Нумерологична прогноза за 2015 г.

Какво да очакваме в годината на Овцата?

Нумерологическото изразяване за 2015 г. е числото 8 (2 + 0 + 1 + 5 = 8)

Това означава, че на преден план са финансовите и икономическите въпроси.
Този, който успешно управлява своя бизнес, ще има още повече успехи, но тези, при които се наблюдава остър недостиг на пари, ще продължават да са на загуба, ако не променят съзнанието си.

Осмицата в нумерологията

В класическата нумерология 8 се счита за число на бизнеса. То носи материални блага, води до укрепване на финансовото състояние и развитие на всички дейности, свързани със забогатяването.

Осем дава прозорливост и разкрива у човек търговските способности. Това число учи на организираност, правилно и рационално управление на пари и активи.

Счита се, че е и числото на властта. Осем дава увереност в силите, мащабност на плановете, приучава към отговорност, помага да се вземат решения в сложни ситуации. Тя разкрива способностите на администратора и таланта на ръководителя.

В допълнение, под влиянието на числото 8 ще бъдат изразени щателно скрити до този момент амбиции.

Всичко това означава, че през настъпващата година големият и малък бизнес ще достигнат до ново ниво. Мнозина ще се замислят да започнат свой бизнес, но ще постигнат успех само онези, които не се страхуват от отговорност, самостоятелно взимат решения и ловко използват всички полезни съвети.

Подобрява се финансовото състояние на много служители, които са фокусирани върху резултатите, а не просто върху ходенето на работа. Успешният и достоен труд ще бъде възнаграден. Тези, които имат качества да управляват хора, ги чака активна кариера.

Осмицата и държавата

На държавно ниво осем ще донесе икономическо възстановяване, намаляване на инфлацията и повишение на БВП. Ще се приемат закони, защитавайки богатството на гражданите, ще има нови правила, позволяващи да се спестят пари.

Въпреки това осмицата има и негативни страни - основната е алчността.Така че може да се очакват по-високи данъци, увеличаване на броя на глобите и размерите на таксите. В допълнение можем да се сблъскаме с
нова спирала на корупция.

Осмицата и политиката

Благодарение на осмицата на световната политическа сцена могат да се появят нови влиятелни лидери, в които ще бъдат принудени да се вслушват даже онези, които сега слушат само себе си.

В някои държави на власт ще дойдат хора на бизнеса и ще инвестират в развитието на своята държава. Увеличава се могъществото и на тези политици, които са отговорни за случващото се в други
държави.

Осмицата е двойствена - някъде разширява границите, а някъде ги стеснява до критично ниво. Така че може да се очаква отлив на капитали, намиращи се в чужди банки в определени страни. Не е изключено и въвеждането на двойни стандарти.

Осмицата и астрологията

Осем е под защитата на Сатурн и това ни води отново до забрани и ограничения. Тази планета винаги поставя строги ограничения, проверява силата на деловата връзка, задава сложни ситуации. Благодарение на нея обаче, се освобождаваме от всичко ненужно.

Така че може да се предположи, че трябва да се откажем от всичко това, с което сме привикнали в течение на осем години. По-голямата част от 2015 година е в Сатурн под знака на Стрелец, което пак ни довежда до мисълта за ограничения.

В същото време не всичко е отрицателно. Осмицата се стреми към стабилност, а Сатурн - и към съвършенство. Помага да затвърдим получените резултати, увеличаване на спестяванията, коригиране на грешките, достигане на нови висоти в дългосрочен план.

Осем и личността

В личностно ниво влияе на отношенията с хората, които зависят от нас. Увеличава се чувството за отговорност, което ще доведе до поемане на отговорности, които по-рано сме прехвърляли други хора. Увеличава се чувствителността ни по отношение на близки, приятели и колеги.

Осмицата се влияе от енергия Ин, поради това ще сме спокойни и сдържани. Ще бъдем със силно изразено желание да помагаме на тези, които имат нужда. В повечето случаи ще са безкористни действия, стремеж към личностно самоусъвършенстване.

Осмицата в картите има още едно значение - съответства на "Справедливост" ("Равновесие" или "Правосъдие"). Тази карта говори, че всики човек носи тежестта на своята съдба и отговорността за действията си. Всеки има право на избор, но трябва да бъде готов за това.

Така че много от нас през 2015 година ще бъдат възнаградени за делата и грешките си, затова трябва да се опитваме да бъдем безупречни в действията си.

Още от Интересно

Задават се големи промени в живота на Кейт Мидълтън и принц Уилиям

По всички личи, че 2017 ще бъде годината на промени за кралското семейство! От Двореца излязоха с официално изявление, в което споделят, че се очаква...

Световноизвестният проф. Нери Лауфер: Яжте жълти плодове, за да заченете по-лесно

Проф. Нери Лауфер е знаково име в световната асистирана репродукция, един от първите лекари в света, правили човешко инвитро, основател на инвитро цен...

Кога ще се преродим отново

Защо кремациите на Бали са така пищни и впечатляващи? Защо всички са облечени в красиви, цветни дрехи, усмихват се и сякаш празнуват края на един живо...

Бляскавата Мелания Тръмп изуми с тоалет!

Остават броени часове до официалното стъпване в длъжност на Доналд Тръмп, което несъмнено е събитието на месеца, а може би и на годината. Но истина...

Джери Халиуел от легендарната група „Spice Girls“ роди второто си дете!

Звездата лично съобщи радостната новина в профила си в Twitter. Новороденото е момче и е първата рожба от брака й с шефа на Ред Бул за Формула...

Дневен хороскоп за събота, 21 януари

Добро утро! Събота ще бъде прекрасен ден! Вижте какво очаква всяка зодия ТУК. ––––>>>> Към хороскопа  Ако...

Това са най-романтичните зодии, които живеят, за да обичат

Няколко знака в хороскопа живеят, за да обичат и дори отвън да изглеждат твърди и сериозни, сърцата им са меки като памук. Тези зодии обичат романтичн...

За една идея повече щастие всеки ден

Могат ли действията ви да ви направят щастливи? Разбира се, че да! Особено танците ще ви накарат да се чувствате заредени с енергия и позитивизъм...

Дантели и панделки по мъжкото бельо. Вече да!

Ние жените често залитаме по дантелено бельо, щедро декорирано с дантели и панделки, камъчета и розички. Досега това с*кси облекло бе запазена територ...