Сватбен хороскоп за 2015 година

Всяка влюбена двойка мечтае за красива и романтична сватба. Някои от бъдещите младоженци планират не само тържеството, но се стараят да изберат и благоприятния ден за сключване на брак. Звездите влияят на много аспекти от живота ни - от правилно подбраната дата на сватбата зависи и хармонията в бъдеще.

И така, как да изберем дата за сватбата през 2015 г., така че новото семейство да се къпе в море от любов, мир и спокойствие?

Сватбен хороскоп за януари 2015 г.

Средата на януари e най-доброто време за брак. Отношенията в тези семейства ще бъдат здрави и хармонични. Сериозни конфликти, кавги и недоразумения тук са много редки. Тези, които планират тържеството в края на месеца, също няма да сбъркат.
Благоприятни дни - 11 до 21 януари, 25 до 31 януари.

Сватбен хороскоп за февруари 2015 г.

През февруари се наблюдава точно обратното. Началото на месеца е най-доброто време. Всички трудности и пречки, които възникват в живота ви, ще бъдат решени с лекота и съвместни усилия.
С половинката си сте едно цяло. Звездите са на ваша страна. И не се съмнявайте - пламъкът на вашата любов при никакви обстоятелства не ще изгасне. Това е времето, което ще ви дари със сила и стабилност.
Средата на месеца е крайно нежелателен период. Основните проблеми могат да станат причина за ревност и материално неудовлетворение за един от партньорите.
Краят на февруари ще ви подари стабилност и хармонично отношение. Разбира се, кавгите и конфликтите са неизбежни, но вие сте толкова силни, че тези малки неща в живота няма да ви плашат, а обратното - ще ви свържат здраво и със съвместни усилия ще преодолявате превратностите в живота.
Благоприятни дни - 1 до 9 февруари, 20 до 28 февруари.

Сватбен хороскоп за март 2015 г.

Началото и средата на март са благоприятен период за сватби. В семействата ще се наблюдават взаимно разбирателство, приятелство, любов, топлина, положителни емоции. Никога няма да скучаете заедно. Винаги ще се чувствате обичани, ценени и уважавани. Малко вероятно е да съжалявате, че сте избрали точно този човек за съпруг/а. Обстановката в дома ви е хармонична и уютна.
В края на март се очертава различна картина. Голяма е вероятността да дойде период на разочарование, недоволство, семейни скандали и недоразумения, от които ще бъде много трудно да се отървете, а това би довело до охладняване на чувствата.
Благоприятни дни - 1 до 23 март.

Сватба хороскоп за април 2015 г.

Началото на месеца не е много удачно време за сватби. За двойките, които се женят през този период, вероятността за изневяра на единия партньор е голяма и това ще бъде основната причина за разрив. Но средата и краят на април обещават дълготрайни отношения. Упреци, ревност, увлечения - няма да ви преследват. Взаимоотношенията ще са топли и хармонични.
Благоприятни дни - 11 до 30 април.

Сватбен хороскоп за май 2015 г.

Трудно е да се каже, че този месец ще бъде много успешен за сключване на брак. Бъдещите отношения ще зависят от двама ви. Ако наистина сте свързани и готови да се справяте с проблемите си заедно, то това ви чака и след размяната на пръстени. Но ако не може да се похвалите с взаимното разбирателство, уважение един към друг, силна любов към партньора, то месец май трябва да бъде изключен от календара за сватба. Този месец е за силни двойки.
Благоприятни дни - 1 до 31 май, само при силен съюз!!!

Сватбен хороскоп за юни 2015 г.

Успешен брак в първата половина на месеца и няколко дни в края. Звездите предвещават любов в изобилие. В това време кавгата в семейството на практика е елиминирана. Взаимоотношения в съюза през този месец ще бъдат пълни с разнообразие. Всеки партньор винаги ще има лична свобода. Това е най-доброто време за сватба за креативни хора и двойки, които обичат разнообразието и новостите в отношенията.
Бракове през втората половина на месеца ще бъдат краткотрайни. След няколко години връзка ще навлезете в коловоз от материални затруднения и недоволство от семейния живот.
Благоприятни дни - 1 до 11 юни, 26 до 30 юни.

Сватбен хороскоп за юли 2015 г.

Юли е благоприятен за сватбено тържество във всички отношения. И вие можете да изберете произволна дата. Семействата, сключили брак този юли, ще имат дълъг и разнообразен семеен живот. Конфликти, кавги и недоразумения ще бъдат на заден план, а чуждите сплетни, клюки и интриги няма да нарушат вашата силна връзка. Съпругът и съпругата ще са близо един до друг както физически, така и духовно. Ще подобряват финансовото си състояние. Бракът в този период ще доведе до по-стабилни и силни взаимоотношения, лоялност и преданост един към друг.
Благоприятни дни - 1 до 31 юли.

Сватбен хороскоп за август 2015 г.

