото нещо. Освен сестра, тя е и най-добър приятел. Всеки, който има сестра вероятно не може да си представи живота си без не...

Балоните, в които живеем

На всяка манджа - кукловоди Удивително е как дребните битовизми се превръщат в едри политически клишета. В етикети с крещящи надписи: „добро,...

В магазина за любов: Търся си пакетче любов, имате ли?

- Здравейте! – поздравявам аз вежливо продавачката. - Привет! С какво мога да ви бъда полезна? – отвръща ми тя. ...