Манията за обвързване

Връзкоманията е сериозно състояние на духа, от което страда главно женското съсловие. Изразява се в маниакално желание за връзка. В този текст ще разгледаме симптомите и евентуално ще потърсим решение. Все пак осъзнатият проблем е половин проблем!

Етикет

Особеност:

Връзкоманките винаги се нуждаят от етикет на отношенията си. Имат необходимост да са положили в рицарство мъжа до себе си и да са му дали титла. В противен случай сякаш не е истински, а e просто герой от приказка на Братя Грим.

Действителност:

Докато титлата "президент" е пожизнена, то титлата "гадже" е много повече от несъществена. Гарантираното жигосването като добитък не носи повече привилегии и облаги. То е нещо като повишение, от което получаваш повече работа и отговорности, но не и повече пари.

Аз не съм такава!

Особеност:

Връзкоманките са твърдо убедени, че сексът без чувства е нещо, за което се ходи в затвора. Всеки нерегламентиран коитус в отдел "човешки ресурси" на местната община е наказуем с от 3 до 5 години лишаване от свобода. Това е абсолютно неморално и подмолно извращение. Редно е да се практикува само при сключване на граждански договор за дълбока и емоционална връзка.

Действителност:

Пределно ясно е, че сексът с любов е милион пъти по-хубав, но когато няма риба, и веган тофу мъфините са риба, нали така? А и все пак, моля ви, другарки, по-човешка нужда от сексуалната е само онази, която си вършим сами в помещението с фаянс по стените.

Социален статут

Особеност:

Връзкоманките живеят емоционално в 18 век, затова вярват, че обществото гледа на липсата им на връзка като на болест, която трябва да се лекува с електрошокова терапия и източване на кръв, посредством пиявици.

Действителност:

Наличието или липсата на половинка не оказва никакво влияние на категоризирането на дамата. Както се казва в популярната поговорка: "Кажат ли, че сестра ти е курва, ходи обяснявай, че всички, с които е спала, са й били сериозни гаджета." Така де, че нямаш сестра.

Сценарий

Особеност:

За връзкоманките всичко трябва да се случва в педантичен ред. Първо среща на кафе, после разходка, след това кино и така нататък, и така нататък. Нещата се водят от неписани правила с марка "защото така трябва".

Действителност:

Накрая сметките и хронологията никога не излизат верни, а подобно живеене на подточки е точно толкова вълнуващо, колкото да слушаш как четат числата в бингото. Когато не си играл.

Приятелките

Особеност:

Връзкоманката страда, че приятелките й си имат гаджета, а тя не. Тресе я силно чувство за малоценност и може би дори лека завист от този казус.

Действителност:

През по-голямата част от времето въпросните приятелки се оплакват от гаджетата си, но това по никакъв начин не я отказва от фикс-идеята да има и нея кой да я тормози.

На всяка цена

Особеност:

Връзкоманките имат крайно деструктивни наклонности. Те искат да са обвързани на всяка цена, защото иначе просто не се чувстват завършени същества.

Действителност:

Обикновено тази отчаяност ги свързва с мъже, с които нямат никакво бъдеще, защото или не ги харесват достатъчно, или са прекалено възрастни за тях. За тях важи поговорката: "Дърто, глупаво и грозновато, гадже щом ми е, е злато."

В заключение

Това състояние може да бъде третирано без фелдшер или психотропни вещества. Нужно е само малко търпение, докато дойде подходящ концесионер. Дотогава се забавлявайте, както намирате за добре. И помислете над следното. Кое е по-лесно? Да оцелеете сами в джунглата, или да оцелеете с някого? Ето на, вие сте една женска версия на Беър Грилс, живееща в джунгла от бетон. Вие сте силна, че не сте с кой да е!

Или просто наистина няма кой да се излъже с вас. В такъв случай си купете котка. Добре де, още една котка, защото ако положението наистина е "няма кой да се излъже", то със сигурност вече имате котка, чиято снимка носите в портфейла си.

-------------------------

Виж още:

Как да влезете под кожата на един мъж
Мъжете написаха писмо на Жените...
22 изпитани начина да спечелиш една жена

Още от Любов и секс

15 знака, че не си единствената за него

Ако интуицията ти подсказва, че нещо в отношенията ви се е променило, провери дали наистина той не отговаря на определено поведение. Ако отговора е да...

9 секс трика, за да направиш оргазма му още по-силен

Но защо се получава така, че рядко можеш да разбереш кога достигането на връхната точка не само му е харесало, но е преобърнало света му? Мъжете рядко...

17 неща, които научаваш в първата година от брака

Добро, лошо, странно, скучно, смешно, тъжно, нормално...Напълно всичко! А ти научи много нови неща за половинката ти, която вече е твой съпруг! Ето 17...

Най-романтичните места в Париж за предложение за брак (галерия)

Когато помислим за романтика, за предложение за брак и всичко свързано с любовта, в съзнанието ни изниква едно-единствено място – Париж! Галер...

Знаците, че сте крайно самотни

Да си самотен понякога не е просто състояние на духа, а има и физически проявления. Ако се чувствате прекалено самотни, неразбрани, имате нужда от няк...

Пагубни правила за връзките, които ги съсипват

Хората са свикнали да живеят по правила. Прилагаме ги дори във връзките си. Водим се от стереотипи и ако недай боже нарушим някой от тях го смятаме за...

Мъжът Козирог в любовта и секса

Той е решителен, целеустремен, дисциплиниран и консервативен. Всичко ново приема с известна доза скептицизъм, но има силна воля. Мъжът Козирог е следв...

10 неща, които не трябва да искаш от него

Често казваме „той е длъжен“ или „тя е длъжна“, без да се замисляме – откъде в крайна сметка се взеха тези „дългов...

10 мъжки мисли, когато гледате порно заедно

Има много различни причини защо бихте пожелали да гледате еротични филми заедно: за да си създадете настроение за игрички или за да проучите сексуални...

5 въпроса, които поясняват дали е време да кажем „обичам те“

Любовта и страстта могат лесно да бъдат объркани. Човек понякога е склонен да изтърси „Обичам те!“ без да мисли. Обичта може да се обърка ...