Средата и края на август са щастлив период за брак. Младоженците ще имат много мили моменти, хармонична и нежна връзка. Именно тази топлота ще ви даде отлична възможност да изградите комфорт в съвместния живот. Началото на август не може да ви даде същата приятна и обещаваща връзка. Чувствата може да са нестабилни, а броят на конфликтите всеки ден да нараства.
Благоприятни дни - 13 до 31 юли.

Сватбен хороскоп за септември 2015 г.

Не се препоръчва през първите 10 дни да избирате дата за сватба - в семействата ще се наблюдават конфликти и критични моменти, задушаващи семейната идилия. Но останалата част на този месец е най-доброто време за бракосъчетание. Семействата, оженили се по това време, ще търсят съвместно развитие и нови усещания във връзката. Този месец е благоприятен за тези двойки, които имат голяма разлика във възрастта.
Благоприятни дни - 11 до 30 септември.

Сватбен хороскоп за октомври 2015 г.

Според астролозите не е разумно да изберете сватбен ден в началото на този месец. Младоженците ще бъдат преследвани от караници, предателства и недоразумения, личният живот може да бъде помрачен от желанието на непознати да навлязат във вашето пространство. Не може да се каже, че такива бракове ще бъдат разрушени, но болката и мъката ще присъстват. Ако наистина искате да се ожените през октомври, изберете по-успешен период за сватба, например средата или края на месеца. Звездите вещаят много подаръци от съдбата: подобряване на финансовата ситуация, закупуване на недвижими имоти и т.н.
Благоприятни дни - 10 до 31 октомври.

Сватбен хороскоп за ноември 2015 г.

Средата на ноември не е много добра за сключване на брак. В семействата ще има монотонни отношения. Скуката и рутината ще бъдат в основата за измяна и желание за бягство от семейството. Избирайки благоприятни дати, семейството ще е стабилно, без житейски проблеми. Вашата половинка ще бъде ваша силна подкрепа, ще решавате заедно всички трудности, с лекота ще намирате компромис. Месецът е благоприятен и за брак по сметка.
Благоприятни дни - 1 до 9 ноември, 21 до 30 ноември.

Сватбен хороскоп за декември 2015 г.

Краят на декември не е желателен период за организиране на сватбено тържество. Нежността и любовта, които са ви радвали до сватбата, бързо ще се превърнат в агресия и недоволство. Но началото и средата на декември са чудесно време за семейства, които мечтаят да живеят живот, изпълнен с искреност, топлота и чувственост. Този период благоприятства за създаването на семейство с много планирани деца.
Благоприятни дни - 1 до 24 декември.

-------------------------

Виж още:

90 въпроса, които да му зададете преди сватбата
Перфектната жена ли си според неговата зодия?
Най-добрите сватбени прически за всички времена: от Жизел Бюндхен до Одри Хепбърн

Още от Интересно

Ексклузивно! Показанията на Ким Кардашиян, мигове след обира

"Аз бях чисто гола, по хавлия, а те ме завързаха с кабели и скоч и ме бутнаха във ваната"...

8 илюстрации за кафето, които “усмихват” деня ни

Съветваме ви да си направите кафе. Голямо кафе. Ароматно. Както го обичате – с мляко или без, със щипка канела или чисто. Защото когато д...

Раздялата за мъжа - понякога това е лъжа, под която има грамада от гордост.

Няма да те лъжа, че напълно съм разлюбил тази, преди теб. Нали знаеш, при мъжете е прието така: ако се разделим с любима жена, не си го признаваме пуб...

Какво предвещават Звездите за любовния ви живот на 16 януари

И днес се наблюдава Луна в Дева. През този ден обаче ще почувстваме другото въздействие на тази позиция. Ще сме рационални, трудолюбиви, практични. Же...

Мишел Обама на 53! - първата дама, в която се влюби целият свят

Днес първата дама на САЩ, която донесе промяната, от която се нуждаеха всички, ще навърши 53 години! Тя е родена и израства в южната част на Чик...

Вижте новия трейлър на "Красавицата и звяра"

Този март на голям екран ще видим едно от най-изящните и прелестни заглавия на Дисни – "Красавицата и звяра". Класическата приказка този път ще ...

Какво повишава сексуалната възбуда на партньора ни?

Създаването на настроение за възбуда и сексуални игри не е толкова просто, но няма нищо невъзможно. Лондонският институт е извършил допитване сред 20...

Кокосово реване

Необходими продукти: 400 г краве масло (със стайна температура) 300 г захар 150 г кокосови стърготини 130 г брашно 4 яйца 1 ч. л. бакпулвер кората от ...

Мураками и бягането като метафора на живота

Харуки Мураками е един от най-четените съвременни писатели, който разбърква умовете на хората. Той е страстен бегач върху асфалта и белия лист. С посл...

Как да събудим в него желанието за секс?

Говорим за Него, но не толкова за вашия любим, колкото за неговия атрибут. Искате да знаете как да го накараме да Ви пожелае? Ние ще Ви разкрием пикан...