Навиците, с които изумяваме мъжете

Жените са цяла Вселена. Необятна и... непонятна за мъжете.

След десетилетни усилия, можем да се похвалим с рязко подобрение в комуникацията с мъжете.

ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТАКОЛКОТО ПОВЕЧЕ ШОКОЛАД, ТОЛКОВА ПО-УМНИНЕВЕРНИЦИТЕ СЕ ПОЗНАВАТ ПО ГЛАСА12 ПРИЗНАКА, ЧЕ СТЕ В СЕКСУАЛНА ДЕПРЕСИЯКАКВОТО Е ПИСАНО, ТОВА ЩЕ БЪДЕ

Домакинската работа и гледането на детето вече са задължения и на двамата родители, а не само женска задача, романтичните вечери не са само блян и излизането с приятели не е занимание само за мъжете.

В същото време остава редица недоразбрани женски навици, които изумяват мъжете и ги карат да се чувстват в нашата компания наистина като придружени от слязло от Венера извънземно.

И така, кои са женските навици, които изумяват мъжете, описани от самите мъже (за което екипът на Edna.bg сърдечно им благодари):

Прекалено много грим

Няма мъж, който да харесва силно гримирана жена.

Лице, което се крие под десетки пластове грим и устни, начервени толкова силно, че чак заслепява, не те привлича да го докоснеш, да не говорим да го целунеш.

Снимка: ThinkStock

Цялата процедура по постигането на този съвършен в нашите очи и наплескан в техните очи вид също ужасно много ги дразни.

Да, ние уж го правим за тях, но истината е, че те ни харесват естествени.

Сутиените с подплънки

Аз знам истината и я харесвам. Тя знае, че знам и живеем щастливо. Защо продължава да носи тези бронирани с дунапрен сутиени", възкликна преди време един мъж и възклицанието му отекна в женското ни съзнание.

Истината е, че жените се гласят най-вече заради другите жени и слагането на сутиен с подплънки е само едно от оръжията, с което жената да покаже преимущество пред себеподобните си.

Да, има случаи и дрехи, за които сутиенът е абсолютно необходим, но извън тяхдишайте със свободни гърди, изключително разпускащо е.

Синдромът нямам какво да облека"

Снимка: ThinkStock

Гледката на отчаяна жена в средата на куп дрехи, която гледа жално и казва Нямам какво да облека" е толкова неразбираема за мъжете, колкото би била за всички ни гледката на летящ розов слон над полета с ечемик в Лудогорието.

Мъжете наистина не разбират как може да имаш толкова много дрехи, а да няма какво да облечеш.

Все още не се е родила и жена, която да успее да обясни онзи яд, премесен с тъга и нервност, който се заражда някъде в стомаха, когато се изправим сутрин пред неопровержимата истина, че да, нямаме какво да облечем.

Хаосът

Краткото ни проучване, направено за нуждите на този материал, показа, че има много повече разхвърляни жени, отколкото мъже и че това истински дразни мъжете.

Да, те не разбират, че купът дрехи е само следствие от богатата ни душевност, а неизмитите чинии - показател за активен културен живот, но малко ред не е лошо да има.

Непостоянството

Смяната на мнението по около 1000 пъти на ден наистина влудява мъжете.

Знаем колко е трудно човек да държи на думата си когато още в следващия миг се появяват обстоятелства, които те карат да си смениш мнението, но все пак, в името на женската чест, да се опитаме да сме по-постоянни.

Подценяването на големите проблеми и надценяването на малките

Снимка: ThinkStock

Превръщането на мухата в слон и обратно е чудесно умение на почти всяка жена.

Изплаканите сълзи заради счупена чаша, драмата заради неуспешната прическа, скандалът заради забавена/забравена поръчка в ресторанта - една жена наистина знае как да създаде драма от всяка ситуация.

Това, което не знае една жена, е колко сериозно е да караш без гражданска отговорност, без зимни гуми, без сменено масло, да оставиш тръбата в банята да си тече и просто да попиваш водата.

Забравената печка също не е дреболия, а си е чудесен повод за драматична сцена, защото последиците биха били много по-сериозни от един счупен нокът.

Ей сега

Ей сега излизаме от мола, само да обиколя още 134 магазина. Ей сега съм готова, само да вляза да се изкъпя, изсуша, намажа с лосион, гримирам, преоблека четири пъти и преобуя още 3 защото не мога да реша кои обувки да си сложа.

Женската мудност е пословична,а нервите на мъжете заради нея вероятно са станали дебели като корабни въжета.

Дали тази статия ще промени навиците на жените? О да, ей сега.

Още от Любов и секс

5 въпроса, които поясняват дали е време да кажем „обичам те“

Любовта и страстта могат лесно да бъдат объркани. Човек понякога е склонен да изтърси „Обичам те!“ без да мисли. Обичта може да се обърка ...

9 начина да прекараш Свети Валентин различно

Стоп! Тази година можеш да изненадаш любимия с наистина романтичен и оригинален подарък или прекарване. Виж нашия списък с идеи и избери една (а защо ...

Мъжът Скорпион в секса и любовта

Той е ненаситен в секса, спонтанен, голям ухажор и винаги готов да опита нещо ново. Мъжът скорпион е един от най-големите джентълмени в зодиака. Винаг...

Важен ли е размерът на клитора за сексуалния живот

Мъжете обичат да се хвалят с големината на своето достойнство, а жените като че ли няма с какво да се гордеят. Но, все пак има ли значение размерът на...

5 ясни знака, че говорите твърде много за връзката си

Колкото и да ви се иска да говорите за отношенията си с партньора пред близки и познати, все пак внимавайте да не станете досадни. Ясно е, че вие...

За какво не трябва да искате разрешение от половинката си

Искам да си купя нова чанта, но трябва първо да попитам мъжа ми. Ще ми се да си сменя колата, но трябва да искам разрешение от съпруга ми преди това, ...

С грешния човек ли съм?

Понякога човек не може да си даде реална представа дали е с грешния партньор или не. Връзките ни могат да ни заблудят. Заблудите могат да дойдат най-ч...

Неща, които мъжете забелязват по време на секс

Когато говорим за секс има нещо, което винаги вълнува дамите, особено с нов партньор – какво забелязват мъжете в леглото? За двата пола, сексът ...

Най-разпространените секс лъжи на мъжете

За да бъдем честни, не сме съвсем сигурни, че искаме да ти казваме това. Но все пак, с помощта на представителите на силния пол, направихме списък с н...

Съветите на баба и дядо за щастлив брак

Когато говорим за любовта и нейната стойност винаги се връщаме назад в разказите на нашите баби и дядовци. Преразказваме техните невероятни срещи и лю...