Кратък курс по женски маркетинг

Да се посмеем малко!

Що е то женски маркетинг?

1. На вечерно събитие виждаш привлекателен мъж. Отиваш при него и му казваш: "Аз съм страхотна в леглото, ще пробваш ли?". Това е директен маркетинг.

2. Отиваш на парти с приятели и виждаш готин тип. Някой от приятелите ти отива при него и му казва: "Тя е страхотна в леглото!". Това е реклама.

3. На парти виждаш готин мъж. Отиваш при него и му искаш номера на телефона. На следващия ден му звъниш и му заявяваш, че си страхотна в леглото. Това е телефонен маркетинг.

4. На парти виждаш привлекателен мъж. Пооправяш си грима и роклята, отиваш при него и му носиш питие. Казваш му: "Позволете" и се приближаваш към него, за да му оправиш вратовръзката, като в това време гърдите ти случайно се опират в ръката му, а ти му казваш: "Между другото, страхотна съм в леглото." Това е пиар.

5. На парти виждаш готин мъж. Той се приближава към теб и ти казва: "Чувал съм, че си страхотна в леглото". Това е разпознаваем бранд.

6. На парти виждаш готин мъж и се опитваш да го убедиш да тръгне с теб и приятелите ти. Това е търговско представителство.

7. Твоята приятелка не го задоволява, затова той звъни на теб. Това е техническа поддръжка.

8. На партито виждаш няколко симпатични момчета. На всички оставяш бележка, че си страхотна в леглото. Това е и-мейл маркетинг.

9. На партито виждаш страхотен мъж, отиваш при него и му казваш: "Хайде да се махаме оттук, аз съм страхотна в леглото", но той ти отговаря: "Не мога, защото си падам по мъже.". Това е неправилен избор на целева аудитория.

10. На парти виждаш привлекателен мъж. Чрез хитри машинации предизвикваш кавга между останалите момичета, а ти оставаш настрана. В сюблимния момент, когато всички се карат, ти се приближаваш към него с думите "Да се махаме оттук! Между другото, страхотна съм в леглото!". Това е черен пиар.

11. Отива на парти и ясно даваш да се разбере: "Аз съм страхотна в леглото, но за тялото ми трябва шоколад и шампанско". Това е бартер.

12. Отиваш на парти, но там е пълно с красиви жени. Ти заявяваш: "Страхотна съм в леглото и нямам нужда от шоколад и шампанско!" Това е дъмпинг.

13. На партито не успяваш да пожънеш успех сред мъжете. Още на следващия ден се отправяш към клиника за естетична хирургия и заявяваш, че искаш да приличаш на Мерилин Монро. Това е плагиатство.

14. На партито заявяваш на висок глас - "Кой се интересува каква съм в леглото, да тръгва с мен!" И се отправяш към друго парти. Това е позициониране.
15. Изобщо не си отишла на партито, но там всички говорят колко си добра в леглото. Това е наложена марка.

16. Партито го организираш ти и каниш само момчетата, с които си спала. Това е конференция на разработчиците.

17. Отиваш на партито с приятелки и всяка от вас разказва пред готиния тип колко е добра в леглото. Това е търг.

18. Отиваш на партито и виждаш привлекателен мъж. Обясняваш колко си страхотна в леглото, но с теб може да си легне само този, който предложи най-много шампанско и шоколад. Това е аукцион.

19. Отиваш на парти, приближаваш се към привлекателния мъж, когото си набелязала, и му казваш, че може да ти вика Светлето. Всички знаят, че Светлето много си я бива в леглото. Затова се представяш за Светлето, а тя ще получи шоколад. Това е франчайзинг.

20. Отиваш на парти с приятелка. На партито всички знаят, че ти си много добра в леглото, а ти препоръчваш приятелката си, казваш, че си я научила на всичко, което знаеш. На сутринта двете си делите подаръците. Това е предавана на технологията и научно-техническо сътрудничество.

Още от Интересно

За какво мислят жените, когато правят секс

Мъжкото его винаги кара господата да си мислят: "Представих се уникално тази вечер?" В очите на вашата нежна половинка обаче... нещата може...

Ободряващите напитки по света

Сигурни сме, че едва ли има някой сред вас, който да не е почитател на невероятни свойства на ободряващите напитки - кафе, чай, мляко. ...

Дневен хороскоп за четвъртък, 23 февруари 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Направете голяма крачка напред. Знаете къде искате да отидете ...

Иконите на 70-те и 80-те: в удивителните портрети на Норман Сийф

Почти изключено е да не сте виждали негови кадри.Не и ако сте се вълнували от музикантите, актьорите, визионерите на 70-те и 80-те години на миналия в...

Всеки от нас има нужда от онази живителна сила - прошката

Прошка. Една-единствена дума, а значи толкова много. Една дума, а изисква толкова много усилия. ...

14 (истински) причини да отида на TED

Попитахме хората около нас дали ще си вземат билети за TED2017: The Future You. Абсолютното мнозинство отвърнаха с „Да“… 1. &bdq...

Необичайни качества, който мъжете намират за изключително секси

Всеобщо мнение е, че мъжете харесват в една жена идеалното тяло, дантеленото бельо и безупречния вид.  Е, оказва се, че това не е точно така. Же...

3-те зодии, които излизат победители от всяка една ситуация

Всеки човек бележи победи и погроми в живота си - кариерни, любовни, лични и интимни... Но има едни 3 зодии, които винаги успяват да победят във всяк...

Скарлет Йохансон: Не е нормално да си моногамен

Вижте какво още сподели актрисата за семейния живот пред "Плейбой"...

Любов и други недостатъци

Преди броени дни светът се раздели на две. Класическият сблъсък този път беше на тема Свети Валентин или Трифон Зарезан. Кой влюбен, кой зарязан, поле...