Как влюбените двойки се разбират помежду си без думи

Когато срещнеш подходящия човек в точния момент от живота си, магията се случва. Магия е единствената дума, която може най-пълно да обясни феномена, който влюбените двойки преживяват.

Когато любовта е замесена, нуждата от език и думи за комуникация изчезва. Когато обичаш и уважаваш някого с цялото си същество, не е необходимо да говориш. Можеш просто да живееш и да разбираш.

Двойките, които имат здрава и силна връзка помежду си, нямат нужда от думи, те общуват и се разбират по-добре без тях.

1. Те имат шеги, които споделят само помежду си.

Всеки път, когато някой каже нещо, което предизвиква този специфичен спомен, очите на единия автоматично започват да търсят тези на другия.
Те се усмихват един на друг или хващат ръцете си и продължават сякаш нищо не се е случило, но всъщност са споделили един малък личен момент, за който никой друг не знае.

2. Моментите, в които очите им се срещат, разбирайки че дрехите са на път да изхвърчат.

Няма нужда от сложни тактики, за да се предразположат или убедят един друг, че искат да правят секс. Веднага щом единият поиска, другият го вижда в очите и позицията на тялото му и забавната част започва.

3. Те нямат нужда да си казват, че са тъжни или разочаровани, защото могат да почувстват, когато някой от тях е нещастен.

Всъщност самите те са нещастни, когато другият не е щастлив. Те споделят болката си. Те се обичат до такава степен, че щастието на единия буквално зависи от щастието на другия. Не са нужни думи, защото тяхната връзка надминава способността им.

4. Когато те правят любов, телата им провеждат целия разговор.

Всяко докосване, всяко движение се стреми на получи реакция, вечен засилващ се цикъл на вземане и даване. Те не се нуждаят от думи и няма нужда да казват на другия какво да прави, въпреки че понякога могат да използват думи, за да добавят вълнение.

Те познават телата си толкова добре, че всеки път, когато другият се движи по определен начин, те чувстват наслаждаването му, а то само увеличава тяхното собствено удоволствие.

5. Те използват думи, за да се аргументират, но споровете им винаги завършват без тях.

Те не търсят сложни извинения, защото не са и не биха казали нещо болезнено. Те разбират факта, че двама души винаги ще намерят нещо, с което да не са съгласни и спират до тук. Това, което започва със силни думи, завършва с мека ласка.

6. Те се познават толкова добре, че през половината от времето си не е необходимо да си задават въпроси.

Защо да хабят думите си, когато вече знаят отговора? Думите си струват, само когато има полза от тях. Тези двойки са достигнали до точка, в която думите са излишни. Те комуникират просто като са близо един до друг.

7. Половината от времето, прекарано в разговори, те ги завършват, казвайки точно същото нещо като другия.

Много от вас може би са се сблъсквали с този феномен, защото това е най-ранният признак за силата и здравината на вашата връзка. Изглежда, че и двамата имате една и съща мисъл по едно и също време - може да бъде малко объркващо, но едновременно с това и магическо.

8. Те не само са на една и съща вълна, те самите я създават.

Техният свят едновременно се смалявал и уголемява - параметрите стават по-широки, но те изпълват все повече и повече пространството. Те се превръщат в света за другия, свят, в който думите са излишни.

9. Те познават нуждите на другия и правят всичко възможно да помогнат на любовта на живота си да постигне мечтите си.

Те няма нужда да молят за помощ, защото нея винаги я има. Без оправдания. Без неизпълнени обещания. Те живеят за другия точно толкова, колкото за самите себе си.

10. Жертвите се правят, без дори да са искани или обсъждани.

След известно време жертвите изглеждат такива пред другите. За тях те са просто компромиси, които трябва да бъдат направени. Другият винаги е с приоритет пред тривиалното.

11. Всеки от тях научава повече за себе си, обичайки другия.

Преживяванията, които споделят, спомените, които създават, трудните времена, през които преминават, им помагат да разберат себе си на по-дълбоко ниво. Това е нещо като разбиране, което не може да се опише с думи - вид разбиране, чрез което хората създават форми на изкуството, служещи като средства за изразяване.

12. С течение на годините, любовта и доверието, което изпитват един към друг само се задълбочава.

Не става дума само за разговорите, които са провеждали, а и за самите преживявания, които са им позволили не само да разбират себе си и половинката си по-добре, но и да разбират самия живот. Езикът е нещо красиво, но преди него влюбените имат само себе си.

-------------------------

Виж още:

Етапите на една връзка
20 безпогрешни знака, че той е правилният мъж
Когато "аз" вече е "ние"!

Още от Любов и секс

Кои мъже ще те докарат до оргазъм?

Ако случайно сте в търсене на мъж, който гарантирано ще ви достави удоволствие, то американските учени от Олбанския университет имат някои съвети....

5 ясни знака, че говорите твърде много за връзката си

Колкото и да ви се иска да говорите за отношенията си с партньора пред близки и познати, все пак внимавайте да не станете досадни. Ясно е, че вие...

10 знака, че се нуждаеш не от гадже, а от котка

Котката действа по-добре от мъж, увери се сама:1. Имаш нужда някой да те мотивира да ставаш су-у-упер рано.Знаеш, че никога няма да станеш в 6 ч. да т...

11 секси урока от Саманта Джоунс

Тъй като това никога няма да се случи, събрахме нейни любими цитати, които могат да отговорят за всеки проблем в живота ти.1. „Аз съм трисексуал...

На пръв поглед шик и красота, на втори – не се изчервявайте...

На пръв поглед снимките изглеждат сякаш са извадени от страниците на лъскаво модно списание. То не са шикозни тоалети, изящни кройки и цветни нюан...

Не станахме ли прекалено разглезени в любовта?

Новата 2017-а година е тук, а рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?“ продължава да ви дава отговори на въпроси, свързани с нея. Днес Ева ...

10 причини жените да късат мъжете

Прекъсването на една връзка е трудно, но понякога е наложително. Особено ако не се чувствате щастливи с партньора си и усещате, че той не е вашият...

Най-добрите упражнения за космически оргазъм

1. Класически клекове Това класическо упражнение се грижи за мускулатурата на тазобедрената част и дупето. То подсилва циркулацията на кръвта, ...

Защо интелигентните жени често са необвързани?

Намирането на подходящ партньор за връзка не е лесно, особено за високоинтелигентните жени. Всеки познава поне по една такава. Тя е умна, забавна, при...

Ролеви секс игри за празничната нощ

Помните ли онази серия на „Сексът и градът“, когато Саманта Джоунс разиграваше разнообразни ролеви секс игри с приятеля си Смит? Те не се ...