Лъжете се, ако си мислите, че мъжете не забелязват това

Изкуственият тен и високите токчета не впечатляват мъжете. Ако още не сте го разбрали, ето ви малко неща за размисъл.

В AskReddit попаднахме на нещо, което тотално разби представите ни за това какво забелязват мъжете по отношение на половинките си. Момчетата разкриват изненадващи неща, които ние чистосърдечно си признаваме, че сме се надявали да останат малко встрани от мъжкия поглед.

Предизвикваме обаче и половинките ви да го прочетат. Господа, съгласни ли сте с всичко казано по-долу и какво бихте допълнили?

Когато момичето говори с момче, а след това тича при приятелките си, за да го обсъдят
"Когато си шепнеш нещо с приятелките си, след като току що сме говорили. Тъкмо говорихме, а сега ми хвърляш погледи през цялото време, докато си говориш с тях."
Сериозно, момичета, от това по-издайническо няма накъде. А да не говорим и че се подсмихваме многозначително. В крайна сметка и мъжете имат мозък, различни са им други части от тялото.

Всичко, свързано с гърдите
Момчета, съжаляваме, но тук никога не сме имали илюзии! Момчетата признават, че забелязват всичко около гърдите - отгоре, отдолу, отстрани, отпред, дори презрамките на сутиена.
А замисляли ли сте се защо виждате отгоре, отдолу, отстрани, отпред, дори презрамките на сутиена? Защото ние знаем, че ще забележите!

Проблема с косопада
"Косата ти. Тя е буквално навсякъде в къщата". Сори, пич, но иначе обичаш да я виждаш да се спуска върху голите ми гърди, да те докосва тук и там, когато сме се развихрили в леглото. Налага ти се да свикнеш.

Гадните погледи, които си разменяте
"Пренебрежението към другото момиче. Намръщеното лице и сбърчения нос - да, виждам това."

Когато жената е ядосана
"Когато не си ОК, веднага го забелязвам, дори най-малката промяна."
Страхотно! Въпросът е обаче колко са търпеливи половинките ни.

Когато жената не може да ходи на високи токчета
Изненада! Мъжете признават, че забелязват странната походка. И смятат, че не всяка жена може да ходи на токчета.

Всички малки опити да изглеждате по-добре
"Всички опити да изглеждате по-добре за нас, като смяната на дрехите в последната минута или промяна на прическата. Виждаме това и ни харесва."
Колко често обаче ни го признават? Комплиментът не е нещо страшно, момчета.

Когато хвърляте поглед колко са пълни дънките му
"Виждам те да ме гледаш между краката. Това е яко. Няма нужда да се срамуваш."
Честно казано, това е нещо, което се случва без много-много да му мислим. Просто очите ни сами се насочват натам, пък и защо да не проверим как стоят нещата там долу.

Ако се правите на глупава
"Знаем кога се правиш на глупава, това не ни харесва."

Сянката над горната устна
Е, добре, никак не е приятно, момичета. Силният пол твърди, че забелязва този малък мустак.

Когато се опитвате да хвърлите поглед на дупето си
Да, мъжете забелязват, когато проверяваме как изглеждаме отзад във витрините, покрай които минаваме.

Интелигентността
Мъжете твърдят, че забелязват интелигентната жена и тя ги привлича.
Бих поспорила с господата на тази тема. Може и да ги привлича, но така са свикнали да търсят на работата лекото и на баницата мекото, че в повечето случаи просто не си дават достатъчно зор, за да впечатлят интелигентната жена.

Сплъстената спирала
Оуч, това боли! Внимавайте в избора си на спирала, мъжете забелязват сплъстяванията по миглите!

Когато сте в цикъл
Ако носите бяло под кръста, не сте в цикъл. Ако обаче ви забелязват цяла седмица само в черно или тъмни цветове, не сте в цикъл.
Момчета, не е много умно това. В студените дни не нося поли, а нямам по-светли панталони от мастилените ми дънки - перманентно ли съм в цикъл?

