20 причини защо твоята по-голяма сестра е най-хубавият ти подарък

Защото тя беше там от самото начало, когато бяхте просто наивно дете, защото тя ви познаваше преди да станете готини" и пак ви харесваше такива, каквито сте.

По-голямата сестра е като по-възрастен най-добър приятел, който ви позволява да извадите кабела, когато загубите във видеоигра срещу нея. Тя няма да ревнува от вас, когато успеете в живота, и няма да ви съди, когато си вземете почивен ден.

Тя не само кара семейните снимки да изглеждат по-пълни и оживени, тя прави вашия живот такъв. Ето няколко причини, заради които по-голямата сестра е най-страхотният подарък, с който родителите ви са ви дарили.

1. Тя ви помага да изградите своя характер

Онези моменти, когато нейните приятели дойдат и тя ви затвори вратата под носа, наистина помагат за изграждане на характер. И когато майка ви ги кара да ви включат в играта си на криеница", това никога не завършва добре, особено когато те нарочно не успяват да ви открият. Оставайки сами, скрити в някой килер за повече от два часа, може да научите много за личните ограничения.

2. Можете да си говорите спокойно

Свали шибаните ми обувки, преди да си ги разширила с орангутанските си крака!"
С когото другиго можете да си говорите така?

3. Тя ви помага да откриете повече възможности за работа

Да имаш по-голяма сестра всъщност означава да имаш широка мрежа от добре развити професионални връзки (нейните).
Вероятно е нейните приятели да бъдат ваши непосредствени ръководители, така че ще имате предимство, когато кандидатствате за определената позиция.

4. Тя ще ви даде честен моден съвет

Тъй като сте представители както на своите, така и на генетичните дадености на сестра си, трябва да сте сигурни, че тя никога няма да ви остави да излезе от вкъщи като плашило.
Ако пък е в добро настроение, може дори да ви предложи да облечете нещо нейно. В този случай внимавайте да не го съсипете, защото тя винаги ще намери с какво да ви изнудва.

5. Тя ще подготви родителите ви

Фактът, че не се прибирате в уречения вечерен час, напивате се и правите секс с гаджето си от гимназията, не изглежда като нещо кой знае какво в сравнение с подвизите" на сестра ви. Преживяванията, които са имали родителите ви с нея, са ги подготвили за вашето израстване.

6. Можете да излеете гнева си върху нея

Докато повечето ви приятели ще ви мразят за това, сестра ви няма друг избор, освен да продължи да ви обича дори след като сте хвърлили мобилния си телефон по нея.

7. Тя е по-отговорната от двете ви

Можете да разчитате на нея да купи подарък за рождения ден на майка ви. И като назначена детегледачка, тя трябва да се грижи за вас.

8. Тя ви позволява да обърнете апартамента й с главата надолу

Събиранията с приспиване са най-готини, защото може да използвате всичките й гримове и продукти за баня. Можете да направите бъркотия в кухнята и да оставите чистенето на нея на следващия ден.

9. Тя ви вози до гимназията...

... И ви прави да изглеждате по-готини, защото се возите с възрастен. Плюс това, учителите вече я познават и обичат, следователно обичат и вас.

10. Тя си мълчи, когато гаджето ти се промъква в стаята ти

... Или когато се прибереш наистина пияна и напушена и изядеш всичко, каквото има в хладилника.11. Тя надгражда семейното име

Ако винаги сте били известни като еди кой си е по-малката сестра", важно е тя да ви бъде добър пример. Но не много добър - все още участвате в състезанието за по-готината сестра...

12. Тя удвоява... всичко

Дали ще бъде колекцията ви от покемони или допълнителен гардероб, да имаш по-голяма сестра означава да имаш двойно от всичко. Е, споделянето вече е друг въпрос...

13. Тя е човекът, когото копирате

Тя ви е научила на всичко, което знаете - от това как да затворите устата на онази до как да накъдрите косата си. Може дори да копирате старите й домашни и записки.

14. Тя е вашият гуру в живота

Вашата голяма сестра ви дава най-мъдрите съвети, защото като човек, който има същата кръв като вашата, на нея й пука какво се случва с вас.

15. Тя е единственият човек, с когото може да разговаряте за семейството си

Разбира се, че може да споделите и на приятелите си, но те няма да посмеят да ви кажат неща от сорта на Да, майка ти наистина е гадна." Сестра ти обаче, може да си поприказва доста на тази тема и дори да си прави шеги с постоянните нерви на майка ви.

16. Тя винаги ви подкрепя безусловно

Когато никой друг не си купи от бонбоните ви за благотворителност или не се засмее на глупостите ви, сестра ви ще го направи.

17. Тя е някой, с когото може да си играете вкъщи

Буквално, когато сте били деца. И сега, в преносен смисъл, когато ще ви направи вечеря и ще ви опакова остатъците като обяд за следващия ден.

18. Родителите ви й разрешават да свързва" нещата

Мамо, татко трябват ни пари, за да отидем на вечеря." Всичко е решено.

19. Тя ви дава солидни съвети за мъже

Доближи се до някой от приятелите ми и ще те убия!"

20. Тя ви разяснява нещата за възрастни"

Ако не беше тя, нямаше да знаете какво означават някои сексуални намеци и думички. Или какво правят родителите ви след вечеря, когато остават до късно, за да обсъдят семейния бизнес.

Кажете "благодаря" на сестра си с тази статия

-------------------------

Виж още:

Ако имаш брат или сестра...

Още от Родители и семейство

Цитати на Харуки Мураками

„Всеки, който се влюбва, търси липсващите парчета от себе си.“ – Харуки Мураками Красиви думи на един съвременен японски писател. Ха...

Психология на цветовете, или как да сте щастливи в дома и офиса

Ако искате да провокирате определени емоции във вашия дом или офис, заложете на цветовете, казва психологията. Силата на тоновете около вас може да съ...

Убиваме децата си и го наричаме „любов“

Любовта е търпелива. Любо...

Нека и вашата елха е модерна! Вижте как

Коледа е на прага ни. Както във всяко друго нещо и в тенденциите в украсата за елха има мода, която се променя ежегодно. Коледното дърво е един от сим...

Кога трябва да извикаме лекар за детето

Данните за растежа и теглото са важен източник на информация, но са само един от начините да разберем развитието на детето. Съществуват много други пр...

25 тибетски мъдрости за живота

Щастието се корени най-напред в нас самите. Едно правило, което често забравяме и търсим причините за дисбаланса в живота ни не където трябва. Да бъде...

Котка и бременност - как се съчетават и опасно ли е?

Ако имате току-що родено бебенце, надали изобщо бихте си задавали въпроса дали да приютявате у дома каквато и да е животинка, пък камо ли котка. Недос...

Първи ден в детската градина – как да го направим по-лесен?

Отиването за първи път на детска градина в много случаи е кошмарно. Детето може да реагира по всевъзможни начини. Дори и да сте следвали разни съвети ...

14 януари – Честит имен ден на Нина!

На 14-и януари православната църква почита паметта на света Нина. Галерия Мъдри мисли от Далай Лама 10 снимки Днес имен ден и...

Джанет Джексън роди първото си дете на 50 години

Джанет Джексън и съпругът ѝ Уисам ал Мана станаха родители на 3-ти януари 2017-а година, предаде новината списание People. Представител на звездното с...