Притча за памперса в джоба или как се влюбих в мъж с дете

Предполагам всяка от вас ще се съгласи с твърдението ми, че не всичко в живота ни се развива според плановете и очакванията ни.

Всички жени си мечтаем за Него - Рицаря на бял кон, който ще дойде изневиделица, ще щурмува сърцето и душата ни и единственото му желание ще бъде да ни закриля и задоволява всяка една наша прищявка, на нас и само на нас.

ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТАВ БАЛИ МАГИИТЕ МЕСТЯТ ДЪЖДАЕДНА ГОДИНА ЛЮБОВ"ФЕЙСБУК" МЕ ЗАВЛАДЯ, ВРЕМЕТО МИ ОТЛЕТЯПОМОЩ! КОСАТА МИ ОКАПВА!

С една дума - да бъдем най-важния човек в живота на някой, но не кой да е, а Мистър Съвършенство. Ако може да бъде главен инициатор на кулинарните уикенди и пръв желаещ в състезанието Кой ще изчисти вкъщи след тежък работен ден".

Е, дами, ще ви кажа нещо, но не, за да Ви подразня - аз познавам един такъв Мистър Съвършенство. Дори повече - той е човекът до мен.

Той е интелигентен, чаровен, с изключително висока обща култура, с добро положение в обществото, винаги забавен и оригинален. И ме обожава.

Всеки ден ми казва колко съм красива, как не е виждал по-невероятна жена от мен и често-често ме поглежда с онзи учуден поглед тип Как въобще си ме харесала".

Признавам си, аз съм глезена жена - носи ми кафе сутрин, готви ми и въобще - Мистър Съвършенство.

Снимка: ThinkStock

Само че има едно голямо НО - моят мъж-мечта си има детеО, свети Покровителю на жените егоисти!

Тежък беше моментът, в който започнах да осъзнавам, че никога няма да заема заветното първо място в сърцето му, защото то вече беше заето и то с опция ЗАВИНАГИ", на всичкото отгоре - от най-чаровната млада госпожица на света, на цели 4 години.

Снимка: ThinkStock

И сякаш нищо не можеше да запълни празнотата в сърцето му, когато трябваше да я върне на майка ѝ.

Моментите на отчаяние започнаха да ме застигат все по-често - как е възможно да обичам някого толкова много, а единствената вечна мисъл в главата му да бъдедруг човек и тъгата по него!

Не помагат нито обожанието, нито грижите, нито вниманието, което му отделях - нищо! А след това идва и вината - колко лош човек трябва да си, за да ревнуваш от едно дете - едно беззащитно, крехко създание, коетоима нужда от баща си?!

Няма да крия, много пъти подлагах всичките си планове и мечти, свързани с него, на съмнение.

Някак си не ми се струваше честно да посветя цялото си съществуване на човек, за когото дори не бях № 1.

Винаги съм осъзнавала, че когато съм с някого и след време имаме деца, най-важни в живота ни ще бъдат те. Но да започна връзка от тази начална точка - не бях готова, исках го само за себе си

Снимка: ThinkStock

Един ден седях на дивана вкъщи, четейки книга, когато входната врата се отвори. Оставих книгата, погледнах към коридора и го видях - беше Той, прибираше се след цял ден, прекаран с малката (Цял ден - казваше той - а все едно бях с нея само минута") - подгизнал от есенния дъжд, с мокра коса, разрошена в несполучлив опит да бъде подсушена.

Без да ме вижда, разсеяно свали обувките си и машинално извади сгънат памперс от десния си джоб.

И чак тогава ме забеляза - погледът му се спря на мен - изморен и тъжен.

Снимка: ThinkStock

Сякаш видът ми го накара да изпита доза облекчение, сякаш бях огънчето, нужно да запали макар и малки искрици в очите му. Липсвах му, обичаше ме, нуждаеше се от мен.

И тогава го видях - това беше моят Мистър Съвършенство - с мокра, рошава коса, с памперс в джоба, с цялата си бащинска загриженост към малкото създание.

Исках точно този мъж до себе си, и то с опция ЗАВИНАГИ"! Аз бях заветния № 2 и никому не бих отстъпила мястото си!

Снимка: ThinkStock

Така че, мили дами, забравете всички захаросани истории за Рицаря на бял кон, преобърнал света, само и само да намери вас - единствената жена, имаща нужда от обгрижване!

Захвърлете всички обществени рамки, указващи ви точно как трябва да протече връзката ви!

В крайна сметка не другите хора, а вие живеете своя живот.

Вие сте тези, които биват обичани, които Го чакат вкъщи и карат погледа му да оживява". Бъдете силни и по дяволите - позволете си да бъдете щастливи!

Автор: Алекс Левичарска

Edna търси най-талантливите писатели сред своите читатели! Изпращайте специално написани за нас текстове на edna@netinfocompany.bg, а одобрените ще публикуваме в рубриката "Из edna@".

Още от Любов и секс

Какво не трябва да споделяте за връзката си в социалните медии

Въпреки че в днешно време все повече двойки се запознават онлайн, все пак има някои неща, които партньорите не трябва да споделят за връзката си в...

9 начина да прекараш Свети Валентин различно

Стоп! Тази година можеш да изненадаш любимия с наистина романтичен и оригинален подарък или прекарване. Виж нашия списък с идеи и избери една (а защо ...

Жените масово проверяват и следят мъжете си!

Тя може и да не ви вярва толкова, колкото си мислите. 1 на 10 жени шпионира съпруга си, ровейки се в телефона и имейлите му, а 1 на 20 дами дори е...

15 знака, че не си единствената за него

Ако интуицията ти подсказва, че нещо в отношенията ви се е променило, провери дали наистина той не отговаря на определено поведение. Ако отговора е да...

Оргазмът в снимки

Покрай коледните празници и големите трагедии мина и един от дните, носещ възможно най-много положителни емоции. 22 декември е международен ден на...

Мъжът Водолей в секса и любовта

Той винаги е изпълнен с идеи, в повечето случаи е успешен в това, с което се занимава и не спира да изследва света край себе си. Мъжът Водолей е интер...

Пагубни правила за връзките, които ги съсипват

Хората са свикнали да живеят по правила. Прилагаме ги дори във връзките си. Водим се от стереотипи и ако недай боже нарушим някой от тях го смятаме за...

ГОДИШЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП 2017

Виж какво ни казаха звездите за теб!...

9 секс трика, за да направиш оргазма му още по-силен

Но защо се получава така, че рядко можеш да разбереш кога достигането на връхната точка не само му е харесало, но е преобърнало света му? Мъжете рядко...

10 неща, които жените правят след секс

Подготовката преди любовна вечер за дамите е истински бюти маратон – обезкосмяване, къпане, мазане с кремове, прически, грим, бельо и т. н. Оказва...