Явните намеци, че не си падате по него
"Когато съзнателно не носите грим и се обличате строго в компанията на приятели, за които подозирате, че си падат по вас. Посланието е прието."
Невинаги обаче мъжете схващат посланието!

Метеоризъм
О! Просто О!

Разликата между предложение и нареждане
"Когато ни казвате да направим нещо, но се опитвате да го завоалирате като предложение."
Не, изобщо не се стремим да ви убедим, че е предложение. Просто сме си такива - наясно сме, че вие сте наясно, че ви нареждаме! Точка. Удивителен.

Всеки опит да прикриете липсата на сутиен
"Скръствате ръце пред гърдите си, защото не носите сутиен."
Да, така е, правим го.

Състоянието на ноктите ви
"Обръщам внимание на ноктите. Не смятам, че перфектните нокти са по-добрият вариант. Искам да видя, че тя работи. Искам жената, която ще ми роди дете, да не се страхува от нищо. Да копаеш картофи е добре. Да копаеш мечтите си е още по-добре."

Ясно е за какво говорят господата, но това че тракам на клавиатурата и ноктите ми все пак са в перфектно състояние, не значи, че не копая в преследване на мечтите си. Хубаво е, че забелязвате ноктите, господа, но те не са достатъчни, за да си направите извод дали една жена преследва мечтите си и дали е способна да сади, копае и вади картофи. Аз съм го правила и пак съм имала перфектни нокти.

Забавянето на отговорите на съобщенията
"Времето, което ви отнема да отговорите на съобщенията, е много показателно. Можем да разпознаем кога стоите настрана."

А последните три ще оставим без коментар.

Изкуствените вежди
"Тези нарисувани вежди. Изглеждате като клоуни, спрете това."

Фалшивият тен
"Когато сте изсипали цяла бутилка автобронзант върху себе си. Приличате на някой, който си боядисва оградата или сякаш сте заспали с лице в спагетите си."

Подплънките в сутиена
"Гърдите ви не си сменят размера всеки ден, но броят на подплънките в сутиена го прави."

Още от Любов и секс

9 начина да прекараш Свети Валентин различно

Стоп! Тази година можеш да изненадаш любимия с наистина романтичен и оригинален подарък или прекарване. Виж нашия списък с идеи и избери една (а защо ...

24 неща, които трябва да направите преди да се омъжите

В различните етапи от живота всеки от нас прави равносметка на това какво е постигнал и какво не. Какви са бъдещите му планове и как да ги осъществи. ...

А след изневярата накъде?

След изневяра е трудно да се доверите на мъжете. В главата ви не спира да се върти мисълта, че всички са еднакви, че ще получите поредния шамар от сле...

Не станахме ли прекалено разглезени в любовта?

Новата 2017-а година е тук, а рубриката ни „Какво те мъчи в любовта?“ продължава да ви дава отговори на въпроси, свързани с нея. Днес Ева ...

Защо тя вече не ви дарява с орален секс

Оралният секс е част от любовната игра на много двойки. В началото на връзката мъжете получават орални ласки доста по-често. Но ако с напредване на вр...

20 признака, че имаш наистина лош секс

Нарекохме също така материала "Знаците, че трябва да обезкостиш едно момче, защото напълно може да се замени с вибратор!" Женските зоди...

Жените масово проверяват и следят мъжете си!

Тя може и да не ви вярва толкова, колкото си мислите. 1 на 10 жени шпионира съпруга си, ровейки се в телефона и имейлите му, а 1 на 20 дами дори е...

Оргазмът в снимки

Покрай коледните празници и големите трагедии мина и един от дните, носещ възможно най-много положителни емоции. 22 декември е международен ден на...

10 причини жените да късат мъжете

Прекъсването на една връзка е трудно, но понякога е наложително. Особено ако не се чувствате щастливи с партньора си и усещате, че той не е вашият...

ГОДИШЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2017

Виж какво ни казаха звездите за теб!...