Сватбен хороскоп за 2015 година

Всяка влюбена двойка мечтае за красива и романтична сватба. Някои от бъдещите младоженци планират не само тържеството, но се стараят да изберат и благоприятния ден за сключване на брак. Звездите влияят на много аспекти от живота ни - от правилно подбраната дата на сватбата зависи и хармонията в бъдеще.

И така, как да изберем дата за сватбата през 2015 г., така че новото семейство да се къпе в море от любов, мир и спокойствие?

Сватбен хороскоп за януари 2015 г.

Средата на януари e най-доброто време за брак. Отношенията в тези семейства ще бъдат здрави и хармонични. Сериозни конфликти, кавги и недоразумения тук са много редки. Тези, които планират тържеството в края на месеца, също няма да сбъркат.
Благоприятни дни - 11 до 21 януари, 25 до 31 януари.

Сватбен хороскоп за февруари 2015 г.

През февруари се наблюдава точно обратното. Началото на месеца е най-доброто време. Всички трудности и пречки, които възникват в живота ви, ще бъдат решени с лекота и съвместни усилия.
С половинката си сте едно цяло. Звездите са на ваша страна. И не се съмнявайте - пламъкът на вашата любов при никакви обстоятелства не ще изгасне. Това е времето, което ще ви дари със сила и стабилност.
Средата на месеца е крайно нежелателен период. Основните проблеми могат да станат причина за ревност и материално неудовлетворение за един от партньорите.
Краят на февруари ще ви подари стабилност и хармонично отношение. Разбира се, кавгите и конфликтите са неизбежни, но вие сте толкова силни, че тези малки неща в живота няма да ви плашат, а обратното - ще ви свържат здраво и със съвместни усилия ще преодолявате превратностите в живота.
Благоприятни дни - 1 до 9 февруари, 20 до 28 февруари.

Сватбен хороскоп за март 2015 г.

Началото и средата на март са благоприятен период за сватби. В семействата ще се наблюдават взаимно разбирателство, приятелство, любов, топлина, положителни емоции. Никога няма да скучаете заедно. Винаги ще се чувствате обичани, ценени и уважавани. Малко вероятно е да съжалявате, че сте избрали точно този човек за съпруг/а. Обстановката в дома ви е хармонична и уютна.
В края на март се очертава различна картина. Голяма е вероятността да дойде период на разочарование, недоволство, семейни скандали и недоразумения, от които ще бъде много трудно да се отървете, а това би довело до охладняване на чувствата.
Благоприятни дни - 1 до 23 март.

Сватба хороскоп за април 2015 г.

Началото на месеца не е много удачно време за сватби. За двойките, които се женят през този период, вероятността за изневяра на единия партньор е голяма и това ще бъде основната причина за разрив. Но средата и краят на април обещават дълготрайни отношения. Упреци, ревност, увлечения - няма да ви преследват. Взаимоотношенията ще са топли и хармонични.
Благоприятни дни - 11 до 30 април.

Сватбен хороскоп за май 2015 г.

Трудно е да се каже, че този месец ще бъде много успешен за сключване на брак. Бъдещите отношения ще зависят от двама ви. Ако наистина сте свързани и готови да се справяте с проблемите си заедно, то това ви чака и след размяната на пръстени. Но ако не може да се похвалите с взаимното разбирателство, уважение един към друг, силна любов към партньора, то месец май трябва да бъде изключен от календара за сватба. Този месец е за силни двойки.
Благоприятни дни - 1 до 31 май, само при силен съюз!!!

Сватбен хороскоп за юни 2015 г.

Успешен брак в първата половина на месеца и няколко дни в края. Звездите предвещават любов в изобилие. В това време кавгата в семейството на практика е елиминирана. Взаимоотношения в съюза през този месец ще бъдат пълни с разнообразие. Всеки партньор винаги ще има лична свобода. Това е най-доброто време за сватба за креативни хора и двойки, които обичат разнообразието и новостите в отношенията.
Бракове през втората половина на месеца ще бъдат краткотрайни. След няколко години връзка ще навлезете в коловоз от материални затруднения ...

Още от Интересно

Любов и война се преплитат в първата за сезона премиера на Театър “Българска армия”

Първата премиера в Театър "Българска армия" през новия сезон е с вкус на ягоди и мирис на барут. "Писмо до Касандра" от Педро Ейраш ще се играе на 8 и...

ABBA се събират в „машина на времето“

Шведската четворка ABBA обяви официално, че се събират за нов проект, пише The Guardian. Самите музиканти описват проекта като „технология на вирт...

С връщането на часовника "удря часът" на страховитите акари

Броени дни ни делят от преминаването към зимно часово време. Промяната ще доведе до активизирането на страховити миниатюрни създания - домаш...

Живеете ли пълноценно? Отговорете на тези 5 въпроса, за да разберете

Някога питали ли сте се какво би направило живота ви пълноценен, какво би ви накарало да се чувствате напълно удовлетворени? Може би да имате любящ па...

Ако сте родени на 28 октомври...

Първото нещо, което искаме да ви кажем е... Честит рожден ден! Годината, която ви предстои ще бъде един същински ураган от емоции. Предстои ви да изж...

Истината за сиропа агаве

Защо трябва да внимаваме с употребата на сиропа от агаве Известен още като “медена вода“, сиропът от агаве често пъти е препоръчван на...

Танцуващият бизнесмен го направи отново... на токчета!

Няма начин да не помните Джанлука Вачи, бизнесменът, който стана абсолютен хит в социалните мрежи със своите танци. Дори да не влизате всеки ден във ...

Навиците на успелите жени

Как живеят успелите хора...