Налудничавите начини за повишаване на либидото му

Откакто съществува онази странна връзка между мъжа и неговото така наречено "достойнство", съществува и странната склонност на господата да предприемат всевъзможни разумни и неразумни действия с едничката цел да постигнат по-мощна, по-огромна, по-продължителна и по-умопомрачителна ерекция.

Благодарение на тази особеност на мъжката психика днес съществуват милион и един препарати, похвати и магически заклинания, обединени от своето предназначение да "вдигнат самолета" или както там бихте предпочели да го закодирате. Ето и някои от по-любопитните сред тях.

Слънцето. При положение, че е отговорно за почти всичката енергия на тази планета, защо да не почерпим от него и малко сексуална мощ? Слънчевата радиация е необходима за производството на витамин D в човешката кожа, а дефицитът на това вещество се свързва с понижени нива на тестостерон и респективно - понижено либидо.

Някои изследвания пък загатват, че директното излагане на мъжките гениталии на слънце може да има още по-силен ефект. Препоръчително е това да се случва не на кръстовището на "Левски" и "Цар Освободител", а на плажа. На нудисткия плаж. Нещо повече, прекаляването с тази практика може да доведе до изгаряния, които са далеч по-болезнени "там", отколкото на гърба, например.

Сънят. Едно състояние, което "презарежда батериите" ни на толкова много фронтове, че чак не знаем откъде да започнем. Недоспиването определено може да добави няколко десетки години към възрастта на човек, а, както знаете, възрастните мъже не се славят с особено разтърсваща потентност. Затова е хубаво да се спи. Гол. За предпочитане на плажа. Споменахме ли за опасността от изгаряне?

Спортът. Спортът е здраве, а здравето е потентност. Първо, тренировките с тежести могат да стимулират секрецията на мъжки полови хормони в пъти над стандартните равнища, което е супер.

Второ, ако говорим за средностатистически мъже, тоест, за пълни тюфлеци, само гледането на спорт по телевизията би могло да свърши работа. Установено е, че тръпката от футболен мач или друга спортна среща може да предизвика такъв прилив на тестостерон и адреналин, че двамата с благоверния да се чудите откъде ви е дошло. И да паднем, и да бием, пак от секс ще се разбием. Или нещо такова.

Разгонен козел. Леле-мале, ама вие да не сте някакви селски стопани? Спокойно, става дума за една билка, която е карала древните китайци да правят онова, което ги е превърнало в една пета от световното население днес. Примерно.

Сериозно, ботаническото име на билката е епимедиум и наистина може да го разгони като козел или поне да го направи палав като малко козле. Търсете в аптеките и специализираните магазини за хранителни добавки! Бързо!

Опасността! Повечето мъже си мислят, че живеят на ръба, докато всъщност живеят предимно на дивана пред телевизора вкъщи. Както стана ясно, това може и да е от полза, ако на телевизионния екран се разиграва мач, но ако искате да му предизвикате истински адреналинов шок и да го настроите за невъздържание, купете му ваучер за скок с бънджи. Или му изхвърлете телевизора.

Фостата! Чакайте малко, ама няма ли да се целуваме първо?! Чакаме, тоест, следват подробности. Както стана ясно, азиатците знаят това-онова по отношение на това и онова. Същите тези хора имат скъпия навик да нагъват животински пениси и тестиси като че ли животът им зависи от това.

Без майтап, едно угощение с онази работа на тигър може да достигне до 200 долара, но за сметка на това няма абсолютно никакви научни доказателства, които да подкрепят неговата ефективност. Това не пречи на китайци, пакистанци, тайландци и индонезийци да се кълнат, че с негова помощ изкъртват семейното ложе, че и куп други ложета освен него.

Имайте предвид, че прелюбодействието е грях, също както е грях да трепеш животни поради комплекси за малоценност.

За още статии на тема "Секс" станете част от Jenite.bg във Facebook!

Още от Интересно

Бабини хитринки за всеки дом

Замислете се добре, преди да изхвърлите тези неща...

Дневен хороскоп за понеделник, 16 януари 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Нещо много вълнуващо ще ви се случи в началото на деня и ще ви...

Какви ги вършат в джунглите на Бали

Животът на остров може да бъде екзотика за туристите, но за местните може да се превърне в скука и бреме. Ако си ограничен на няколко стотин квадрат...

Днес общувайте по-малко и бъдете въздържани

Луната е в знак Дева. Време, в което човек се замисля за своето здраве и за режима си на хранене. Хората изпитват подсъзнателно желание за поддържане ...

Вятърът на промяната, или как да станем нов човек за 3 месеца

Едва ли на света има нещо по-сложно от това да разберем себе си, както и да отгатнем какво се случва в мислите и душата на някой друг. Макар да съще...

Дневен хороскоп за понеделник, 16 януари 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook! Овен Нещо много вълнуващо ще ви се случи в началото на деня и ще ви...

3 начина да бъдете труднодостъпни жени

Ако любовният ви живот прилича на въртележка, на която има само мъже, които никога не се обаждат пак, е време да направите промяна. Не е тайна, че мъж...

Турски готвач, спечелил си прозвището Беят на солта, “овкуси” социалните мрежи (снимки и видео)

Прилепнала бяла тениска, добре съчетаваща се със сако, дълга черна коса, запомнящ се (според мнозина “чувствен”) начин на приготвяне на м...

Мишо Шамара за Рут: Не съм виновен, че не я слушат!

Мишо Шамара, който от години вече живее в Щатите, изнесе любопитни подробности от кухнята и нападна Рут Колева. Поводът за неговия изблик стана ин...